Cengiz abi Semih'i milli takıma çıkartan fenerbahçe demişsin..
Farzedelimki Semih Bursada oynuyor, sürekli yedek kalsaydı genede milli takımda oynayabiliceğine inanıyormusun?
Cengiz abi Semih'i milli takıma çıkartan fenerbahçe demişsin..
Farzedelimki Semih Bursada oynuyor, sürekli yedek kalsaydı genede milli takımda oynayabiliceğine inanıyormusun?
taraftarlık falan değil, inanın. bugün galatasarayda baros tan başka as oynayacak(yani bir şekilde, rotasyonda iyi olabilecek) futbolcu yok, en azından rijkaard ın gözünde.(nonda yı saymıyorum, muhtemelen gidecek sercan a karşılık takas olarak vs.) ne kaldı geriye? koca bir hiç. sadece baros. fenerbahçe'de ne var peki? gol kralı olması hedeflenen, beklentilerin çok yüksek olduğu bir güiza. onun hemen ensesinde de semih, "a milli" semih. ayrıca dediğim gibi iki takım da tek forvetli düzende oynuyor. benim fikrim bu. şimdi burada hangi takıma daha gerekli kim alacak diye tartışmaya da pek gerek yok. ayrıca ben oyuncu harcama/genç oyuncu idaresi vs. ile ilgili şuanda birşey demedim. sadece sercan mevzusunu baz aldım yorumda. onun için orayı alınmıyorum üstüme.
Önce elinizdeki Yaser'i kullanmalısınız.
Eğer kullanmıyorsanız kiralamalısınız.
Yanlış anlamayın ama hep bize derler gençleri harcıyoruz diye fakat Yaser Yıldız Galatasaray'a gelmeden önce Bank Asya'da neler yaptığını ve fm'den verilen değerlerini hala hatırlıyorum. Şu an kötü oynuyor olabilir fakat Yaser Yıldız inanıyorumki ilerde ne olduğunu gösterecektir ve bir Servet bir Arda gibi fenomen olacaktır.
iyi de semih'i FB çıkarmadıki milli takımaasıl aldıgı forvetleri formsuz ve sakatken semih yedek olarak sahaya sürüldü ve gollerini attı.... gollerini atarak gol kralı olunca da milli takıma çağrıldı
Ben Galatasaray'lıyım, Fenerbahçe'yi ya da başka bir kulübü kötülemek için söylemiyorum bunu ama bence Türkiye'de potansiyeli olan genç oyuncular için gelişmelerine en uygun kulüp Galatasaray... Bunun bir sürü örneğini sayabiliriz.. Galatasaray hiç genç oyuncu bitirmedi mi? tabiki de bitirdi
fakat diğer takımlar kadar değil... Hele hele FB ve BJK kadar hiç değil.... Sercan oyun yapısı olarak Baros'a çok benzediği için Galatasaray'a gelirse deplasmanlarda %90 yedek olur ama kendi sahamızdaki maçlarda ilk 11 oynar..Gerçi hoş Rijkard'ın bu hafta milli maçtan sonra milli oyuncuları dinlendirerek geçen haftaki 11'den 6 tane farklı adamla sahaya çıkması Sercan için daha iyi bir ortam oluşacağının habercisi gibi ama bakalım neler olacak
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
bence de kimse yanlış anlamasın ama fenerbahçe hiçbir zaman gençler için en iyi tercih olmamıştır . her takım oyuncu harcamıştır elbette ama galatasaraylılığımı bırakıyorum bir yana ; eğer ben gelecek vaadeden bir futbolcu olsam fener'e gitmezdim . milli takıma çıkarıldı denen semih bile forvette ilk tercih değil fener'de .
İyi ki Fenerbahçe var da, gençler biz burada biteriz diye gelmiyor, koşa koşa Galatasaray'ı seçiyor. Fenerbahçe olmasa, Galatasaray genç oyuncu alamayacak demek ki.
Semih çıktı gol kralı oldu, kayboldu mu? Hayır. Takımda ve mücadelesine devam ediyor. Gökhan 1 sene içersinde Bank Asya'da oynarken Chelsea'ye karşı oynamaya başladı. Oyuncunun içinde olduktan sonra mücadele gücü, oynama isteği, savaşma arzusu, her türlü formayı kapar. Ama bunlar yoksa, istediği kadar yeteneği olsun formayı kapamaz. O nedenle şu takım oyuncu harcıyormuş, bunlar bitiriyorlar boş şeyler. Serkan Çalık ve Yaser Yıldız var, çok şey bekleniyor, onların bitirlmemesi sağlanabilir mesela.
"YÜCE ATATÜRK"
Serkan Kurtuluş vardı ne oldu arkadaşlar?
Galatasaray'da Sercan Yıldırımın Alt yapıdayken PAF takımdayken Kaptanıydı?
