Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kariyer sizce nasıl devam etmeli ?

Voters
55. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş ile devam etmeliyim

25 45.45%
  • Artık başka bir takıma geçmenin zamanı geldi

21 38.18%
  • Kariyeri tamamen sonlandırmalıyım

9 16.36%
Sayfa 7 / 25 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 750 sonuç

Konu: Beşiktaş 6. Sezon ... Yeni kadro tek hedef

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Tebrikler sampiyonluklar ardı ardına gelmiş. Su Axel Witselin performansını cok merak ediyorum. Bakalım neler yapacak
    TariboWest

Axel geldikten sonra oynadım 1 sezon daha
    Schneiderlin ve Delgado ile gerçekten iyi iş çıkardı ilk sezonunda .. Dribling ve ara pasları çok iyi özellikle..Çok gol atmıyo veya çok fazla asist yapmıyo ama oyunu çok güzel yönlendiriyo..Ben bazı maçları 30-40 dakika full izliyorum tam performansları görmek için , orda çok beğeniyorum Axel'i

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İnönü'yü cehenneme çevirmişsin.

Evet ya İnönü'de inanılmazdı resmen bizimkiler
    3 gol yedim koca sezon

Bu arada bu sezon aldığım bir kararla yapacağım transferlerde gelecek vaadeden Türk futbolculara yöneleceğim

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yalnız Galatasaray da Ali Sami Yen'de sadece bir maç kaybetmiş, kalan hepsini almış. Sana karşı kaybetti herhalde.

Hatırlamıyom şimdi ama onlar beni kesin yenmiştir dışarda

Beşiktaş Menejeri Hüseyin Ünal , önümüzdeki sezon kadroda düşünmediği isimlerle yolları ayırmaya başladı..

Serdar Özkan 1.500.000 Euro ( Kayserispor )
    Uğur İnceman 600.000 Euro ( Fenerbahçe )
    Olivier Deschacht 750.000 Euro ( Kayserispor )

Bu üç futbolcunun Beşiktaş'a yıllık maliyeti 1.900.000 Euro'ydu..Yaş ortalamaları ise 28..

Kardeşim transferler 10 numara bu sene Avrupa yı supurcen sen Pape ye paran yettimi yav tam kaça aldın

Beşiktaş kabuk değiştiriyor..

Uğur Meleke: Hocam bu sezon Beşiktaş'ın ismi Türkiye 21 yaş altı milli takımından bir çok defans oyuncusuyla anılıyor..Yeni bir atılım mı söz konusu ?
    Hüseyin Ünal: Evet.Bu sezon yönetim kurulumuzun belirlemiş olduğu transfer bütçesinin hatrı sayılır bir kısmını genç futbolcuları kadromuza katmak için ayırdım.Bu bütçenin bir kısmıyla ise kaliteli ve bir çok bölgede birden görev yapabilen bir yabancı futbolcu transferinde kullanacağız.
    Uğur Meleke: Peki bu kararınızda sezon içinde anlaşma sağladığınız ve bonservis bedeli ödemeyeceğiniz 3 yabancı futbolcunun etkisi var mı ?
    Hüseyin Ünal: Hayır bu karar benim tarafımdan klübe geldiğim ilk gün alınmış bir karardı.Uzun süre bazı genç oyuncuları dikkatlice takip ettikten sonra artık bu sezon Beşiktaş'a yakışacak oyuncuları kadromuza katmamızın gerektiğini hissettim.Eğer yabancı futbolcu transferlerini bedava yapmamış olsaydım , yine de bu futbolcular önümüzdeki sezon Beşiktaş forması giyeceklerdi..
    Uğur Meleke: Peki hocam , bu sezon değişen transfer politikanız takımın taktik ve mental yapısında da değişiklikler olacağına bir işaret midir ?
    Hüseyin Ünal: Kesinlikle. Önümüzdeki sezondan itibaren rotasyon sistemini tamamen uygulamaya başlayacağım.Bu nedenle futbolcularımız artık buldukları şansı çok daha iyi kullanmak zorundalar.Aksi takdirde rotasyonda aldıkları süreler azalacak ve sezon sonu kendilerine klüp bulmak zorunda kalacaklar.
    Uğur Meleke: Bu sezonda takımın skor üretmekteki en büyük kozu Delgado'mu olacak ?
    Hüseyin Ünal: Hayır artık bütün takımın Delgado'nun eline bakmasını kesinlikle istemiyorum.Altidore , Batuhan , Schneiderlin , Witsel gibi genç oyuncularımız mutlaka gol sayılarını ve performanslarını arttırmalılar.
    Uğur Meleke: Peki Beşiktaş taraftarına bir mesajınız olacak mı ?
    Hüseyin Ünal: 3 sezon üst üste şampiyonluktan sonra , bu sezon onlardan gelebilecek kötü sonuçlarda bu genç kadroya sahip çıkmalarını istemek sanırım kabul edilebilir bir istek olacak.

