Sayfa 14 / 16 İlkİlk ... 41213141516 SonSon
391 ile 420 arası toplam 465 sonuç

Konu: Beşiktaş İle Şampiyonluklara!!![Türkiye Milli Takımı] [6. Sezon]

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Malesef şu ana kadar hayal kırıklığı olmuş abi Roma senin için.Ama toparlanıp ligi ilk 5 içinde bitireceğine inanıyorum.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Malesef şu ana kadar hayal kırıklığı olmuş abi Roma senin için.Ama toparlanıp ligi ilk 5 içinde bitireceğine inanıyorum.
    Zaten 3. ile 7 puan var aramızda. Biraz performansımızı arttırıp seri galibiyetler alırsak yukarı tırmanacagımızı düsünüyorum. Bu saatten sonra hedefim ligde 3. lük.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Takım oyuncularının önceki sezondan mutsuzlukları varsa o da etki yapabilir abisi.Kadro ilişkisine bir bak. Toparlarsın daha ligin çok başı.

Bir de bu bol yıldızlı takımlarda kadronu A takıma 22 ve B takımdan gelebilecek 3 kişi olarak ayarla. Sen oynadın ben oynamadım kavgası daha az olur forma şansı artar,kenetlenincede bir seri yakalarsın.

Catania konusuna gelince malesef o takım süper ligin Hacettepe'si gibi.O gün çok iyi oynasan bile bir anda gol atıp kaçabiliyorlar ya da kaleci ne yaparsan yap yemiyor

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Baba Hamdi View Post
    Takım oyuncularının önceki sezondan mutsuzlukları varsa o da etki yapabilir abisi.Kadro ilişkisine bir bak. Toparlarsın daha ligin çok başı.

Bir de bu bol yıldızlı takımlarda kadronu A takıma 22 ve B takımdan gelebilecek 3 kişi olarak ayarla. Sen oynadın ben oynamadım kavgası daha az olur forma şansı artar,kenetlenincede bir seri yakalarsın.

Catania konusuna gelince malesef o takım süper ligin Hacettepe'si gibi.O gün çok iyi oynasan bile bir anda gol atıp kaçabiliyorlar ya da kaleci ne yaparsan yap yemiyor
    Abi kadro uyumu %50 nin altındaydı. Simdi biraz yükselmeye basladı.. Takım dediğin gibi kenetlense bir anda yukarı atacagım kendimi. Su an daha iyi oynamaya basladık. Birazdan ssleri koyacagım zaten.
    TariboWest

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Toparlanacağına İnanıyorum Ümit

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Serie A 11. Hafta

Derbide iyi oynayan taraf bizdik. Yine sanssızlıklar pesimizi bırakmadı. Fakat bu mactan sonra yükselişe geciyoruz. Hazır mısınız?

Serie A 12. Hafta

Torinoyu tek golle gectik.

Serie A 13. Hafta

Vee sonunda İntere patladık. Yükselişimiz devam ediyor..

Serie A 14. Hafta

Güzel bir oyunla yine galip geldik. Zirveye dogru tırmanısımız devam ediyor.

Avrupa Ligi Grup 5. Mac

Zayıf rakibimizi gole boguyoruz. Yavas yavas kendimize gelmeye basladık

Serie A 15. Hafta

Roma Zevkten 4 Köşe!!!!

İtalya Kupası 1. Tur

Bu maca cok önem verdim. Cünkü ligde Catania ile berabere kalarak zirveden iyice kopmustuk. O hırsla 5 gol attık ve ceyrek finale cıktık. Rakip ise Lazio..

Serie A 16. Hafta

Bu kötü gidişattan sonra herkes Fionun bizi yenecegini düsünüyordu. Fakat otoriteleri yanılttık ve cok önemli bir 3 puan kazandık. Mutluyuz

PUAN DURUMU

Avrupa Ligi Grup 6. Mac

Zaten gruptan lider cıkmayı garantilemiştik. Kendimizi fazla sıkmadık ve galip geldik.

Avrupa Ligi I Grubu Puan Durumu

AVRUPA LİGİ 1. TUR EŞLEŞMELERİ

AVRUPA LİGİ 2. TUR EŞLEŞMELERİ

Evet beyler cok hızlı ilerledim ve yoruldum. Biraz ara verip sonra devam edecegim. Yalnız su sonuclarda bile kadro uyumu %50 de. Takım birbirine iyice alıstıgında nasıl tutuluruz bilmiyorum. Ayrıca artık sampiyonlukta biz de varız.. İnsallah geriden gelip bir sürpriz yaparız.. Hadi Allaha emanet olun..
    TariboWest

Nesil
    2008
    Yer
    London

Toparlanmışsın Kardeşim Daha Ligin İlk Yarısı Bile Bitmemiş Sampiyon Olabilirsin Bir Süpriz Yap Bize

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by FreeStyLR View Post
    Toparlanmışsın Kardeşim Daha Ligin İlk Yarısı Bile Bitmemiş Sampiyon Olabilirsin Bir Süpriz Yap Bize
    Ben de o sürprizin pesindeyim. Bu oynadıgımız haftalarda Milan tam 7 puan kaybetti. Neden bir daha olmasın?
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Olur tabi abisi.Zaten seri başlamış gerisi gelir. Olabildiği yere kadar. Şampiyon da olabilirsin.Ama seneye kesin olursun.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Baba Hamdi View Post
    Olur tabi abisi.Zaten seri başlamış gerisi gelir. Olabildiği yere kadar. Şampiyon da olabilirsin.Ama seneye kesin olursun.
    Kaan abi uyum cok zayıf olmasına karsın bu performansı gösterdiğim için illeriden daha umutluyum. İnsallah bu sene sampiyon olurum. Neyse bu kadar dinlenmek yeter. Acıyorum oyunu..
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Serie A 17. Hafta

Roma da Modaya Uydu!!

