Öncelikle Alex'e geçmiş olsun diyelim.Talihsiz bir sakatlanma anı oldu. Epey bir süre de forma giyemeyecek sanırım.
Maç herkesin beklediği, arzuladığı tempoda başlamadı. Buna en büyük sebep Sivas'lı futbolcuların daha sahaya adım atarken "Aman fark yemeyelim" zihniyetine sahip olmalarıydı. İlk yarı kısır bir döngü içerisinde devam etti maç.
Maçın ikinci yarısında Kazım'ın golüne kadar Fenerbahçe presi artırdı. Golden sonra Sivasspor son darbeyi yemiş boksör gibi çırpınmaya başladı. Bunlar da üst üste hataları getirince maç koptu gitti. Fenerbahçe çok diri mücadele etti ve meyvesini 3 golle aldı.
Santos'un golünü de arşivimdeki "Güzel Goller" videolarıma ekliyorum. 90. dakika olmasına rağmen o depar göze hoş geldi.
Sivasspor'un işi bu yıl çok çok zor. Hani iyi oynayıp kaybetse amenna. Fakat ortada bir oyun bile yok. Maçı basın tribününde takip ettim. Sivas'ın oyun içerisinde şablonu öylesine darmadağın oluyor ki notlarımda bir ara Sivasspor'un "6-1-1-1-1" taktiğiyle oynadığını görüyorum. Acilen toparlanması gerekiyor Sivas'ın. Sezon başı "İlk 10 olabilir diyordum" Anderlecht maçlarından sonra. Ancak şu an tablo çok daha karanlık.Böyle devam ederse Sivasspor taraftarı her sürprize açık olsun.
Bir uyarı da Sivasspor kalesine. Anderlecht maçında "Benden bu kadar sinyalleri" veren Petkovic bugün de akıllara zarar bir korner golü yiyerek miadını doldurduğunu gösterdi.
Yazıya üzücü bir olayla başladım, tatlı bir enstantene ile bitireyim. Bugün sahaya girerek sergilediği o sevgi gösterisiyle gülümseten "Rambo" Okan yıllar önce mahkemeye çıkar. Savunması istenir söze aynen şöyle başlar: "Hakim Bey ben bu ülkede 2 adam tanırım. Biri Atatürk öbürü Uche..."
Yahu sizler de olmasanız...
Dipnot: Yaptığı olayı tasvip etmiyoruz elbette![]()

Yahu sizler de olmasanız...