SON EKLEDİĞİM MAÇTAN SONRA YAPTIĞIM KARŞILAŞMALAR:
Puan Durumu:
Geçen sezon acısıyla tatlısıyla bitti. Her ne kadar son maçlarda krize girsemde yinede sevdim bu ligi. Bazı şeyleri kendim çabalayarak yapmaya çalışıyorum ve bunları yaparkende inanılmaz zor oluyor. Oyuncu transferi işkence gibi. Satması zaten ayrı bir dert. Birde form tutup maç kazandıracaklar kısacası çin işkencesi gibi ama bu mücadele ise her şeye değiyorYeni sezon farklı geçecek. Bildiğiniz gibi ben 8-9 hafta oynanmış ligde başladım. Bu sezon sıfırdan başlıyacam için daha yukarılarda bitireceğim inş. Şimdi Yeni sezon haberleri: Ve Teknik Patron Gol Yemez Sözleşmesini Uzattı:
Golyemez HJK ile Nikah Tazeledi
HJK'nın başarılı menajeri Hayrettin Golyemez HJK takımıyla kontratını 3 yıl uzattı. Kasım 2011 yılına dek geçerli
olacak olan sözleşme sayesinde Golyemez yine aynı 85.000 € yıllık net ücret alacak.
Genç Oyuncumuz medo Tromsö Takımıyla anlaştı
Hjk takımının DM AMC oyuncusu 20 yaşındaki Medo Tromsö takımına 500.000 € bonservis bedeli ve Tromsö'nün bu oyuncuyu
başka bir takımı satması durumundada o paradan %20 pay hakkı ile satılmıştır.
Transfer Sayfası:

Yeni sezon farklı geçecek. Bildiğiniz gibi ben 8-9 hafta oynanmış ligde başladım. Bu sezon sıfırdan başlıyacam için daha yukarılarda bitireceğim inş. Şimdi Yeni sezon haberleri: Ve Teknik Patron Gol Yemez Sözleşmesini Uzattı: