Ben kimseyle atışmıyorum çok sinsiyim ya
Yere bakan yürek yakan![]()
nannar [Tottenham]
Prince2005 [Porto]
BeaT [Lyon]
Notts County96 [Fiorentina]
Corpus [Everton]
mehmet ocal [Villarreal]
MaliKaya [Man City]
Haygary [Valencia]
Ümit [Sevilla]
Alicanfmfan [A. Madrid]
DisCo
Ben kimseyle atışmıyorum çok sinsiyim ya
Yere bakan yürek yakan![]()
Ulen bu kariyer başlamadan biterse bi de varya..
bende koyucamda bizim takım resimlerinden çok şehirin resimleri çıkıyor
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Valencia Takımı Lige Başlamadan Kupayı Çaldı!!!
İsmail Hoca'dan Büyük İtiraflar!!!
İşte Kanıtı!!!
Last edited by LifeYourself : 18.Ağustos.2009 at 16:48 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Koy ismailim Ordan Bir Valencia Plajı Boşver Aynı Şehrin Takımıyız Nasıl Olsa Canım Biz Tatile Gidelim Antreman Kadar
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Biz Zaten Şehrimizi Geliştirmeye Bakarız Aramızdaki Maç Tamamen Duygusal![]()
Last edited by BaGa TaRKaN : 18.Ağustos.2009 at 16:51 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Kız Bizden Değildir!!!
SEVİLLA KANADINDAN ZEHİR ZEMBEREK ACIKLAMALAR!!!
Cirkin Oyunların İçinde Degiliz!!!
Daha sezon baslamamasına ragmen kamuoyunda bu kadar kirlilik olması adeta midemizi bulandırıyor. Ligin sonunun nasıl gelecegini kestiremiyoruz. Eger bu durum devam edecek olursa biz de gerekeni yaparız. Bu işin içine egerki mafya, siyasi gücler vb. seyler dahil olduysa yetkililerden inceleme yapıp acıklama yapmasını bekliyoruz. Artık ligde macların sahada kazanılmasını istiyoruz.
TEMİZ BİR LİG İSTİYORUZ!!!
TariboWest
İşte Ateşli Taraftarımız
O Neydi LenYok Ben Kasabada Kalmayı Tercih Ediyorum Vazgeçtim
![]()
İsmail bu ne böyle![]()
TariboWest
Bizim 60.000'lik Kasabamız Bize Fazlasıyla Yeter Ben Valencia'ya Gitmekten Vazgeçtim![]()
ne oldu korktunuz mu![]()
Valencia deplasmanına oyuncularımı yollamıyorum 3-0 yenilsekte yollamıyorum.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
biz taraftarda cinsiyet ayrımı yapmayız.Onu kim görse korkar İsmail![]()
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
iyi bari en iyisi ben bu adamı maskotum yapamValencia deplasmanına oyuncularımı yollamıyorum 3-0 yenilsekte yollamıyorum.
![]()
Last edited by LifeYourself : 18.Ağustos.2009 at 17:04 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
benim maskotum hepinizin canını yakmaya yeter![]()
Bu çocukların böyle şirin göründüklerine bakmayın, çok can yakacaklar![]()
Eğer bunlar dörtlüyse ;
Riccardo Montolovio
Adrian Mutu
Sébastian Frey
Mario Alberto Santana
Zdravko Kuzmanovic
Bunlar Ne ![/B]
Onların ne oldugunu bilmiyorum. Sadece kendi takımımla ilgileniyorum!
TariboWest
Ümit ve Notts county96'ya M.city asistan menejeri Mehmet Murat'tan cevap;
-Futbol 4 veya 5 kişiyle oynanmaz futbol takım oyunudur.
Kariyer başlamadan yedi sayfa oldu ya bari temizleyip mi başlasanız takip etmek zor olacak
Bu gece başlıyoruz işte.Man.City. asistanına cevap : Başkanınız oyunculara deli gibi para öderken hiç takım oyununu düşünüyor muydu ?
Fiorentina menajerine cevap:Başkanımızın amacı iyi paralara iyi oyuncular alıp, iyi takım kurmak. Zaten her iyi oyuncu takım oyununu biliyordur.
Sevilladan Acıklama!!!
Sevilla T.D Ümit Boğa Murat Budan ve Oguzcan Özele verdi veriştirdi. Kendi oyuncularının kıskanıldıgını söyleyen Ümit Boğa herkes kendi takımına ve işine baksın dedi. Manchester City asistanı Murat Budana ise sunları söyledi. "Takım oyunundan bahseden takım City olmasa cevap verme geregi hissetmezdim. Fakat takım oyunundan bahseden takım yıldızları takıma toplayıp basarılı olmaya calısan bir ekip degil midir? Bunun cevabını bekliyorum..
TariboWest
Sevilla menejer asistanı : " Man City menejer asistanının yaptığı açıklamaları komik buluyoruz. Bizim 1 sezonda harcadığımız parayı kendileri 1 oyuncuya veriyorlar ve takım oyunundan bahsediyorlar. Ayrıca kendisinin yaptığı açıklamalarda kullandığı cümleleri çelişkili bulduğumuzu belirtiyoruz " Saygılar![]()