Fenerbahçe
Sivasspor
Beraberlik
Originally Posted by Memedov Ofsaytı konuşmadan, golden önce ki pozisyonlarıda konuşsa arkadaşlar çok iyi olacak. Fenerbahçe haketti kazandı liderliği geri aldı. Tebrikler Fenerbahçe. son olarakta Dos Santos derim ve susarım. Golden önce neler vardı göremedimde.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Originally Posted by Alicanfmfan Golden önce neler vardı göremedimde. Sen zaten işine geleni görüyorsun
Originally Posted by Memedov Ofsaytı konuşmadan, golden önce ki pozisyonlarıda konuşsa arkadaşlar çok iyi olacak. Fenerbahçe haketti kazandı liderliği geri aldı. Tebrikler Fenerbahçe. son olarakta Dos Santos derim ve susarım. Originally Posted by Memedov Verilmeyen Penaltılarıda söyle, her zaman işine geleni görme. Yönetici vasfı tasıyan kişilere bu tür alaycı vs konusmalar yakısmıyor. . . . Birleştirilen Mesaj: Originally Posted by scar face Keita'ya yapılan penaltı değildi,ceza alanının dısındaydı dicem kıyamet kopacak... Arkadaslar su işleri bırakalım futbol konusalım biraz mantelite değişsin.Hayır gerçekten hak,hukuk meselesi yapsanız anlarım da Maç 2-1 idi ama bu ofsayt anında mac 0-0 dı
Last edited by Alicanfmfan : 17.Ağustos.2009 at 04:31 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Originally Posted by Alicanfmfan Yönetici vasfı tasıyan kişilere bu tür alaycı vs konusmalar yakısmıyor. Yazar hakkı bulunan ve kullanan üyeye de senin yazdığın mesajlar yakışmıyor. Benim yazdıklarımda ben birşey göremiyorum. Her Fenerbahçe konusunuda baltalamana izin vermem, bunu da böyle bil.
Originally Posted by Alicanfmfan Yönetici vasfı tasıyan kişilere bu tür alaycı vs konusmalar yakısmıyor. . . . Birleştirilen Mesaj: Maç 2-1 idi ama bu ofsayt anında mac 0-0 dı İsterse maç 20-0 olsun.Yanlış karar yanlış karardır.
Originally Posted by Alicanfmfan Golden önce neler vardı göremedimde. Volkan'ın mükemmel kurtarışları var, Emre'nin 2 direkten dönen topu var, Önder'in güzel kafası var. Var oğlu var, konuşmak istedikten sonra.
"YÜCE ATATÜRK"
Originally Posted by Alicanfmfan Golden önce neler vardı göremedimde. Verilmeyen Penaltılarıda söyle, her zaman işine geleni görme.
Forum Rules