1 ile 30 arası toplam 185 sonuç

Konu: Kimsenin Bakmak İstemediği Kariyer!!!(4.Sezon-Fenerbahçe-?-9.0.3)

Threaded View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Neler Yapmışın Öyle İsmailciğim Yav Patron Sana Güvenmekte ve Her Hafta Açık Vermekte Haklı Böyle Başkan Herkese Lazım Hocam

İlk Defa Afrika Kıtasına Dünya Kupasını Götürdün Tabikide Kral Olacaksın Beni Yapmayacaklar Ya

Elinde İmkanlar Çok İyi Başkanda Saolsun İşini Kolaylaştırıyor Daha Ne Olsun Canım Kardeşim İtirazın Varsa Ben Geleyim

Bu Arada Michel Johnson'u Satmana Dumur Oldum O Adam Benim Jokerimdi Yav İlerde Fabregastan Bile Manyak Topçu Oluyor
    ilk önce sağol hocam ama bu gençlerin hepsinin biryerleri kalkık.Gençsen yedek kulübesinde oturmasını bilicen.Yok neymiş neden ilk 11 de değilmiş falan bana dedi neden oynatmıyon.Dedim takımı ben seçerim dedi o zaman beni transfer listesine koy bende deget dedim gitti.Ben rijikard gibiyim disiplinsizliğe taviz vermem
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Kolarovda Kiralık Gitti!!!

Şampiyonlar Ligi Gruplar

Süper Kupa
    Adeta Zhirkov şov vardı.Adam bir bindirme yapıyor soldan tek tek sıraya diziyordu milleti ki bir anda yerde kaldı Riquelme attı golünü.Derken son dakkada Riquelme önünü boş buldu hemen milimetrik hesaplarını yaptı ve 20 metreden tak 90 a çaktı.İşte bu adamın bu huyunu seviyorum adam bir matematik dahisi

Yönetimde Alıştı.Adamlarda Artık Heyecan Yok

Last edited by LifeYourself : 19.Ağustos.2009 at 20:06 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri