Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 58 arası toplam 58 sonuç

Konu: QPR İle İlk Hedef Championship(sezon:1)(2009-10 güncellemesi)

Aldığımız faklı sonuca rağmen deplasmandaki futbolumuz iyiye gidiyor sanırsam.

Bu kadar şanssız bir maç oynadığımı hatırlamıyorum.Sadece ss ye bakın.

Arsenal maçındaki iyi deplasman oyununu ligde de sürdürdük ve ligdeki ilk deplasman puanımızı aldık.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

deplasman fobini bir mactada olsa kırmayı basarmıssın tebrikler nice deplasman galibiyetlerine

Nesil
    2007
    Yer
    İzmit

Nottm Forest maçı talihsiz olmuş. Blackpool galibiyetiyle çıkışa geçeceğini düşünüyorum.

Quote Originally Posted by steal View Post
    deplasman fobini bir mactada olsa kırmayı basarmıssın tebrikler nice deplasman galibiyetlerine
    ilk deplasman galibiyetini 11. haftada aldık inş diğeri 22. haftada gelmez
    Quote Originally Posted by tugycan View Post
    Nottm Forest maçı talihsiz olmuş. Blackpool galibiyetiyle çıkışa geçeceğini düşünüyorum.
    inş dedigin gibi olur

Rakibin tek bir şutu bile yoktu.Tabi bu bizim defansın başarısı değil,rakip takım forvetlerinin beceriksizliqinden oldu.

Yine deplasman yine mağlubiyet.Son üç deplasman maçında oyun açısından iyiydik ama yalnız birini kazanmış olmamız kötü.

Dengeli geçen bir maçtı.Wagner in şık golü farkı belirledi.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Senin de dediğin gibi deplasmanlarda sıkıntı var. Zaten onu cözersen basarı gelecektir.
    TariboWest

YORUM YOK.DEPLASMAN.

Direkten dönen iki topumuz vardı ama gol yoktu.

Forum tarihinin ilk kovulan menajeri olmaya geliyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

istifa et kovulmadan önce

Quote Originally Posted by crane1994 View Post
    istifa et kovulmadan önce
    sonuna kadar gidecez.sezon başında yönetime şampiyon olacagız dedik bütçe artsın diye.normalde bu pozisyon kötü degildi paranın gözü kör olsunnn

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

hocam benim verdiğim taktiklerde mi işe yaramadı

Quote Originally Posted by Haygary View Post
    hocam benim verdiğim taktiklerde mi işe yaramadı
    senin verdiğin taktiğin üzerinde bir iki oynama yaptım biraz daha iyi skorlar aldık yeni ss lerde göreceksin

Nesil
    2006
    Yer
    11

gururunla istifa et dostum kovdurtma kendini zorla

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Quote Originally Posted by Lim11 View Post
    gururunla istifa et dostum kovdurtma kendini zorla
    yok yaw kovulmayız devam edelim bakalım
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Maçın başlarında 2-0 öne geçtik.2-2 yaptılar.Ama iyi oynayan taraf olarak golü attık 3 ouanı kaptık.

Bitiricilik farkı o kadar olur.4 şuttan 3 ünü gol yaptık bir 3 puan daha kaptık.

Serbest olarak kadromuza kattık.Yalnız aralık sonuna kadar cezası var,oyunun başında cezalıydı.Gerçekte öyle bir ceza aldı mı???Bilgisi olan varsa sölesin.
    Last edited by mourinho517 : 19.Ağustos.2009 at 04:34 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    11

2 iyi sonuçinşallah toparlarsın daha da.lincoln kaliteli bi transfer olmuş bu arada

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    2 iyi sonuçinşallah toparlarsın daha da.lincoln kaliteli bi transfer olmuş bu arada
    tşk....

Deplasmanlarda da iyi oynamaya başladık.

Ligde üst üste aldıgımız 4. galibiyet.Toparlanma sinyalleri veriyoruz.

Lig sonuncusu karşısında puan kaybettik.

Son tablo bu şekilde.Devre arası yapacağımız transferlerle en azından play-off lara kalabileceğimizi düşünüyorum

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Playoflara kalırız hocam taktiğimizde oturursa süper olur.

