Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
49. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

39 79.59%
  • Sivasspor

5 10.20%
  • Beraberlik

5 10.20%
Sayfa 6 / 8 İlkİlk ... 45678 SonSon
151 ile 180 arası toplam 221 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Sivasspor [ TSL 2. Hafta ]

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence Fenerbahçe ligi bırakmalı ofsayttan gol atılır mı hiç.. Nerde görülmüş bir takımın ofsayttan gol attığı. Hadi ofsayttan gol atıyorsun diğer golleri atmada ofsayt golüyle kazan olmadı Aziz başkan ofsayttan gol atan bir takım kurmak sana yakışmadı. Bırakıyorum Fenerbahçe yi tutmayı. Hiç tahmin etmezdim ofsayttan gol atacağımızı.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Gole ofsayt değil diyen bitane bile Fenerbahçe'li yok gelip gelip çomaklamak ne kadar doğru
    bişey ima etmek istiyen varsa acıkca yazsın cevabını verelim.
    Gol ofsayt evet, hata olduğunu düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Tamam, abartmaya da gerek yok. Ofsaytı herkes kabul ettiğine göre, maçın kötü anlarından biriydi, iyi anlarını konuşmaya devam edelim, fazla gerilmeden.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe özellikle ikinci yarıda hakkını teslim etkek lazım çok tempolu oynadı sonucu arzuladı. Rıdvan Hoca'nın dediği gibi son 4 yılın en tempolu Fenerbahçe'siydi belki de. Orta sahada Emre ve Santos çok iyiydi ancak bana göre maçın kahramanı Volkan Demirel ..

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Ofsaytı konuşmadan, golden önce ki pozisyonlarıda konuşsa arkadaşlar çok iyi olacak.

Fenerbahçe haketti kazandı liderliği geri aldı. Tebrikler Fenerbahçe.

son olarakta Dos Santos derim ve susarım.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Emre süper oynadı.. Kornerden attığı gol inanılmazdı. Hele direklerden dönen topu ise müthişti. OFSAYTTAN attığımız golde yaptığı asist güzeldi. Maçın adamı Emre'dir. Ayrıca Santos un attığı gol inanılmazdı.

Baroni de defansada yardım etti görevini iyi yaptı. Uzaktan şutları iyi ama biraz daha isabet sağlamalı.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Fenerbahçe inanılmaz bir pas yüzdesiyle oynamış.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Volkanı söylemeye bile gerek yok iki net pozisyon çıkardı ki akıllara zarar.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Deivid'in o kadar az pas hatası yapmış olduğuna şaşırdım, acaba kendimi şartlandırdım da hep gözüme mi batıyor diye düşünmüyor da değilim?

Aragones pas yaparak oyuna hakim olacağız, bol pas yapacağız rakibi yılıracağız diye yana yana pasla oynattı takımı. Daum dikine oynatıyor ve pas yüzdesi %91 olarak geldi ekrana. Demek ki dikine oynarken de yüzdeli paslaşma olabiliyormuş.

Tabi Sivas'ın 8 adamla yarı sahasında kalması, pres uygulamaması, orta sahanın kontrolünü tamamen Fenerbahçe'ye bırakması da, bu yüksek oranın olmasında etken faktörlerden.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ama Sivas'ın denizlide de işi zor. Bu oyunla zor ligde tutunurlar. Gerçekten Tum gibi, Balili gibi Diallo gibi oyuncuları sattılar.

Diallo Ts maçında asist mi yapmıştı ne.. Bana mı öyle geliyor. Sanki öyle hatırlıyorum gibi..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Asisti yok ama çok güzel oynadı kardeş..

