Originally Posted by
MostapHa
Meydan boş kalınca sallamak bu kadar basit. İlk küfrü eden Bursaspor taraftarıdır. Herşeye rağmen bizim taraftar yinede az küfretmiştir. 3. golden sonra ise Sercan Yıldırım'da bundan nasibini almıştır. Tribünlere doğru dönüp, tribünleri tahrik edersen elbet cezasını bulursun. Bana burda geçen sene yaptıklarımızı anlattırma istersen. Git Bursaspor'un tribününün içindeki bir adama sor Eskişehirspor tribününe girip rahat oturduklarını anlatsın sana. Üstelikte 2-1 yenilmemize rağmen. Saçmalamanın, boş konuşmanın bir anlamı yok...
Ben sallamam sen olsanda yazarım rahat ol.Eskişehirin nüfusu kadar bursanın taraftarı vardır.Ben kıyaslama bile yapmam taraftar olarak.Tamam iyi hoş güzel taraftardır takımlarına çok güzel desteklerler de ne yani bunu çotonaklarda yapıyor.Şimdi bursa "Saldırın durmadan " tezahüratını yapmış.Anlamıyorum eskişehir bizim kardeşimiz değil bunu hep söyledik olsa olsa dostumuz olur.Oda durduk yere bize yalakalık yaptılar.Hiçbişey yokken 16. dakkada bursa diye bağarma neyin nesi buna anlam veremedim zaten hiç.Ben hasta bursasporluyum ve şansa ankarada okuyorum anlıyacağan bursAnkara taraftarını da çok iyi bilirim.Eskişehirde de çok fazla arkadaşım okuyor elimden geldiğinde maçlara giderim sizide bayağ iyi tanırım.Ama bilader bunun adı futbol maçı gelenler deplasman tribünü ne diye bağaracakalrdı.Sercan 2-0dan 2-2 ye getirdi ne yapsaydı he ne yapsaydı.Tisah yürüyüşü yapmadığına dua edin.Ama eskişehiri zaten hiçbir zaman kabul etmemiştik bir kaç maç dışında 26. dakikada esk diye bağarmadık.Ama bunun Bursasıda var ne ekersen onu biçersin.
BURSANIN BAŞKENTTEN BAŞKA DOSTU YOK..
Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...