Sayfa 10 / 16 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
271 ile 300 arası toplam 465 sonuç

Konu: Beşiktaş İle Şampiyonluklara!!![Türkiye Milli Takımı] [6. Sezon]

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence bırakma takımı. Fb olanakları iyi bir kulüp. Başarı elde edip iyi takımlardan teklif gelince gidersin. Sen oyuncuları bırak asıl Hepsi hain. Bizleri yarı yolda bırakıyorlar

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Bence bırakma takımı. Fb olanakları iyi bir kulüp. Başarı elde edip iyi takımlardan teklif gelince gidersin. Sen oyuncuları bırak asıl Hepsi hain. Bizleri yarı yolda bırakıyorlar
    Gercekten dogru diyorsun. O kadar tesisleri geliştirdim. Stadyumu büyüttüm. 2 senedir genclerle olmuyor. Artık kaliteli adam getirme vakti..
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bir ara benim eski kariyerimde gençlerle çalışmıştım şampiyonluk gitmişti. Daha sonra takıma tecrübeli elemanları aldım sorunum halloldu. Tecrübeyide elden bırakmamak lazım

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

TSL 28. HAFTA

TSL 29. HAFTA

TSL 30. HAFTA

PUAN DURUMU

TariboWest

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Her zamanki gibi lig bizim.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

TSL 31. HAFTA

TSL 32. HAFTA

TSL 33. HAFTA

TSL 34. HAFTA

PUAN DURUMU

SAMPİYON FENERBAHCE!!!

Sampiyonlugun ardından konusan Ümit Boğa takımdaki genclerin beklediği performansı gösteremediğini, bu nedenle ya satılacaklarını ya da kiralanacaklarını acıkladı. Türk oyuncularla yola devam edecegini acıklayan teknik direktör, kaliteli Türk oyuncuarı transfer ederek ŞL de basarılı olmak istediğini söyledi. Ayrıca Avrupa da basarının Türk oyunculardan kurulu bir ekiple gelmesinin kendisini cok mutlu edecegini söyledi. Bakalım ilerleyen günlerde transferde ne gibi gelişmeler olacak!!!
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Tebrik ederim sende benim gibi kutlama yap oyuncularla Transferlerde yabancı yıldızlarda beklerim. Sade Türklerle gitme bence

Nesil
    2006

ligi bundan sonra domine edersin bana gore ama yabancisiz avrupada buyuk basarilar cok zor bana gore, yaparsan helal.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Sabah oldu yaw Ben 1-2 saat uyuyayım. Sabaha transferleri falan yaparım. Görüsürüz..
    TariboWest

Başarısız Falan Diyorsunda Kendine Hiç de Öyle Değil Sadece Normal Sonuçlar Avrupada Başarıyı 2 Sene İçinde Yakalacağından Eminim Artık Oyuncular Bu Sayede Daha İyi Oynayacaklardır Vazgeçme Bu Uğurda Sakın

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

çok güzel kariyer ümit. mevlüt'ü transfer etmeye çalış ya da eren derdiyok'u. sercan'ın yanında iyi iş yapabilirler...

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Yoldaş Türklerle Devam Et

Nesil
    2007
    Yer
    34

Ümit Ferhat Kiraz, Yaser ve Ica Bağcıya bakarmısın. Bire profillerini koyabilirmisin?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

ümit sercan sararer'in profilini koyarmısın rica etsem

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Transferler

Kadromuza as takımda da rahatlıkla oynayabilecek 5 takviye yaptık. Bunların içinde sadece Selcuk İnan ilk 11 de oynaacak. Fakat Ceyhun ve Gökhan dan da faydalanacagım.

Gidenlere gelince, Semih yedek bekliyordu. Avrupaya gitmesi için kendisini Bordeaux a verdim. Volkan Demirel de formayı Sinana kaptırdıgı için mutsuzdu. Onu da sattım. Yerine Cenki aldım. Murat Ceylan,Jem Karacan ve Sercan Sararer gelişim gösteremedikleri için kulüple bir işi kalmadı ve gittiler. Lafın kısası bu sene de Türklerle oynayacagız..

