İnanılmaz bir kariyer hocamHarika gidiyosun
İnanılmaz bir kariyer hocamHarika gidiyosun
kariyerini yeni gördüm ve gerçekten harika gidiyorsun.hadi cityde zaten para bol başarı yakalanabailir ama senegalle gerçekten uçmuşsun.başarılar
Alex saglam regenBir de o fotodaki yıldızları getirirsen süper olur
![]()
TariboWest
saolİnanılmaz bir kariyer hocamHarika gidiyosun
saol hocam.kariyerini yeni gördüm ve gerçekten harika gidiyorsun.hadi cityde zaten para bol başarı yakalanabailir ama senegalle gerçekten uçmuşsun.başarılar
messi ve ronaldoyu getirsem zaten başka kulübe gidicem saolAlex saglam regenBir de o fotodaki yıldızları getirirsen süper olur
![]()
hocam ss'lr ne zaman
şu anda oyundan ssleri aldım hocam koyucam.hocam ss'lr ne zaman
Selçuk Man Cityli Oldu!!!.
Şampiyonlar Ligi Grup G 2. Maç
6. Hafta
7. Hafta
Şampiyonlar Ligi Grup G 3. Maç
8. Hafta
9. Hafta
10. Hafta
Şampiyonlar Ligi Grup G 4. Maç
.
.
Birleştirilen Mesaj:
merak edilcek birşey yok her zamanki gibi kazanan biziztamam hocam merakla bekliyorum![]()
Last edited by LifeYourself : 20.Ağustos.2009 at 22:13 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
evet dogru soyluyorsun Türk oyuncularda almaya baslamıssın hocam devamı gelir insallah
türkleri her zaman araştırıyorum empoliye de türkleri götürmüştüm.evet dogru soyluyorsun Türk oyuncularda almaya baslamıssın hocam devamı gelir insallah
Dediğin gibi söylenecek birsey yok İsmailHep galibiyet galibiyet
![]()
TariboWest
Sıkılmadın mı kazanmaktanHarika gidiyosun hocam
İsmail Önüne Gelen Regeni aLMak Zorundamısın Len![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
bende sıkıldım heyecan yok.Ama bazen küçük takımlar durduruyor beniDediğin gibi söylenecek birsey yok İsmailHep galibiyet galibiyet
![]()
seneye gidicem zatenSıkılmadın mı kazanmaktanHarika gidiyosun hocam
para çok olunca tadından yenmiyor hocamİsmail Önüne Gelen Regeni aLMak Zorundamısın Len![]()
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bu arada ssler birazdan geliyor.
Last edited by LifeYourself : 21.Ağustos.2009 at 14:42 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Bu Uşağıda Adam Ettik Artık Birkaç Ay Susar
11. Hafta
Bu kolay rakipleri fazla dalgaya alıyor oyuncular.Performansınızı düşürmeyin diyorum ama artık etkili olmuyor galiba.Bizi şeyine takan yok
Lig Kupası 4. Raund
Fazla söze gerek yok Riquelme
12. Hafta
Kaptan kırmızı kart yedikten sonra allak bullak olduk.Tüm oyuncular çobansız koyun gibiydiler ama maçı kurtardık.
13. Hafta
Klasik bir galibiyet
Şampiyonlar Ligi G Grubu 5. Maç
Eğer Porto'dan da gol yemezsek son maçta grubu gol yemeden bitiricez.
14. Hafta
Riquelme'nin milimetrik hesaplarıyla bir devi daha rahatça deviriyoruz.Bu adamı seviyorum ya
Lig Kupası Çeyrek Final
Maçta yedek ağırlıklı bir kadro ile çıkmıştım.Ama baktım Stoke bizi delik delik edicek dedim belki onlar başarabilir bizi yenebilirler ama olmadı
15. Hafta
Tipik bir Riquelme korner kullanışı ile bir maçı daha ilk yarıdan bitirdik.Sağlık olsun
Biliyormusunuz şu ana kadar Fm 2009 da gittiğim her ülkenin tüm kupalarını aldım ama Fa Cupı alamadım.Leicester kariyerimi bilenler vardır. ayın kariyeri seçilmişti.Onda da 5-6 sene durmuştum leicesterda ama alamamıştım kupayı
Cit ile alırsın artık bu kupayı
Geçen sene uefayı aldık Fa cup u alamadıkCit ile alırsın artık bu kupayıLiverpool acı acı kodu bize
![]()
Şampiyonlar Ligi Grup G 6. Maç
Gol Yemeden Gruptan Çıktık
Şampiyonlar Ligi Grup G
Sakho Man Cityli Oluyor!!!
25 Milyon £
Lescott Yolcu!!!
17 Milyon £
Nigel De Jong Yolcu!!!
17 Milyon £
Bu iki as oyuncumu satmamın nedeni Veleso ve Sakho bunlardan formayı alıcaktı.Başka yerde oynasınlar diye sattım.
O Bunu Haketti!!!
16. Hafta
Milimetrik Hesap
17. Hafta
Kötü Oynasakta Kornerlere Engel Olamadılar!!!
18. Hafta
Rahat Kazandık!!!
19. Hafta
Puan Durumu
İlk Yarıyı 1 Beraberlikle Bitirdik!!!
Senagal Sonunda 1. Oldu!!!
Fa Cup 3. Raund
Karşımızdaki rakip 10 kişilik defans yapıyordu.Kilidi kırmakta zorlandık ama başardık!!!
Lig Kupası Yarı Final 1. Ayak
Kalitemizi konuşturarak karşı tarafın zaaflarından çok iyi yararlandık.
20. Hafta
Totenham çok ilginç bir taktik denedi boyna orta sahadan şut çektiler çoğu kaleci ve defansın kucağına düştü.Biz ise kesin ataklar yaparak işi bitirdik.
21. Hafta
Fazla söze gerek olduğunu sanmıyorum
22. Hafta
Riquelme'nin keskin paslarıyla müthiş boşluklar bulduk.Sert şut vuran oyuncularımız bu pasları iyi değerlendirdi.
Lig Kupası Yarı Final 2. Raund
Acayip bir maçtı ne olduğunu ben bile anlamadım
Fa Cup 4. Raund
Bu kupayı çok istiyoruz.
23. Hafta
Kupada yendiğimizi ligdede yenebiliriz diye çıktık maça ve bunu rahat bir şekilde başardık.
Beyler kariyere hiç ss koyasım gelmiyor aslında ama sırf takip eden beni sevip sayan birkaç tane abim ve kardeşim için koymaya devam ediyorum.
Ben sessiz takipçiydim artık yazıcam.![]()
Bu ne böyle kardesim.İnsan yenilmeyi gectim bir kere berabere kalmaz mı![]()
TariboWest
Kardeş Man City i bırakma zamanın gelmiş bence sıkılmadınmı![]()
Galibiyet galibiyet galibiyetHocam takım değişikliği gerekli yeni bir heyecan
![]()
1 kere kaldım 1 de buraya daha koymadığım chelsea maçı var nasıl bittiyse 0-0 bittiBu ne böyle kardesim.İnsan yenilmeyi gectim bir kere berabere kalmaz mı![]()
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
saolBen sessiz takipçiydim artık yazıcam.![]()
sezon sonu ayrılcam zaten.Kardeş Man City i bırakma zamanın gelmiş bence sıkılmadınmı![]()
senegal ve man cityden sezon sonu ayrılcamGalibiyet galibiyet galibiyetHocam takım değişikliği gerekli yeni bir heyecan
![]()
ama man citye transfer sezonu bitene kadar messiyi getirmeyi deniycem sezon sonu gelmesse saplık olsun.![]()
Last edited by LifeYourself : 21.Ağustos.2009 at 21:22 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
İsmail Man Cityli Oldu!!!
800.000 £
Tanju Man Cityli Oldu!!!
400.000 £
24. Hafta
İki takımında dengeli oynadığı maç berabere bitti.
25. Hafta
Sımsıkı Taş Gibi!!!
26. Hafta
Zorda Olsa Deldik!!!
Fa Cup 5. Raund
Zorlanmadık!!!
27. Hafta
Bitiricilik Farkı!!!
28. Hafta
Keskin vuruşlarla maçı aldık...
Şampiyonlar Ligi Eleme 1. Maç
Man City Şokta!!!
kardeşim süper kariyer helal olsun
bende nijerya ile finale çıktım dünya kupasında ama ispanya penaltılarda aldı kupayı![]()
saol hocamkardeşim süper kariyer helal olsun
bende nijerya ile finale çıktım dünya kupasında ama ispanya penaltılarda aldı kupayı![]()
![]()
Lig Kupası Final
Tekrar Kazandık!!!
29. Hafta
Aman Allahım Yenildik!!!
Taraftarlarda Yenilgiyi Unutmuş
İnanamıyorum Senegal'in 2. Kalecisi
Fa Cup 6. Raund
Yarı Finaldeyiz!!!
Şampiyonlar Ligi Eleme 2. Raund
Bizi yeneni mahvederiz
30. Hafta
Atak bile yaptırmadık!!!
31. Hafta
Kaliteli bitiriciliğimizi gösterdik.
32. Hafta
Oynatmadık.
abi bence bundan sonra çok berbat bi takıma geçip 3-4-3 gibi enteresan taktiklerle daha heyecanlı bi kariyer yap![]()
ilk olarak abi bana abi deme ben 16 yaşındayım.zaten sezon bittikten sonra kulüpten ayrılacam bencede sıkıyorabi bence bundan sonra çok berbat bi takıma geçip 3-4-3 gibi enteresan taktiklerle daha heyecanlı bi kariyer yap![]()
![]()