Milanın yenildiği, Palermonun berabere kaldıgı haftada biz de yenildik ve aradaki 11 puanlık farkı ertime sansını elimizden kacırdık.

Bu arada Giovani Dos Santos 3.6 m euro karsılıgında aramıza katıldı.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Evet yine aynı senaryo. Abramovic beni istiyormus. Ama bu sefer inanır mıyım.

Last edited by GeorgeWeah : 20.Ağustos.2009 at 19:29 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmit

Napoli maçı hariç inanılmaz bir seri yakalamışsın. Güveniyoruz sana

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrik ederim Ümit abi toparlanmışsın son maç haricinde seri galibiyetlerle üst sıralara tırmanmışsın.Bu tırmanışının devam edeceğine inanıyorum.

Uefa Avrupa Ligi'nde rahat bir şekilde gruptan çıkmışsın Trabzonspor'u elersin.

Dos Santos transferi son derece güzel olmuş.Sana katkı sağlayabilecek bir isim.

Nesil
    2008
    Yer
    London

Dos Santos Güzel Olmuş Kardeşim Ah Bide Napoliyi Geçseydin..

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by tugycan View Post
    Napoli maçı hariç inanılmaz bir seri yakalamışsın. Güveniyoruz sana
    Sagolasın kardesim.
    Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Tebrik ederim Ümit abi toparlanmışsın son maç haricinde seri galibiyetlerle üst sıralara tırmanmışsın.Bu tırmanışının devam edeceğine inanıyorum.

Uefa Avrupa Ligi'nde rahat bir şekilde gruptan çıkmışsın Trabzonspor'u elersin.

Dos Santos transferi son derece güzel olmuş.Sana katkı sağlayabilecek bir isim.
    Tesekkürler Yunus. Bakalım Dos Santos neler yapacak?
    Quote Originally Posted by FreeStyLR View Post
    Dos Santos Güzel Olmuş Kardeşim Ah Bide Napoliyi Geçseydin..
    Sagol kardesim. Hic sorma kendimi yedim bitirdim. Yenmiş olsam lider ile aramda 8 puan fark kalacaktı. Ama saglık olsun. Önümüzdeki maclara bakıyoruz
    TariboWest

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Ümitcim Kusura Bakmada Biraz İstikrarsızsın Tam MüthiŞ Bir Seri Yakalıyorsun Hop Bir Napoli Mağlubiyeti
    Neyse Gio Dos Santos Güzel Olmuş

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Ashley Young 15.25 m euro karsılıgında kulübümüze katıldı.

TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    Ümitcim Kusura Bakmada Biraz İstikrarsızsın Tam MüthiŞ Bir Seri Yakalıyorsun Hop Bir Napoli Mağlubiyeti
    Neyse Gio Dos Santos Güzel Olmuş
    İnan bu oyunda istikrar çok zor. Çok güzel gidiyosun mesela bir son dakika golü oluyor yada birden taktigin çözülüyor geçen hafta harika oynayan adamlar birden 2 pası bir araya getiremiyor ilginç gerçekten. Bu arada bence Chelsea'ye git

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    İnan bu oyunda istikrar çok zor. Çok güzel gidiyosun mesela bir son dakika golü oluyor yada birden taktigin çözülüyor geçen hafta harika oynayan adamlar birden 2 pası bir araya getiremiyor ilginç gerçekten. Bu arada bence Chelsea'ye git
    Eralp Chelsea olayı karısık. Fenerin basındayken aynı durum oldu. Basvurdum. Ama benim yerime Emery i getirdiler. Yine basvurursam yine olmayacaktı. Bilerek ben de ilgilenmediğimi acıkladım.
    TariboWest

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

young ve dos santos transferleri cok guzel ümit abi tebrikler

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Beğendiğim bir oyuncu Young Ümit abi.Özellikle hız,orta yapma ve top sürme özellikleriyle tam bir kanat adamı.

Nesil
    2008
    Yer
    London

Young Şahane Olmuş Ümit

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Roma Kulübünden Acıklama

T.D miz Ümit Boğa ile karsılıklı anlasarak yolumuzu ayırmıs bulunmaktayız. Kendisine geri kalan futbol yasantısında basarılar dileriz. Yeni T.D miz en kısa zamanda kamuoyuna acıklanacaktır.
    TariboWest

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Roma Kulübünden Acıklama

T.D miz Ümit Boğa ile karsılıklı anlasarak yolumuzu ayırmıs bulunmaktayız. Kendisine geri kalan futbol yasantısında basarılar dileriz. Yeni T.D miz en kısa zamanda kamuoyuna acıklanacaktır.
    ümit abi yeni takımını merakla bekliyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

2014 Dünya Kupası Elemeleri Grup 4. Mac

Puan Durumu

Dünya Sıralaması Acıklandı.

TariboWest

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

hocam milli takımdada estiriyorsun

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

milli takımda çok iyisin maşallah ligte ve avrupada da toparlanmışsın son durumun ilk maçlarına göre çok iyi durumda

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

2014 DÜNYA KUPASI GRUP ELEMELERİ 5. MAC

2014 DÜNYA KUPASI GRUP ELEMELERİ 6. MAC

TariboWest

Turkiye cosmus valla

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Kuzey İrlanda maçı talihsizlik olmuş Ümit abi.Ama en iyi grup 2.leri arasında yer alacağına inancım tam.Yeni takımını merakla bekliyoruz.

Sayfa 14 / 16 İlkİlk ... 41213141516 SonSon

Mesaj Yetkileri