Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
49. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

39 79.59%
  • Sivasspor

5 10.20%
  • Beraberlik

5 10.20%
1 ile 30 arası toplam 221 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Sivasspor [ TSL 2. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=59623

Bu penaltı değil ...

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=59961

Ama bu penaltı öyle mi?? Yorum yok hakkaten .. Haklısın kardeş
    Dostum ama bakarsan bu pozisyondaki rakib oyuncu sadece kafa topunna çıkıyor yani onu görüpde kasti bir faul yaptığı falan yok bu net bir hava topu mücadelisi kaldı ki orda görse zaten o adam öyle bir çıkış sergilemez..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Fenerbahçe pozisyonunu şimdi izledim, eğerki sen buna penaltı değil diyorsan harbiden bence sana yorum yok..

görmüyormusun elleri eller adamın belinde kaldıki hava topuna çıkan bir defans oyuncusu her türlü eller açık bir vaziyette bir pozisyon alıp hava topuna yükselir bu net bir penaltıdır..
    Last edited by World Hollow o1 : 17.Ağustos.2009 at 11:28 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by World.Hollow View Post
    Dostum ama bakarsan bu pozisyondaki rakib oyuncu sadece kafa topunna çıkıyor yani onu görüpde kasti bir faul yaptığı falan yok bu net bir hava topu mücadelisi kaldı ki orda görse zaten o adam öyle bir çıkış sergilemez..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Fenerbahçe pozisyonunu şimdi izledim, eğerki sen buna penaltı değil diyorsan harbiden bence sana yorum yok..

görmüyormusun elleri eller adamın belinde kaldıki hava topuna çıkan bir defans oyuncusu her türlü eller açık bir vaziyette bir pozisyon alıp hava topuna yükselir bu net bir penaltıdır..
    Kasti bir hareket yok ne demek kardeşş.. Benım bıldıgım faul kural dısı harekettır. Yanı rakıbe darbe, darbeye teşebbüs vs vs.. Bunu istemeden yapınca faullukten cıkıyor mu yanı?? O zaman ele carpan toplar ıcın endırek verılmesın ıstem dısı ne de olsa kasıtlı degıl ..

Bıraz objektıf olalım lutfen arkadaslar.. Dedıgın dogrudur Hayrettın'ın topa cıkısı yanlıs olabılır penaltıdır kabul ederım ama sız de bıraz sepmatızanlıgı bırakın yanı dıger takımların maclrına objektıf yaklasmayı bılın .. Kötü birşey söylediysek affola ..

Mesaj Yetkileri