Yorumlarınız için teşekkürler. Fakat internet kesilip duruyor 2 gündür o nedenle istediğim gibi olmuyor kariyer. Hep alel acele ekliyorum. Detayları atlıyorum. Zaten yukarıdan itibaren 4-5 maçlık bir fikstür kalmıştı maçları oynadım ve ligi tepetaklak bitirdim. 2. liğe kadar çıkmıştım ama 5. bitirdim. UEFA ya felan katılamıyorum maalesef. Ama sinirlendim iyice. 32 yaşındaki kalecimi ilgilenen kulüplere 1.3 m € fiyata önerdim Cluja gitti. Medo diye bir oyuncum vardı 20 lik oda 500 Bin Euro artı Yüzde 30 pay fiyatıyla Tromsö takımına gitti ve kendime bütçe açtım. Oradan gelen bütçe ile Arjantinden tecrübeli oyuncuları getirdim. Bunun yanında belirlediğim genç oyuncuları da aldım ve yetiştireceğim. Daha sonra hem kullanacağım hemde satacağım. Yoksa bu takımla imkanı yok bir şeyler yapamam. Rezil gibi. Son 4 maçı kaybettimSS ler gelecek. Net yeni geldi. Lanet olası her şey ters gitti 2 gündür
Şuan'da hazırlık kampındayım ve takıma kondisyon yüklüyorum. Bu sene Forvetteki ve defanstaki 2 arjantinlimden çok umutluyum![]()