Sayfa 116 / 1204 İlkİlk ... 16661061141151161171181261662166161116 ... SonSon
3,451 ile 3,480 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sercan için girişimler hızlanmış.
    Aykut, Volkan, Mehmet ve Yaser + 3 Milyon € önermişiz.
    Bursa bunu kabul etmeyip Nonda + 5 Milyon € talep etmiş. Görüşmeler devam ediyormuş.

NTVspor

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Dilerim olmaz ve görüşmeler tıkanır. 1 Eylül gelse de şu çocuk kurtulsa çekiştirilip durmaktan,bir yıldızı daha kaybetmeyelim.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Sercan için girişimler hızlanmış.
    Aykut, Volkan, Mehmet ve Yaser + 3 Milyon € önermişiz.
    Bursa bunu kabul etmeyip Nonda + 5 Milyon € talep etmiş. Görüşmeler devam ediyormuş.

NTVspor

bence bu iş olur.

ayrıca "çürür" diyenlere katılmıyorum ben. nonda geçen sene ligde 14 ü ilk 11 olmak üzere 24 maç oynamış. fenerbahçe deki durum ile daha farklı bence. orada mutlak oynaması gereken bir güiza ve o olmayınca kesinlikle kendisi olması gereken yine as sayılacak bir semih var. galatasaray a gelirse hata yapmaz kanımca.

Sercan, Ufuk ve Caner bu gençlerden kaçını alırsak alalım çok iyi iş yapmış oluruz.

Nesil
    2006
    Yer

nonda örneğini vermemin sebebi; yine önünde baros gibi birinin olması ve genellikle tek forvet olmamız.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Sercan rahat rahat forma şansı bulur. Nonda bizde kalırsa onun önünde yer alır
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    Sercan rahat rahat forma şansı bulur. Nonda bizde kalırsa onun önünde yer alır
    Yanlış anlaşılmasın Sercan Nondanın önünde kalır demek istedim. Baros'la değişmeli bile oynayabilir.
    Last edited by ShevAnil : 18.Ağustos.2009 at 22:05 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Birde Rijkaard durumu var. Bu hafta denizli karsısında gördüğümüz rotasyonu büyük ihtimalle bazı lig maclarında yine görecegiz. Rijkaardlı maçlara baktıgımızda neredeyse takımdaki herkes forma sansı bulmuş. Sercan transferi gercekleşirse mutlaka forma bulur Sercan.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sercan'ın bu sene BUrsasporda kalması herkes için daha faydalı olacaktır...
    Sentugo.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

[B]arada çok fark kalmamış..bu iş olur bence..
    ama bursa aykut,yaman,m.güven gibi oynatmayacağı oyuncuları alıp onlara yıllık ücret vermek istemeyecektir..bu noktada bence nonda+parada ısrarcı olabilirler..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sercan'ı ne olursa olsun almalıyız...

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by Maksic View Post
    Sercan'ı ne olursa olsun almalıyız...
    katılıyorum

gerçekten olağandışı yetenekli bir topçu sercan.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Benim tanıdığım Aziz Yıldırım Sercan'ı Galatasaray'a kaptırmaz.
    Yanlış anlamayın Galatasaray alamaz demiyorum ama Aziz Yıldırım'da ilgileniyordu bu futbolcuyla Gs ye gidiyo olduğunu duyarsa napar eder gerekirse cebinden cıkarır fazlasını öder, Sercan'ı alır.Tabi Sercan illede Gs de oynamak istemiyorum demezse.Hoş bazen onu bile dinlemiyo başkan..

Pek sanmıyorum transferin gerçekleşeceğini o açıdan ama Gs alırsa bencede harika ötesi bi iş yapmış olur ihtiyaç duydukları bi mevkiye Türkiye'deki en iyi ismi almış olurlar.Bekleyelim görelim..

Bence Bursa'da kalır Sercan..

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Bursanın nondaya ihtiyacı yok ne 5 milyonu yaa fener topuz için 9 milyon ve gökhan emreciksini verdi.Sercan topuzdan genç ve dünyanın en çok konuşulan mevkisi olan forvette oynuyor.Onca avrupa klubü izliyor.Nonda Sercanla aynı kalitede değil 5 milyonda o kadar çok bir para değil sercan gibi biri için inşallah alamaz galatasaray...
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by gezenti View Post
    Bursanın nondaya ihtiyacı yok ne 5 milyonu yaa fener topuz için 9 milyon ve gökhan emreciksini verdi.Sercan topuzdan genç ve dünyanın en çok konuşulan mevkisi olan forvette oynuyor.Onca avrupa klubü izliyor.Nonda Sercanla aynı kalitede değil 5 milyonda o kadar çok bir para değil sercan gibi biri için inşallah alamaz galatasaray...
    Man City bile istediğiniz teklifi vermemişse artık bilemiyorum