Quote Originally Posted by doru_mann View Post
    Kardeşim transferler 10 numara bu sene Avrupa yı supurcen sen Pape ye paran yettimi yav tam kaça aldın
    abi oradakiler eski transferler
    şu an 4. sezona başlıyorum ilk hazırlık maçımı oynadım az önce..
    birazdan bu sezonki transferlerimi koyucam
    pape 8 e getirdim bu arada
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    AVRUPA BU HABERLE SARSILIYOR ...

Last edited by erebosss : 21.Ağustos.2009 at 02:35 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

salla ya gitme napcan gul gibi istanbul varken

Gitmedim zaten
    Burada işimiz bitmedi henüz

Valla daa isimiz çok Manchester cityle eslestim ya sansa

abi şamp. liginde bi 2. tur görebilsem

Görursun ya bu sezon

Rıdvan Şimşek

İsmail Köybaşı

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Fatih Coşkun

Eren Albayrak
    Last edited by erebosss : 21.Ağustos.2009 at 04:00 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Ümit milli takımın 4 önemli savunma oyuncusunu kadromuza kattığımız için çok mutluyuz..Gerçekten hatırı sayılı bedeller ödedik fakat inanıyorum ki bu genç yetenekler kazandıracakları başarılarla Beşiktaş'a maddiyatla ölçülemeyecek mutluluklar yaşatacak.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

abi transferlerin iyi ligte de her sezon süpersin ama artık Avrupada da iyi işler yapman gerekli

bu sezon güzel sinyaller verdi takım hazırlık maçlarında , o yüzden ilk defa umutluyum şampiyonlar liginde çeyrek final yapabiliriz sanırım
    bu arada takım çok ama çok genç bu yüzden çoğu büyük maçta tecrübesizliğimiz yüzünden etkisiz kalmıştık.fakat artık takım istediğim seviyeye gelmek üzere

dipnot : eren albayrak gerçekten müthiş başladı sezona
    ayrıntıları ve ss leri yarın eklicem

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

bekliyorum abi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Tebrikler hocam yensende yenilsende diyoruz ve ssleri bekliyoruz.

İşte Bu Sezonki yabancı transferlerimiz :

Branislav Ivanovic from Chelsea ( free transfer )

Marko Arnautovic from Twente ( free transfer )

Johan Audel from Valenciennes ( free transfer )

Kasper Schmeichel from Manc. City ( free transfer )

Diego Calderon from Catania ( 13M Euro )

Sezona Start Veriyoruz ...

İşte Hazırlık Kampımız :

Sezona kupayla başlamak güzel
    Last edited by erebosss : 21.Ağustos.2009 at 21:19

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

transferlerin iyi lige çok iyi başlamışsın abi bu arada ramazan'ın ve cuman hayırlı olsun

sağol kardeşim sana da hayırlı ramazanlar , hayırlı cumalar

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

kasper iyi kalecidir.Ben o kaleciyle şampiyonlar ligini kazanmıştım.

darısı başımaaaa

Sezona Süper Kupa ile moralli başlayan Beşiktaş , lige evinde Sivasspor maçıyla başladı.Baştan sona üstünlüğümüzde geçen maçı net bir skorla kazandık.Gollerin hepsi birbirinden güzeldi.Sivasspor'un tek sayısını ise frikikten Uğur Yıldırım kaydetti.

Kayseri'nin 90. dakikada yanlışlıkla gol olan ortası bizi 2 puandan etti.Hiç önemli değil böyle puan kayıpları her zaman var futbolda.

Gençlerbirliği maçına gelen seyirciler sanırım futbola doymuşlardır

Sonunda yavaş yavaş Şampiyonlar Ligi'nde başarılı sonuçlar gelecek mi yoksa

dk.35 ibb ilk atağını yapıyor.soldan bir orta direk kaleye gidiyor ve gol.
    sonra 55 dakika yüklen yüklen gol gelmesin vs.
    fm sen bile şampiyon olmamı engelleyemezsin

Dip Not : Eren Albayrak muhteşem oynuyor sol kanatta.Devamlı seri çalımlar , yağmur gibi ortalar.Futbol iştahım kabardı ya

Deplasmanda başa başa geçen mücadelede Fenerbahçe ile yenişemedik.
    Schneiderlin yavaş yavaş form tutmaya başlıyor

Şampiyonlar Ligi'nde Schneiderlin'in çok şık golüyle 1-0 öne geçtiğimiz maçta üstünlüğümüzü koruyamadık ve bu sezonki 4. resmi deplasman maçımızda 4. defa 1-1 lik skora razı olmak zorunda kaldık.

Sayfa 7 / 25 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon

Mesaj Yetkileri