Elersin Ümit![]()
Elersin Ümit![]()
tebrikler ümit abi gs'yi hem evinde hem dısarda yenmissin rekorun guzel
Bu 4 senin uğursuz rakamın olsa gerek. Uzun bir süre planın nedir? Transfer yapacak mısın?
Evet her oyuncum uzun sürede 3-4 ay sakatlanıyor. Daha hic dısına cıkmadı. Bu sene UEFA yı alırsam seneye genclerden kurulu bir kadro yapacagım. Önemli oyuncularımızı da Avrupaya satacagım. Yasları geciyor. Özellikle Volkan Demirel,Gökhan Gönül,Semih Sentürk,Hakan Balta ve Mehmet Topal..
TariboWest
Kaleye Sinan Bolat'ı öneririm.. Volkan gidene kadar yerini alır kalede.![]()
UppsGörmemişim.. Zaten ilk aldığım isimlerdendir benimde. Ayrıca Volkan'ı satarsan kalede yine alternatif olmayacak. Bu nedenle kaleye ufuk'u öneririm. Manisalı.
![]()
İbrahim Akın'ı al yedek olarak kadronda bulunsun.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Last edited by GeorgeWeah : 17.Ağustos.2009 at 01:19 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
TariboWest
Fenerbahcede Alısagelmiş Bir Olay Daha!!!
İbrahim Toraman 3-4 ay sakatlandı. Fenerbahcenin personelleri bu sakatlıklardan sonra cok eleştirilmeye baslandı. Bakalım ilerleyen günlerde neler olacak!!!
TariboWest
Pes artık revire döndü kov doktorları..
Sağlam Yedek Olur Ümit.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Kanka Antrenman Prrogramını Ve Personellerini Elden Gecir Bence![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Resmen komplo var TurgayUEFA dan elemek için oyuncu bırakmayacaklar bana
Antremanda bisey yok. Hepsi macta sakatlanıyor.
TariboWest
Düşler sahnesindemiyiz hala hocam![]()
Hocam senin iş yaş. Ben deyim. Kilit adamlar aylarca yatacak yatakta. Sana kolay gelsin![]()
TSL 21. HAFTA
Ankara deplasmanında puan kaybı yasayacagımı düsünyordum. Fakat yanıldıgım için mutluyum. Trabzon ise Bursa deplasmanında 2-0 lık bir maglubiyet aldı. Arada 3 puan var.
TÜRKİYE KUPASI YARI FİNAL 1. MAC
Yine deplasmandaki macı kaybettik. 2. macta Kayseriyi yenip finale cıkmak istiyorum.
TSL 22. HAFTA
Evimizde cok baskılı oynadık. Rakibimize pozisyon bile vermedik. Yalnız bu aralar kondüsyon problemimiz var.
PUAN DURUMU
AVRUPA LİGİ 2. TUR 1. MAC
Benfica deplasmanında eksiklerimize ragmen cok iyi mücadele ettik. Sinan Bolat gercekten cok iyi oynadı. Penaltıyı cıkarması adeta oyuncularımı kamcıladı..
TariboWest
Lig ortada gidiyor Benficayı eliyebilirsin.
Ligde puan farkı az Benfica ise gidici. Tebrik ederim Benfica için. Evinde bitirirsin.
TSL 23. HAFTA
Trabzonun puan kaybettiği haftada berabere kaldık ve cok önemli bir avantajı yitirdik.
AVRUPA LİGİ 2. TUR 2. MAC
Gercekten cok iyi oynadık. 2. yarı resmen gol attırmadı FMBir de Alex Teixeria yı tutamadık..
Avrupa Liginden elenen Fenerbahce de sıcak saatler yasanıyor. Taraftarlar Ümit Boğanın Türk takıntısından vazgecmesi konusunda Can Bartu Kamp Merkezini bastılar. Artık kaliteli yabancılar istediklerini söyleyen taraftarlar eger bu gerceklesmezse yönetim ve Ümit Boğanın istifa etmesi gerektiğini düsünüyor.. Bu gece Ümit Boğa ile Aziz Yıldırımın bir durum degerlendirmesi yapması bekleniyor.
TariboWest
Taraftarda çok biliyor.Salla taraftarı.Türk regenler çıkıcak yakında Türk oyuncularla devam hocam.
Yok ben elersin demiştim ama bilemedim. Neyse bizim için lig öncelikli. Hedefimiz lig şampiyonluğu Avrupa zaten 2. plandaydı![]()
TSL 24. HAFTA
TSL 25. HAFTA
TSL 26. HAFTA
TSL 27. HAFTA
TÜRKİYE KUPASI YARI FİNAL 2. MAC
Fenerbahce yine Yarı Finalde Kaybetti!!!!
Mactan sonra konusan Ümit Boğa bu oyunculara güvenerek yola cıktım. Ama beni yarı yolda bıraktılar. Sene sonu ne yapacagıma karar vermedim. Ama takımdan cok oyuncu gidecek. Kendilerine ceki düzen vermezlerse yıldız oyuncu ayrımı yapmadan bütün takımı dagıtacagım!!!
TariboWest
Hocam büyük maçlarda tıkanmışsın. Sene sonunda gerekeni yapman lazım. Anadolu takımlarıylada genelde berabere kalıp 2 puanı bırakıyorsun. Bence neşter lazım bu takıma![]()