ben demıstım hocam![]()
ben demıstım hocam![]()
Uefa kupasında yeni rakibimiz Valencia
kardeşim süper gidiyosun benim avrupada dökülen beşiktaş'ı gördükten sonra senin takım canavar canavar![]()
Kadromun asırı dar olmasından kaynaklanan sorunla zaman zaman yedek sayım 4 e kadar dustu ama zararsız atlattık bu donemi
22.Hafta
Türkiye Kupası Yarı Final 1.Maç
3 forvetten 2 sinin sakat olmasından dolayı altyapıdan Emir e forma verdim golunu attı gorevini yaptı
23.Hafta
Uefa Kupası 2.Tur 1.Maç
İyi oynadık 2 1 deplasmanda fena bi skor değil bu kadar sakata mucizeler çıkarıoruz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kardeş seninki de iyilescek takipçinimesass birazdan gor canavarı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
24.Hafta
Kadro çok dar kırmızı kart olmasa işler zordu
İşte bu senenin belki en önemli maçı
Uefa Kupası 2.Tur 2.Maç
Resmen bir Avrupa devi olan Valencia ya futbol dersi verdik 4 de olablirdi ama önemli olan turu geçmekti.![]()
Last edited by doru_mann : 21.Ağustos.2009 at 01:40 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Uefa da yeni rakip Manchester City
Hocam sonuclar guzel avrupadada esiyorsun
kardeşim lig süper kupa süper en önemlisi UEFA da muhteşem sonuçlar almışsın tebrikler takip etmeye çalışacağım![]()
Feneri yenmişsin iyi gidiyoruz![]()
25.Hafta
26.Hafta
Uefa Kupası Çeyrek Final 1.Maç
Valencia macı süper olmus. Tebrikler![]()
TariboWest
supersın hocam bu taraftar kupayı ıster
Kardeşim taktiğin nedir senin Beşiktaş'a bak neler yapıyo yaa![]()
Kardeşim baslarda 4-1-2-1-2 oynuodum hatta sezon basında saka gibi butun kanatları satılık listesine koydum hep MC aldım sonra baktım yeniorm ama oyun guzel değil hiç değilse talip çıkmamıstı kanatlara4-4-2 oynuorum kanatların okları ileriye donuk talimatlardada atak biraz ustun o kadar=)
UEFA kupasını bekliyorum![]()
TariboWest
Kupayı getiricem inş![]()
Everton kolay külüp gözüksede çok ters kulüptür dikkat et.a
28.Hafta
Turkiye Kupası Yarı Final 2.Maç
29.Hafta
Uefa Kupası Yarı Final 1.Maç
Evimizde yenilmez olduğumuzu gosterdik.Şanslı olsaydık farka giderdi
30.Hafta
Uefa Kupası Yarı Final 2.Maç
Finaldeyizzzz..!!!
Kupa bizimBu kadar emekten sonra alamazsak yazık olur valla
![]()
hocam supersın tebrıkler kupa gelıyor insallah
Last edited by doru_mann : 21.Ağustos.2009 at 18:14 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
31.Hafta
Fortis Turkiye Kupası Final
.
Gelenek Bozulmadı..!!
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Last edited by doru_mann : 21.Ağustos.2009 at 18:27 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Şampiyonluk Bizim Kupa Bizim..!!
32.Hafta
Cok iyi gidiyorsun kardesim. İnsallah UEFA yı alırsın.
TariboWest
İşte geldik zurnanın zırt dediği yere
Uefa Finali
İstatistiklerde de oyundada tam bir esitlik soz konusuydu 87 de golu bulduk ve kupayı kaldırdık nasıl sevindim anlatamam
Yeni yılda transferlerde 1 veya 2 forvet 1 DMC 1 DC 1 ML1 MR almayı planlıyorum tabi gidenlerde olucak tavsiyelerinizi eksik etmeyin lutfen=)
Tebrik ederim kardesim.![]()
TariboWest