Sheriff Misafir

Kazım'da da ne vücut varmış yahu
    Kazandık mutluyuz
    Maçı izleyemedim ama golleri izliyorum mükemmel goller. Emre'nin gol süper. Nadir rastlanan bi gol.
    Santos'un golde üst klas bir gol gerçekten. Zidane'yi anımsattı ayak ucu çalımları. Vuruşuna zaten diyecek kelime yok. Gerçekten harika goller.
    Tebrik ediyorum takımımı. Gayet iyi bir yoldayız..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

a.Santos'un çalımları geçtikte açısı hafif daralmasına rağmen son vuruşu sert ve düzgün. ORdan her futbolcu gol de yapamaz. Çalımı at top terse doğru gitsin vur gol yap Gerçekten güzel bir gol attı.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Denizli'nin durumu Sivas'tan daha beter, o nedenle orada kazanıp çıkışa geçerler. Takımda etkisini daha çok hissettirmek için bu kadar değişiklik yaptığını düşünüyorum Uygun'un. Geçen sene şampiyonluk için büyük fırsattı bunu gerçekleştiremediler.

Fenerbahçe 2 senedir şampiyon olamıyor, lig tarihinde en fazla 4 sene üst üste şampiyonluğa ulaşamamız Fenerbahçe. Yani bu sene de ulaşamazsa, başarısız bir dönemi geride bırakmış olacak, bu nedenle tek hedef şampiyonluk. Galatasaray geçen sene kurduğu kadronun karşılığını alamadı, bu sene iyi takviyeler yaptı, geçen seneyi unutturmak, lige damga vurmak istiyor. Beşiktaş son şampiyon, üzerine koymak istiyor. Tüm bunları düşündüğünde Bülent Uygun'un takımda köklü değişiklikler yapabileceği en müsait sezon bu sezon bana göre. Bu sezon şampiyonluğu geçtim, şampiyonluğa oynaması bileçok zor olurdu, geçen seneki takımı bozmasa bile. Üstelik geçen sene Sivas'ı oynadığı oyun nedeniyle eleştirenlerin de sayısı hayli fazlaydı.

Bugünkü maçta gerçi savunma yaptılar yine geçen sene olduğu gibi ama genel olarak geçen seneye göre daha göze hoş gelen oyun oynayacaklardır. Hedefleri de 4.lük ya da avrupaya gitmek olur muhtemelen. Bu sezon bu değişimi yaparsa Uygun, seneye eskik mevkilere bir kaç takviyeye tekrar zirveyi zorlayacak bir takım olurlar diye düşünüyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Namouchi ve diğer bir yabancısı daha gelmedi. Analştıkları oyuncularda çeşitli nedenlerle geri caymışlar. Bence yabancıların gelmemeside etkili oldu bu gidişatta. Çünkü Anlaşılan yabancılar kaliteli oyunculardı onlar olsaydı belki bu kadar olmazdı.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Alex'in sakatlığıyla zor anlar yasadık....Fakat golü bulmak için Gökhan,Emre inanılmaz efor sağladı...Ve sonunda golü bulduk...

İçerde her takıma karsı böyle baskılı oynayacağımız umuyorum...Eğer Semih oynasaydı maç cok daha erken kopardı...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Memedov View Post
    Ofsaytı konuşmadan, golden önce ki pozisyonlarıda konuşsa arkadaşlar çok iyi olacak.

Golden önce neler vardı göremedimde.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bu arada Kazım golde 38 cm ile ofsayta yakalanmış.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Dos Santos'tan kimse böyle bir şey bekleyemezki. Bu golü atmasa bile Santos neden bu tür oyun oynamadı veya neden böyle çalımlar atıpta gol atmadı diyemeyiz. Bir Elano olsa deriz, Alex olsa deriz ama Dos Santos farklı. Sol Bek. Bir sol bekte önce defans görevi olmalı. Bu sol bek sol açık oynarsaki bizde olduğu gibi sadece sol açıkta görevini iyi yapması beklenir. A.Santos extra bir iş yaptı bugün. Bence süper oyuncu. Baroni de aynı şekilde. güzel oyuncu..