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Volkan Yaman Bursa'da nasıl oynamaz. Direk ilk 11 oynar.. Aydın zaten Bursa'ya gelirse Gs için yanlış olur.. YOk yok Sercan bu sene Bursaspor'da..
    Sentugo.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Es-Es Volkan'ı bitiriyor

Galatasaray Kulübü, Volkan Yaman'ı bonservisiyle birlikte Eskişehirspor'a veriyor. Sarı-kırmızılı yönetim, iki sezondur takımda forma giyen ancak bekleneni veremeyen Volkan Yaman'ı, Eskişehirspor'a gönderecek. Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'ın ısrarla kadrosunda görmek istediği Volkan için yapılan görüşmeler sonucunda, iki kulübün anlaşma sağladığı öğrenildi. Ancak Volkan Yaman ile Eskişehirspor arasında ücret konusunda yaşanan anlaşmazlık şu ana kadar sona erdirilemediği için transferin kesin olarak bitmesi yarına kaldı.

Sarı-kırmızılı kulübün Futbol Şube Sorumlusu Üstünel, "Eskişehirspor ile transfer konusunda anlaştık. Bizim açımızdan bu transferin olmaması için bir neden yok. Volkan da Eskişehirspor ile anlaşma sağlarsa bu transfer sonlanacak" dedi.

Öte yandan Galatasaray, Volkan Yaman'ın Eskişehirspor'a transferi kesin olarak gerçekleşmesi sonrasında ise CSKA Moskova'nın Türk yıldızı Caner'i transfer etmek için harekete geçecek.

BİR NOT (HİLMİ SEVER): Galatasaraylı Volkan Yaman'ın, Eskişehirspor'a transferindeki şu an için gözüken tek sorun, Volkan'ın sarı-kırmızılı kulüpten olan yüksek meblağdaki alacağı. Galatasaray ile Eskişehirspor kulüpleri bu alacak konusunu çözmesi halinde, transferin gerçekleşmemesi için hiç bir sorun yok. Sarı-kırmızılı yöneticiler, bu alacağı ödenmesi için Eskişehirspor'un Volkan'ı kiralamak için vereceği ücreti arttırmasını istiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dün Volkan'ı Bakırköy Capacity'de görmüştüm demekki bu İstanbul'daki son günleriymiş güle güle Volkan demek o ki Sercan transferinde Volkan'dan gelen parayıda oraya aktarabiliriz diye düşünüyorum daha Bursaspor'a fazla para verip 2 oyuncuyla bitebilirde Sercan işini diye düşünüyorum..

Nesil
    2005
    Yer

Man City bile istediğiniz teklifi vermemişse artık bilemiyorum
    Eee bizde onlara Sercanı vermedik
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Yaa başkanın açıklaması var bana öyle bir teklif yapmalılar ki ben satmak zorunda kalayım bursasporun bir tek eksiği sol bekte oraya da alt yapıdan güzel çocuklar yetişiyor kesin seneye birini koyarız Sercanı nie verelim ki anlamak güç bence bu transferin olur yanı yok
    Last edited by gezenti : 19.Ağustos.2009 at 01:39 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Sercan'a Kewell,Topal ve Arda'yı önerdigimiz halde verecekler galiba.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Topuz gibi inada binmesin de iş

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sercan eğer GS yada FB'den birine gidecekse en hayırlısı GS olur çünkü Daum eLinde ne kadar geniş kadro olursa olsun belli kişilerle oynayan bir hoca yorumcuların dediği gibi 13 kişiyle oynayan bi hoca GS'de Rijkaard'ın hak edene forma mantalitesi Sercan'ın daha çok şans bulmasını sağlar ve GS onun için daha iyi bir vitrin olacağı için belki Sercan'ı Man.City'de değil BarceLona, Man.Utd, Liverpool gibi takımların istediğini ya da bu takımlarda oynadığını görürüz herkes için en hayırlısı buymuş gibi gözüküyor...
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2005
    Yer