Tutturdumu kendisini yoksa sakat mı?
O değil de Abdülkadir Kayalı vardı, o ne oldu?
Liste çıkarmaya ne dersiniz? Hadi liste çıkaralım, kimler harcanmış ona bakalım? Konunun adını da değiştireyim hemen.
Gerçekten merak ediyorsan ne olduğunu söyleyeyim, laf sokmak için yazdıysan boşuna yorulmayayım.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Benim de birden aklıma geldi sorayım dedim
Serkan Kurtuluş geçen yıl kritik maçlarda oynadı. Fena performans göstermedi oynadığı maçlarda, yaşı daha gençtir, 1-2 yıl kiralanır pişer geri gelir oynar...
Galatasaray transfer haberleri konusunda Abdülkadir mi aklına geldi? Hala merak ediyor musun yoksa lafı soktum rahatladım, cevap önemli değil diye mi düşünüyorsun?
"YÜCE ATATÜRK"
serkan çalık 1-1,5 yıldır sakat. hala doğru düzgün antrenman yapamıyor. ama ilk geldiğinde bayağı bir maça çıkmıştır, trabzon a gol atmıştı falan. oynamıştı yani![]()
yaser, son sezon 12 kez lig maçına çıkmış. çoğunda kötü performans göstermesine karşın 12 maç, 20 yaşında bir oyuncu için. önceki sezon da yine bir sürü maçı var, golü de.
serkan kurtuluş, geçen sezon 8 maça çıkmış ligde. 19 yaşında.
gençler konusunda galatasaray ı yargılayacak bir takım yok türkiye de. hele üç büyükler arasında
sercan konusuna gelince. dediğim gibi baros tan sonra yedek yok(nonda yı saymıyorum dediğim gibi takasta kullanılacak muhtemelen[yaser de kanat düşünülüyor veya takasta gönderilecek, rijkaard ın görüşlerini bilmiyorum]), sercan bu açığı dolduracak birisi. gösterdiğim örneklerde de görülüyor ki, oyuncular kendisini göstermek için yeteri kadar şans buluyor galatasarayda, özellikle gençler. sercan özel yetenekli biri olarak, hayli hayli bulacaktır bu şansı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
özür dilerim, "kötü" olacak . düzeltilirse iyi olur.
Last edited by Sekopej : 19.Ağustos.2009 at 14:42 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Serkan Kurtuluş diyince birden aklıma geldi, laf sokma arıyorsan kralını bu sayfada defalarca gördük zaten Serkan Abi. Yönetici vazfına sahip arkadaşlarımız bile çok güzel laf soktu buralarda yani
Cevap vermek istemiyorsan da sorun değil, ben arar bulurum biryerlerden... Ayriyetten laf soktuğumu düşünüyorsan da mesajımı silip uyarı verebilirsin abi. Ben razıyım...
Peki hiç bu sene oynadı mı sağ bek konusunda burdaki yorumları okuduğum kadarıyla sıkıntı vardı, Serkan alınırken Bursa'dan sağ bek olarak gelmişti sanırım.
Serkan abi, öyle değil şimdi benimde aklıma direk o geldi, Serkan Kurtuluş, Abdülkadir Kayalı
şimdi soyadları K ile başlıyor ya ordan aklına gelmiştir.![]()
Vay şakacı gençlik sarmış buralarıAralarında 1 yaş var ve ikisi de büyük kulüplere geldi, buradan aklıma gelmiş olabilir mi acaba?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ayrıca bu sene sağ bek sıkıntımız filan yok, Sabri-Uğur yeterlidir. Serkan da zaten sağ bek değil bence...
Last edited by IcedEarth : 19.Ağustos.2009 at 14:27 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
heh peki
Ben takıldım öylesine ama cidden Yöneticilerin dediği gibi, harbidende bir rakip diğer rakibe iyide olsa yorum yaptımı o mesaj artık tamam..
Neyse Galatasaray hakkında ki transferler inşALLAH hayırlısıyla olur ve biter..
Gerçekten merak ettiysen yazayım, geçen sene alındı, daha 1 haftayı doldurmadan sakatlandı kulüpte. Aragones zaten devre arası transfer istemiyordu, bu nedenle Abdülkadir'i hiç mi hiç düşünmedi. Fenerbahçe yönetimi de, sezon sonuna kalırsa başka takıma gidebilir diye fırsatı varken aldı Abdülkadir'i. Sakatlıktan kurtulup bir türlü kendisin gösteremedi hoşAragones'e nasıl gösterebilirdi orası da tartışılır.
Bu sezon başı kampında ön plana çıktığını hiç duymadım, genç oyuncular bazen bu kamplarda sivrilir, en azından adlarından söz ettirirler ama Abdülkadir'de bu pek olmadı. Daum şans verdiği hazırlık maçlarında da sağ kanatta denedi. Göze girecek bir performans sergilemediği için de takıma girmesi çok zor, belki kiralanabilir.
Serkan Çalık ve Yaser kaybedildi diye yazmadım, onlar da takıma kazandırılabilir forvet olarak, bu yeteneklerini gösterdiler diye yazdım.
Ayrıca gençlerin yetişmesi ayrı şey, artık 20 yaşına gelmiş bir oyuncunun alınıp takımda tutunması ayrı şey. Oyuncuda varsa zaten tutunur yoksa da kaybolur gider. Servet dışında 3 büyüklerden gönderildikten sonra başarılı olmuş oyuncu var mı? Ki Servet da Fenerbahçe'de oynadığı zamanlarda kötü değild, Tomas alındığında Daum fazla şans bulamayacaksın dedi ve Servet de daha fazla oynayabileceği bir takıma gitti.
Diğer oyuncular ister Fenerbahçe'den gitmiş olsun, ister Galatasaray'dan, ister Beşiktaş'tan. Geri dönüşleri oldu mu? Galatasaray'da daha az oluyor diyorsunuz, bilmiyorum, olabilir, bunu da alınan oyuncuların doğru seçimine bağlıyorum ben. Alt yapıdan iyi oyuncular çıkaran hocalar, gelişme kaydedip, kaydedemeyecek oyuncuyu da daha iyi seçerler. Bu nedenle de hata şansı az olur.
Ama Sercan artık bu dakikadan sonra hangi takıma giderse gitsin, orada tutunamazsa bunda en büyük hata kendisinin olur, sonra teknik direktör seçimleri ve kulüp yapısı gelir.
"YÜCE ATATÜRK"
Bizim dediğimiz de bu zateni Sercan için uygun olan kulüp Galatasaray. Burada forma bulma şansı yüksek, Rijkaard lig maçlarında rotasyonu çok kullanacak gibi. Baros'tan sonra da Sercan olacak o mevkiide eğer gelirse. Ayrıca önünde Hakan Şükür gibi bir örnek de var. Bildiğim kadarıyla Hakan bize Bursaspor'dan geldi. Neden ikinci bir Hakan olmak istemesin?
Last edited by Sekopej : 19.Ağustos.2009 at 15:04
Zaten Fenerbahçe en son 1 ay önce teklif yapmış, şu anda ilgilenen Galatasaray. Belki de Fenerbahçe hiç devreye girmez, eğer Tuncay'ın geri dönme ihtimali yüksekse. Ertuğrul Sağlam yerine kendimi koyuyorum, Sercan satıldığında yeni oyuncu transferi için zaman daralıyor, bu nedenle takasla gelebilecek teklifi yapan Galatasaray'a daha sıcak bakarım.
"YÜCE ATATÜRK"
Boşuna 2 sayfadır tartışıyorsunuzBu gidişle Sercan Bursada kalacak.
Evet bende dönüp baktım, uyku sersemliğiyle oldu herhalde, dağılmış, sonra zor toplanmışız.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Caner pazarlığı!
Teknik direktör Arthur Zico’nun defterden sildiği, CSKA Yönetimi’nin de göndermek istediği milli futbolcunun kısa süre içinde Florya’ya ayak basması bekleniyor.
Fanatik Gazetesi'nin 19 Ağustos 2009 tarihli bugünkü sayısındaki habere göre; CSKA 3.5 milyon Euro’ya satmak istiyor, ancak Cim Bom şu an için 150 bin Euro vererek kiralamayı, yaz aylarında ise üzerini tamamlayarak bonservisini almayı taahhüt ediyor. İki kulüp arasında anlaşma çok yakın, çünkü taraflar, Caner’in aldığı yıllık 2 milyon Euro’luk ücreti bile yarı yarıya ödemek konusunda pazarlıklar yapıyor.
19.08.2009
Kaynak : Fanatik
Screw you guys, I'm goin' home
Yarıyarıya ödesek bile maaşını caner için 1milyon € çok fazla.Takımda sorunlar çıkar bu yüzden.
Yaa şimdi burda herkes az çok futboldan anlar.Gözü olan insan Ardayla Tuncayı karşılaştırmaz.Arda bu ülkenin teriştirdiği en büyük eytenek ben Bursa maçlarında o adam yüzünden konsanrtre olamıyorum.Bizim kanadı hallaç pamuğu gibi atıyor ağzım açık kalıyor(Ne kadar sinir olsamda olan bu).Ben tuncayıda defalrca izledim tuncayda bilek yok Hırs ve Hız var Tuncayla Arda bir değil.Hem Arda şu anda gidicem dese en azından tottenham da oynar.Ve inan galatasaraydan çok daha fazla vitrini olur onun için.
Dönelim Sercan olayına yaa taraftar bağarıyor"Sercanı satanı bizde satarız" Diye.Ertuğrul hoca diyorki bir sonraki sene bu oyuncunun fiyatı 2 katına çıkacak.Bizim uefa hedefimiz var bu sene ve bunu başarabilecek bir kadroya sahibiz.Ama sercanı verdik takımın gol yükünü kim çekecek.Adam her maç gol atıyor.Sanki gol atmak için doğmuş.Zamanında baliçi 9 milyona gönderdik ne oldu soruyorum o para havaya uçtu gitti Bursaspor zaten o kadrodan sonra toparlanamadı.Biz geçmişten dersler çıkardık.O yüzden ince eleyip sık dokuyoruz...
Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...
Caner zengin olmus eğer o parayı alıyorsa![]()
Halâ mı Sercan diyorsunuz arkadaşlar. Eğer bu oyuncu satılmak istense idi transfer sezonunun başında para yok iken satılırdı. 2'de 2 yapan 19 yaşındaki bir oyuncuyu 3-5 M €'ya hiç kimse satmaz. . .
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sercan'ın son olarak bugün yaptığı açıklama
Transferin gündeminin ilk sırasında yer alan Bursaspor’lu Sercan Yıldırım, Radyospor'da Özgür Sancar’la Haber Özel Programı’na iddialı açıklamalar yaptı.
Doğuştan Bursaspor’lu olduğunu söyleyen Sercan, “Kulübümün uygun gördüğü her takımda oynarım. Bu konuda özel bir tercihim yok. Kendime güvenim tam. Gittiğim her kulüpte direkt oynarım. Ama İngiltere’de oynamayı hepsinden çok isterim. Amacım Manchester United’de oynayan ilk Türk futbolcu olmak” şeklinde konuştu.
TRANSFERDE TEK KRİTER BURSASPOR’UN ÇIKARLARI
Bursaspor’la 2012’ye kadar sözleşmem var. Transferim konusunda tek kriter kulübümün menfaatleri. Transferim ancak Bursaspor’un menfaatleri doğrultusunda gerçekleşir.
Ben doğuştan Bursasporluyum. O nedenle beni transfer etmek isteyen takımlardan özellikle birisini çok istiyorum diyemem. Bursaspor’da çok mutluyum. Çocukluğumdan bu yana taraftar beni heyecanlandırıyor.
HER TAKIMDA DİREKT OYNARIM
Kendime çok güveniyorum hangi takıma gidersem gideyim direkt oynayabilirim. Yedek kalma gibi bir korkum yok.
PREMIER LİG’E GİTMEMİN ÖNÜNDE ENGEL YOK
Premier Lig’den gelen teklifleri menajerlerim araştırdı. Ortaya çıkan sonuç şu: Eğer 22 yaşından büyükseniz Premier Lig’de oynamak için A milli takımızda bir sezon içerisinde yüzde 70 oranında forma giymeniz gerekiyor, ama ben 19 yaşındayım ve bu engele takılmıyorum. Sadece çalışma izni gerekiyordu. Bunu için de bana talip olan kulüpler bize teminat vermişlerdi
M.UNITED’DAKİ İLK TÜRK FUTBOLCU OLMAK İSTİYORUM
Manchester United ve birkaç İngiliz Kulübü’nden teklif aldım. Kulübüm teklifleri tatmin edici bulmadığı için transferim gerçekleşmedi.
Bana Türkiye’deki kulüpler mi Avrupa Kulüplerimi deseler, Avrupa’yı özellikle de İngiltere’yi tercih ederim. Manchester United’daki ilk Türk futbolcusu olmak istiyorum.
Ama bu konuda aceleci değilim. Belki 3, belki 5 sene sonra olabilir.
A MİLLİ TAKIMIN DEĞİŞMEZİ OLMAK İSTİYORUM
A Milli Takım’la üç kez kampa katıldım. A Milli Takım’a önce gidip, sonra gitmemek çok üzüntü verir. Dolayısıyla A Milli Takım’da kalıcı olmak istiyorum. Bursaspor’da da ilk 5 içerisinde olmayı hedefliyoruz.
KAFAM ÇOK RAHAT
Bu transfer belirsizliğinden dolayı kafam karışık değil. Kafam karışık olsaydı Bursaspor’da iyi futbol oynayamazdım. Ama görüldüğü gibi iyi oynuyorum. Bursaspor’da çok mutluyum.
radyospor.com
Last edited by Crocodile1963 : 19.Ağustos.2009 at 19:59 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Sercan Bursaspordan Ayrılırsa Türkiyede Bir Kulübe Değil İnşallah İngiltere Ligine Gider Buralarda Harcanacağına Adaya Gitmeli