Quote Originally Posted by Haygary View Post
    Playoflara kalırız hocam taktiğimizde oturursa süper olur.
    taktik oturdu sayılır.son 5 maçta 4 galibiyet 1 beraberlik

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Lincolne bak yaw QPR ye gelmiş
    TariboWest

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Güncelleme ile oynuyor ya lincoln boştaydı garibim

Rakip maçı fazlasıyla haketti.6maç sonra yenildik.Düzelen performansımıza rağmen iş statüsü hala çok güvensiz gösteriyor.

Nesil
    2006
    Yer
    11

wba maçı kötü olmuşistatistiklere bakılırsa takımdaki toparlanma göz önünde açık bi şekilde.ama bu yönetim galibiyet ister, en az play-off ister, yoksa... play-offlara kalacağına inanıyorum.yeni ssler beklioruz...

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Başarılar Kardeşim QPR İddaa da Beni Hep Ters Köşeye Yatırırdı Çok Güvensizdi İnşallah Sende Öyle Olmaz

Transferlerin Hepsi Kaliteli Oyuncular Aslında Şaşırdım Bu Durumda Olmasına Daha İyi Olabilir Ya Takımda Bir Uyumsuzluk Sorun Var Harmony Düşük Taktik Ondan İşlemiyordur Yada Taktikte Sorun Vardır Aslında Deplasmanlarda En İyi Taktik 4-4-2 Taktiği Oyuncularının Durumlarına Göre Komutlarıda İyi Ayarlarsan Deplasmanlardaki Farkıda Göreceksin Ama Oyuncuların Özelliklerine ve Fiziksel Yapılarına İyi Dikkat Etmen Lazım

Ligin 46 Maçlık Maraton Olduğunu Düşünürsek Daha Önümüzde Kat Edeceğimiz Yolumuz Çok Uzun Canını Sıkma Bu Kadro Uyumu da Yakaladığı Sürece Seni Tutamaz Kimse Bu Ligde

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

QPR patladı.Güzel oyun güzel skor.

Deplasmanda geriye düşmemize rağmen öne geçmeyi bildik ve farklılaşmanın sinyallerini verdik.

İyi oynayan rakip kazanan bizdik.

Gün geçtikçe yukarı daha da yaklaşıyoruz.

Yine oyun olarak dengeli bir maçtı.Ama Benitez bu dengeyi skora yansıtmamayı bildi.Cerny nin yaptığı hatalar yetmezmiş gibi kendi kalesine 2. golünü attı.

Play-off sıralamasına girmeyi elimizin tersiyle ittik.

Wagner in sezon başından başlayan mükemmel performansı sezon sonuna kadar devam edecek gibi.Benitez le birlikte bizi taşımaya devam ediyorlar.

İşte Wagner in performansı.

Bunlar da talipleri.

Beklenen sonuç

Ligin zayıf ekibine 1 puan hediye ettik.Kesinlikle 3 puan almalıydık.

Ligin favorilerinden M'Boro karşısında daha baskın göründük deplasmanda 1 puan da iyidir.
    Ve devre arası transferleri...

Yarısı peşin yarısı taksit olmak üzere 1,4 m € ya geldi.Çok yaralı olacağını düşünüyorum.

Sağ bekin değişmez ismi olacağı kesin

İleride büyük takıma gitme takıntısı olmazsa uzun yıllar hizmet edecek.

Transferlerin genel görünümü.

Takımın ilk haftalardaki performansı ile şimdiki performansı arasında kuşkusuz çok büyük fark var.Yeni transferlerin de takıma katılmasıyla play-off ları garanti olarak görüyorum.Daha önümüzde 16 hafta var ve premier lige direk çıkmak için varımızı yoğumuzu ortaya koyacaz

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Kardesim Lincolne neden siyah cizgi cektin?
    TariboWest

siyah çizgi falan çekmedim imleci üzerine getirince bilgi gelir ya yanlış anlama dur yenisini atayım
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

işte
    Last edited by mourinho517 : 20.Ağustos.2009 at 20:11 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by mourinho517 View Post
    siyah çizgi falan çekmedim imleci üzerine getirince bilgi gelir ya yanlış anlama dur yenisini atayım
    Tmm kardesim gerek yok. Skinden dolayı.
    TariboWest

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri