Anket Sonuçlarını Görüntüle: " Sizce ligi hangi takım zirvede bitirecek ?"

Voters
123. You may not vote on this poll
  • nannar [Tottenham]

31 25.20%
  • Prince2005 [Porto]

11 8.94%
  • BeaT [Lyon]

7 5.69%
  • Notts County96 [Fiorentina]

8 6.50%
  • Corpus [Everton]

6 4.88%
  • mehmet ocal [Villarreal]

5 4.07%
  • MaliKaya [Man City]

17 13.82%
  • Haygary [Valencia]

13 10.57%
  • Ümit [Sevilla]

4 3.25%
  • Alicanfmfan [A. Madrid]

10 8.13%
  • DisCo

11 8.94%
1 ile 30 arası toplam 738 sonuç

Konu: Turksportal Challenge League Bitti. Sampiyon Man City!!!

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Yakında siz o takımın menajeri olmayacaksınız bu gidişle Biz bu ligi ligde mücadele eden takımların hepsi online olsunda bilgisayarın olmadığı bir heyecan olsun diye 10 takımlı sloven ligi datasından düzenledik... Bilgisayar kontrollü takımlar da olsun fark etmez diye düşünseydim İngiltere Premier lig datasında oynama yaparak o ligi ayarlardım... Davetleri yollarken de lige devamlılığında sorun yaşanmayacak kişilere davet atarak kuralları yolladım... Ara sıra işlerden dolayı menajerler gelemezlerse diye asistan uygulamasına da izin verildi ama asistanların bazıları sanırım oyunu oynamaktan çok takımı dışardan izlemek için asistan olmuş ki dışardan bakarak alınan galibiyetlere seviniyorsunuz Dediğim gibi dün Alican kardeşimle de konuştum, eğer ligin yayın saatinde online sorunu devam ederse Atl. Madrid yönetimine Alican ve asistanının işlerine son vermeleri için ultimatom gönderebiliriz haberiniz olsun....
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Yakında siz o takımın menajeri olmayacaksınız bu gidişle Biz bu ligi ligde mücadele eden takımların hepsi online olsunda bilgisayarın olmadığı bir heyecan olsun diye 10 takımlı sloven ligi datasından düzenledik... Bilgisayar kontrollü takımlar da olsun fark etmez diye düşünseydim İngiltere Premier lig datasında oynama yaparak o ligi ayarlardım... Davetleri yollarken de lige devamlılığında sorun yaşanmayacak kişilere davet atarak kuralları yolladım... Ara sıra işlerden dolayı menajerler gelemezlerse diye asistan uygulamasına da izin verildi ama asistanların bazıları sanırım oyunu oynamaktan çok takımı dışardan izlemek için asistan olmuş ki dışardan bakarak alınan galibiyetlere seviniyorsunuz Dediğim gibi dün Alican kardeşimle de konuştum, eğer ligin yayın saatinde online sorunu devam ederse Atl. Madrid yönetimine Alican ve asistanının işlerine son vermeleri için ultimatom gönderebiliriz haberiniz olsun....
    Abi ben kesinlikle sevinmedim bunu belirteyim de önce.. Orda öylesine şaka amaçlı bi şey söyledim.. Fakat sanırım ciddiye almışsın.. Ben bundan sonra bütün akşamlar burda olmaya çalışacağım.. haberdar edeyimde sonra yanlışlık olmasın..

Mesaj Yetkileri