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Deivid'e yapılan penaltı değil mi Alican?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Sen zaten işine geleni görüyorsun

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Volkan'ın mükemmel kurtarışları var, Emre'nin 2 direkten dönen topu var, Önder'in güzel kafası var. Var oğlu var, konuşmak istedikten sonra.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Verilmeyen Penaltılarıda söyle, her zaman işine geleni görme.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Deivid'e yapılan penaltımı , Hayrettin'in pozisyonunu diyosun degil mi o penaltıysa o zaman geçen hafta Denizlideki Wederson'un rakibini eliyle ittigi pozisyonda penaltı ?

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Sivas çok kapandı bu nedenle golü bulmakta zorlandık. 70 te golü bulduktan sonra sivas açılmaya başladı ve bizde daha rahat oynamaya başladık. Golü bulduktan sonra maçın hiç bitmemesini istedim hatta

Emre Alexin de olmaması nedeniyle tüm ipleri eline aldı. Zaten emrenin olmadığı maçlarda defanstan topu çıkarmakta güçlük çekiyoruz. Gerçi bu o tür bi maç değildi çünkü sivas tamamen kapanıp fenerbahçeyi bekliyordu.

Cristian'ın müdehaleleri çok iyiydi ve top kaptıktan sonra hızlı bir şekilde takımı atağa kaldırdı, atağın yönünü sürekli değiştirdi.

Santos golü atmadan önceki zaman zarfında pek bekleneni veremedi ama bunun nedeni sivassporun kamanan ve ersen dışındaki oyuncularıyla kapanmasıydı bence. Sivas açılıp risk almaya başlaması Santos'un yeteneklerini de ortaya çıkardı.

Velhasıl golü çok beklediğim, bulduktan sonrada çok keyif aldığım bir karşılaşma oldu. İki takımıda tebrik ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Tamam, karşılıklı tartışma olmasın, penaltıymış, ofsaytmış geçelim de maçı konuşalım yahu. Hani sıkıcı bir maç olsa da konuşacak bir şey bulamadınız desem tamam ama öyle de değildi. Temposu yüksek, keyifli bir maçtı.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Keita'ya yapılan penaltı değildi,ceza alanının dısındaydı dicem kıyamet kopacak...

Arkadaslar su işleri bırakalım futbol konusalım biraz mantelite değişsin.Hayır gerçekten hak,hukuk meselesi yapsanız anlarım da

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Verilmeyen Penaltılarıda söyle, her zaman işine geleni görme.
    Yönetici vasfı tasıyan kişilere bu tür alaycı vs konusmalar yakısmıyor.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by scar face View Post
    Keita'ya yapılan penaltı değildi,ceza alanının dısındaydı dicem kıyamet kopacak...

Arkadaslar su işleri bırakalım futbol konusalım biraz mantelite değişsin.Hayır gerçekten hak,hukuk meselesi yapsanız anlarım da
    Maç 2-1 idi ama bu ofsayt anında mac 0-0 dı
    Last edited by Alicanfmfan : 17.Ağustos.2009 at 04:31 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Oncelikle takimimi tebrik ediyorum skotdan ve mucadeleden dolayi.Maca gelirsek ilk yarida Sivasspor savunmasini bir turlu acamadik.Bunda Alex'in cikmasinin etkisi buyuktu..Ikinci yariya cok iyi basladik.Pozisyonlar bulduk ve neticesinde 70'de Kazim ile golu bulduk.Ardindan 2 gol bularak maci 3-0 gibi net bir skorla bitirdik.

Sivasspor'un durumunu hic iyi gormuyorum boyle giderlerse ilk 5 zor olur onlar icin...

Bugun takimda Gokhan,Emre,Cristian ve Santos'u cok begendim.Deivid ise cok kotuydu gercekten cok agirlasmis eski Deivid'den cok uzakta..Bu sene yollar ayrilmaliydi onla kesinlikle...

Santos'un golune diyecek bir sey bulamiyorum.Yok boyle bir gol Topu alisi rakiplerini teker teker ustaca gecisi ve sonunda harika vurusu ile maca son dakikada damga vurdu

Tebrikler Fenerbahce'm...

Sayfa 6 / 8 İlkİlk ... 45678 SonSon

Mesaj Yetkileri