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Sercan'a Kewell,Topal ve Arda'yı önerdigimiz halde verecekler galiba.
    Yaa bu mantığıda anlamıyorum adamın ağzından çıkar derki ben gidiceğim sercan hiçbir zaman böyle bir açıklama yapmadı aksine sözleşme yeniledi.İster verir ister vermez bu seni ne ilgilendirir.Evet öyle yapınca vericeğiz var mı?Senelerce Bursaspor yetiştirdi bu adamı öyle hemen hazıra konmakla olcak iş değil.Okul hayatından milli takımına oturduğu evden ailesinin durumuna bu klup ilgilendi hocaları ilgilendi.Şimdi galatasaray istiyor diye vericekmiyiz yada vermek zorundamıyız?Sen ardayı versene 15 milyona ama kaptan yapıosun 10 numara veriosun takımda kalması için psikolojik saldırıyorsunuz adama.Vitrin diyorsunuz arda içinde sıradan bir ingiliz takımı daha fazla vitrin demktir.Ama satmıyorsunuz.Ama bizden Bursa çocuğunu bu kdar kolay alabileceğinizi sanıyorsunuz.Ne taraftar ne yönetim satmayı istiyor.Tok satıcıyız işinize gelirse alırsınız gelmezse almazsınız daha ötesi var mı bunun?

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Arkadasım Biri Bursaspor Biri Galatasaray.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by gezenti View Post
    Yaa bu mantığıda anlamıyorum adamın ağzından çıkar derki ben gidiceğim sercan hiçbir zaman böyle bir açıklama yapmadı aksine sözleşme yeniledi.İster verir ister vermez bu seni ne ilgilendirir.Evet öyle yapınca vericeğiz var mı?Senelerce Bursaspor yetiştirdi bu adamı öyle hemen hazıra konmakla olcak iş değil.Okul hayatından milli takımına oturduğu evden ailesinin durumuna bu klup ilgilendi hocaları ilgilendi.Şimdi galatasaray istiyor diye vericekmiyiz yada vermek zorundamıyız?Sen ardayı versene 15 milyona ama kaptan yapıosun 10 numara veriosun takımda kalması için psikolojik saldırıyorsunuz adama.Vitrin diyorsunuz arda içinde sıradan bir ingiliz takımı daha fazla vitrin demktir.Ama satmıyorsunuz.Ama bizden Bursa çocuğunu bu kdar kolay alabileceğinizi sanıyorsunuz.Ne taraftar ne yönetim satmayı istiyor.Tok satıcıyız işinize gelirse alırsınız gelmezse almazsınız daha ötesi var mı bunun?
    Arda için sıradan bi İngiliz takımı daha iyi vitrinse Türkiye'de futbol niye oynanıyor ki ne gereği var Tuncay'da gitti sıradan bi İngiliz takımına gayette güzel oynadı noldu var mı taLibi yok o zaman konuşmayacağız...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ayrıca ister verir ister vermez biz sadece teklif yaptık istedikleri miktara göre bizde bir benzetme ya da ironi -ne derseniz artık- yapıldı ayrıca Sercan için Kewell, Topal, Arda diyerek ne kadar iyi bir futbolcu olduğunuda belirtilmiş olundu
    Last edited by E.Cartman : 19.Ağustos.2009 at 04:56 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    34

Sen Sercanın avrupada oynamasını istiyorsan ilk önce büyük takıma göndericeksin

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by AirJeT View Post
    Sercan eğer GS yada FB'den birine gidecekse en hayırlısı GS olur çünkü Daum eLinde ne kadar geniş kadro olursa olsun belli kişilerle oynayan bir hoca yorumcuların dediği gibi 13 kişiyle oynayan bi hoca GS'de Rijkaard'ın hak edene forma mantalitesi Sercan'ın daha çok şans bulmasını sağlar ve GS onun için daha iyi bir vitrin olacağı için belki Sercan'ı Man.City'de değil BarceLona, Man.Utd, Liverpool gibi takımların istediğini ya da bu takımlarda oynadığını görürüz herkes için en hayırlısı buymuş gibi gözüküyor...
    Fenerbahçe'de 3. santrafıor eksikliği S.O.S. veriyor, paftan Yasin'i çıkartıp oynatırsa bile kimse şaşırmaz.

Sercan Fenerbahçe için ayrıca kontratakta top taşıyacak, delici, bu kadar pas trafiği yapan takımda önce geçince arkaya sarkarak çok pozisyon bulabilecek bir oyuncu olacaktır.Kontratak için çok hızlı top taşıyabilecek, alanı katedebilecek bir oyuncu Fenerbahçe için maden olur.Hatta öyle parlatır ki, çok büyük paralara bile sattırır.

