nannar [Tottenham]
Prince2005 [Porto]
BeaT [Lyon]
Notts County96 [Fiorentina]
Corpus [Everton]
mehmet ocal [Villarreal]
MaliKaya [Man City]
Haygary [Valencia]
Ümit [Sevilla]
Alicanfmfan [A. Madrid]
DisCo
Kulübümüze asistan menajerlik başvurusu yapmış olan tüm arkadaşlara teşekkür ediyoruz. Kulübün yararları açısından en uygun kararı verdiğimizi düşünüyorum. Bu anlaşmanın her iki taraf içinde hayırlı olmasını dileyerek, Hayrettin Karaca kardeşimize görevinde başarılar diliyorum... Kendisi benim sadece asistan menajerim değil, takım üzerinde en az benim kadar yetkilidir.
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Murat Özdemir'i Ben Kovdum
Atl Madrid'in teknik direktörü Alican'dan müthiş acıklamalar ; ''2 gün önce asistan menajer aradıgını söyleyen kulübün basın sözcüsü bana sormadan Murat Özdemir'i göreve getirmiş duydugumda kafama kaynar sular döküldü direk Murat Özdemir ile konustuk ve kendisinin bu işi yapamayacagını takımda en büyük kişinin kendim oldugunu söyledim , Murat Özdemir bu konuyu anlayıs içerisinde karsıladı ve ertesi gün istafa etti '' dedi.
Diger Takımları Takmıyorum
Ligdeki diger takımları ciddiye almadıgını söyleyen Türk Menajer ; ''Tek oyuncum Aguero diger rakiplerimizin takım fiyatına sahip cok rahatız '' dedi.
En Büyük Transfer Benim
Transfer var mı sorusuna ? Alican ;''En büyük transfer benim büyük bir yıldızım onun için kim gelse gölgede kalır transfere gerek yok ''.dedi
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Atletico Madrid'in Yeni Asistanı Benitez Jr'dan açıklama
Alican ile Atletico Madrid'in asistan menajeri olmam konusunda anlaştık,hayırlı olsun.. Ayrıca Alican gibi kupa delisi biriyle benim gibi bir taktikçinin buluşması diğer rakiplerin canını çok yakacaktır..