Genel Kadromuz

Diziliş ve İlk 11

Sizinle bir de 2 sene önce aldıgımız genc oyunculardan gelişenleri paylasmak istiyorum.

Sinan Bolat

Kendisini muhtesem geliştirdi. İlk önce Fenerbahcenin kalesini kaptı. Gecen gün de ilk defa milli takıma secildi. Volkandan sonra Türkiyenin kalesini basarıyla koruyacagına eminim.

Ömer Toprak

Bu cocugun kumasının iyi oldugunu biliyorduk. 2 sezon evvel devre arasında aldım. Sezon sonuna kadar bazı maclarda görev verdim. Daha sonra ilk 11 i bırakmadı zaten Serdarla beraber muhtesem ikili oldular..

Ugur Demirkol

Ugura cok güveniyordum. Beklentilerimi tam olarak karsılayamasa da daha zamanın oldugunu düsünüyorum. 21 yasında ve 24 e kadar gelişecegini düsünürsek Türk milli takımının sol acıgını kapatabiliriz.

Soner Aydogdu,Saban Özdogan ve Emre Balak ın ssleri koymadım. Cünkü onlar gecen sene geldi. 1-2 yıl daha gelişimlerini arttırdıklarında sizinle paylasacagım.

Bir de Sercana deginmek istiyorum. Profili cok gelişmese de su an için ligde yıldız olabilecek seviyeye ulastı. 4 ay sakatlıgı da onun biraz gelişmesini engelledi. Ama Sercan bu sene 20 atar diyorum!!!

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by mehmetocal View Post
    Başarısız Falan Diyorsunda Kendine Hiç de Öyle Değil Sadece Normal Sonuçlar Avrupada Başarıyı 2 Sene İçinde Yakalacağından Eminim Artık Oyuncular Bu Sayede Daha İyi Oynayacaklardır Vazgeçme Bu Uğurda Sakın
    Evet abi ben de bu yola baskoydum. Türklerle devam..
    Quote Originally Posted by demirhanmurat38 View Post
    çok güzel kariyer ümit. mevlüt'ü transfer etmeye çalış ya da eren derdiyok'u. sercan'ın yanında iyi iş yapabilirler...
    Sagol Murat. Tek forvet kullanıyorum. O yüzden Semihi sattım. Sercan ve Gökhan Ünal bana yetecektir. Ayrıca Tuncay da oynayabilir forvette..
    Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    Yoldaş Türklerle Devam Et
    Devam kardesim devam
    Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    Ümit Ferhat Kiraz, Yaser ve Ica Bağcıya bakarmısın. Bire profillerini koyabilirmisin?
    Buyur kardesim.

Quote Originally Posted by S4mp1y0N View Post
    ümit sercan sararer'in profilini koyarmısın rica etsem
    Last edited by GeorgeWeah : 17.Ağustos.2009 at 18:15 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    TariboWest

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

teşekkür ederim..

bursaspor'da eren albayrak'a bi bak gelişmiş mi? gelişince çok iyi sol açık oluyor. belki kadroya katmak istersin. gerçi senin sol açık emin ellerde arda, caner, tuncay, ümit

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

teşekkür ederim..

bursaspor'da eren albayrak'a bi bak gelişmiş mi? gelişince çok iyi sol açık oluyor. belki kadroya katmak istersin. gerçi senin sol açık emin ellerde arda, caner, tuncay, ümit
    Transferlerde görmedin mi? Ereni aldım zaten Büyüksehire kiraya verdim..
    TariboWest

Bence güzel gidiyorsun transferlerde harika

Nesil
    2007
    Yer
    34

teşekkürler, Ferhat Kiraz iyi bir alternatif olarak gözüküyor?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

gözümden kaçmış
    seneye oynatırsın inş hızlıca gelişimini tamamlar..