Fenerbahçe için acil forvet gerekli.
    Galatasaray elindeki fazla oyunculardan kurtulmaz ise takım uyumunda rotasyon şişkinliği farkedilmese de sıkıntılı olabilir.Bu kadar oyuncu ile sezona başlamak doğru değil, daha kemik 23-24 kişilik kadro olması lazım.
    Elindeki Serkan Çalık'ı bu anlamda hiç kullanmadı Galatasaray, daha da iyi bir oyuncu alabilir yabancı rotasyonundan açılacak kontenjan ile ama Fenerbahçe bunun yapabilecek durumda değil maalesef.Oyuncuya muhtaç.

Eğer City gibi bir takımdan teklif geliyorsa bir oyuncunun bu ligde kalması çok yazık.Hemen atması lazımdı kendisini.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    34

Fenerbahçe'nin aldığı genç oyuncuları bitirmekten başka birşey yaptığını henüz gözlemliyemedim 1-2 istisna haricinde tabiki. Yazık eder Sercan Fenerbahçeye giderse. Son olarak Sercan galatasaray'a gelmelidir, bursayla iyi bir teklif karşılığında anlaşılmalıdır. Oda olmadı Avrupada oynayan/oynayacak bir takıma gitmesi gerekli.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe'nin aldığı genç oyuncuları bitirmekten başka birşey yaptığını henüz gözlemliyemedim 1-2 istisna haricinde tabiki. Yazık eder Sercan Fenerbahçeye giderse. Son olarak Sercan galatasaray'a gelmelidir, bursayla iyi bir teklif karşılığında anlaşılmalıdır. Oda olmadı Avrupada oynayan/oynayacak bir takıma gitmesi gerekli.
    Bu anlaşılabilir bir cevap değil.
    Taraftarlığı bir yana koyarak yorum getirmek gereklidir.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer

@ ABOOO;

yıllardır bir semih var, nöbetçi diye çağrılan. ama ne kadar iyi performans gösterirse göstersin, illa birilerinin altında kalıyor, 11 dışında bırakılıyor. dün kezman dı başkasıydı, bugün güiza ydı. hep böyle. bu şartlar altında, tek forvet oynayacak bir sisteme sahip fenerbahçe'de sercan ın şans bulması çok zor. hem de çok.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    @ ABOOO;

yıllardır bir semih var, nöbetçi diye çağrılan. ama ne kadar iyi performans gösterirse göstersin, illa birilerinin altında kalıyor, 11 dışında bırakılıyor. dün kezman dı başkasıydı, bugün güiza ydı. hep böyle. bu şartlar altında, tek forvet oynayacak bir sisteme sahip fenerbahçe'de sercan ın şans bulması çok zor. hem de çok.
    O Semih'i oynatarak Milli Takım'a çıkartan takım Fenerbahçe.
    Dediğim gibi tamamen taraftarı olduğu takıma gelmesini istiyorsunuz, o yüzden bunu yorumlarken lütfen taraftarlığınızı unutun.Bu mantık ile Semih'in çoktan gönderilmesi lazımdı, başı tacı yapılması değil.

İkincisi genç oyuncuları harcanmadı.Yetersiz altyapı hocaları olabilir, yine altyapıya yanlış oyuncu seçimleri olabilir.Hiçbiri yeterli oyuncular değillerdi, ya fiziksel eksiklikleri vardı ya da tam bir teknik eğitim alamadılar.Bu oyuncular Anadolu takımlarına gittiler, yükselmeleri gerekirken neden alt lig oyuncuları olarak bile tutunamadılar?

Oyuncu harcayan bir kulüp değil, oyuncu yetiştiremeyen bir kulüp.Bu konuda da yeterli materyal olmasına rağmen organizasyonu kuramayan bir yönetim mevcut, bu da onların hatası.Onlar yargılanmalıydı.

Yeteneği olan aynı Semih de bu yoldan geldi ve tepeye kadar çıktı.Hatta çok özel yetenekleri bile yoktu, tamamen deneyim ile geliştirdi.
    Yeteneği olan oyuncu ise gösterip formayı alır, Semih teknik özelliklerinden çok oyun zekasını geliştirerek bir yere geldi ama bu da onun artısı.Kendisine güvenmeyen, rekabete açık olamayn oyuncunun dev bir ormanda yeri yok.Teknik ve fizik özellikleri olan oyuncuların formayı kapamaması gibi bir durum olamaz, formayı söke söke alırlar.

Sercan 19 yaşında, eğitimini tamamlamış bir oyuncu, pek genç oyuncu değil.16-17 yaşındaki oyunculara genç oyuncu gözü ile bakılıyor Avrupa'da artık.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Mesaj Yetkileri