Nesil
    2007
    Yer
    34

Birde transferler resmi gözükmüyor ümit

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by beko13 View Post
    Bence güzel gidiyorsun transferlerde harika
    Tesekkürler.
    teşekkürler, Ferhat Kiraz iyi bir alternatif olarak gözüküyor?
    Ferhat Kiraza kadar solda cok alternatif var. Arda,Tuncay,Caner,Eren Albayrak hatta Özgür Cek..
    gözümden kaçmış
    seneye oynatırsın inş hızlıca gelişimini tamamlar..
    Bilmiyorum. Ereni oynatmayıp satacagım galiba...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Birde transferler resmi gözükmüyor ümit
    Tmm sagol. Düzeltildi.
    Last edited by GeorgeWeah : 17.Ağustos.2009 at 18:15 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

TÜRKİYE SÜPER KUPASI YİNE FENERBAHCENİN!!!

2 yıldır kupayı müzesine götüren Fenerbahce bu sene de kazanarak ard arda 3. defa kupayı kaldırmayı basardı. Fenerbahce patronu Ümit Boğa nın yeni hedefi uzun yıllar bu kupayı kazanarak ezeli rakiplerine göstermemek

TariboWest

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hocam cenk gönen sinandan daha iyi değilmi benim kariyerimde sinana fark atıyordu.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Haygary View Post
    Hocam cenk gönen sinandan daha iyi değilmi benim kariyerimde sinana fark atıyordu.
    Sinan Cenkten daha iyi İsmail. Profilde Cenk daha iyi gözükmesine ragmen bas antrenörüm de Sinandan yana..
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Şu Türkiye Liginde oynayıpta Hacettepe yi şöyLe patakLayarak yenen bir adam göremeyecekmiyim ben yahu. Bu Hacettepe hiLeLimidir nedir. AdamLara ne pozisyon buLabiLiyorsun ne de 3 puan aLıyorsun. Garip yahu

İtiraf ediyorum Hacettepe bir Bug`tur.
    Biraz eski bir mesaj ama kesinlikle katılıyorum ya en formda dönemim bile olsa Hacettepeyi zar zor yeniyorum.

Bu arada tebrik ederim Ligi ve Süper Kupa'yı almışsın.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sinan Cenkten daha iyi İsmail. Profilde Cenk daha iyi gözükmesine ragmen bas antrenörüm de Sinandan yana..
    hocam baş antrenöre güveniyorsan işimiz varOlm o adam herşeyi bir yerinden uyduruyor.Kadromda dünyanın en iyi defansları var gidio micah richardsı koyuyor

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Biraz eski bir mesaj ama kesinlikle katılıyorum ya en formda dönemim bile olsa Hacettepeyi zar zor yeniyorum.

Bu arada tebrik ederim Ligi ve Süper Kupa'yı almışsın.
    Sagol Eralp. Gercekten Hacettepe bir bug
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Haygary View Post
    hocam baş antrenöre güveniyorsan işimiz varOlm o adam herşeyi bir yerinden uyduruyor.Kadromda dünyanın en iyi defansları var gidio micah richardsı koyuyor
    Bas antrenörle olacak birsey degil İsmail. Sinan Bolat cok gelişti. Cenkden iyi bence
    Last edited by GeorgeWeah : 17.Ağustos.2009 at 18:45 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    TariboWest

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

yok kendi seçimini yap çünkü antrenör çok dönek yeni transfer yapıyorum diyor kötü sonra oynattıkça yıldızları artıyor sonra diyor arrasında pek fark yok sonra diyor daha iyi.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

TSL BASLIYOR!!!!

TSL 1. HAFTA

Ligin acılıs macında Karsıyakayı gole bogduk. Lige böyle bir performans ile basladıgımız için mutluyuz.

ŞAMPİYONLAR LİGİNDE GRUPLAR BELLİ OLDU!!!

İşte Fenerbahcenin Yer Alacagı F Grubu

TSL 2. HAFTA

Anlasılan bu sezonun da gecen sene gibi olacagı.. Rize deplasmanında 2 puan bıraktık. Üzgünüz

TariboWest

Sayfa 10 / 16 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon

Mesaj Yetkileri