O da nazar boncuğumuz olsun ümit süperiz![]()
O da nazar boncuğumuz olsun ümit süperiz![]()
Coşturmuşsun hocam Milli Takımla![]()
Güzel gidiyorsun Ümit. Bakalım milli takımla neler yapabiliceksin?
Hamitten Üzücü Haber Geldi!!
Sevillada Oynayan Türk Oyuncu Hamit Altıntop sakatlandı. Sahalardan 7 ay uzak kalacagı acıklanan milli oyuncunun yerine milli takıma Soner Aydogdu dahil edildi.
TariboWest
Eleriz inşallah Rusya'yı başarılar hocam![]()
Hayırlı olsun BJK. Umarım başarılı olursun.
Eski takıma karşı duygusal olma hocam![]()
Yok yanlıs anladın. Rusya ile Kadıköyde ilk mac![]()
TariboWest
AhahahaBaşarılar hocam ne diyim
![]()
Beşiktaş ile herşey dahada zor olacak Ümit. Tüm oyuncuları fenerbahçeye toplamıştın bakalım neler yapacaksın. Yabancılımı oynayacaksın?
Bu saatten sonra zor olur Türklerle AnılKarma bir takım yaratmaya calısacagım
![]()
TariboWest
BeşiktaşK la başarılar hocam..
Bırakma sana güveniyoruz nolursa olsun![]()
Beşiktaşa bak 3 tane yabancı forvet var 4 tane ofansif orta saha yabancı var
başarılar
Ooo Ümit Hocam Hayırdır Yav Rekorlara Doğru Gidiyosun Fener Roma Türkiye Beşiktaş Heralde Bütün Takımları Dolaşacaz Galiba
Kartalım Senden Fenere Karşı Şampiyonluk Bekler Duygusal Olma Sakın Sen Profesyonelsin Bizi Şampiyon Yap
Bu Arada Jefferson Çok İyi Kaleci Canım Türk Statüsünde Oynamasıda Avantaj Kalecin SağlamKadro Olarak Başkan Yine Bütün Fenerlileri Toplamış Yahu Ekstradan Birde Sen
Hala Demirören Galiba Bırakıp Gitmeye Niyeti Yok Galiba
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Ümit Rusya Macı Felaket oLmusTıpkı Seninki Gibi Atıp yatmışlar :P
Bjk De NErden Cıktı Kanka Yav.
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Hocam beşiktaşa ne zaman gittik.
Türkiye yi erken terketmişsin bence hocam.
İstifa et abi Milli Takımdan.Çünkü şimdi Milli takımda maç yapmak için uzun süre bekleyeceksin.
Beşiktaş'ta kadro ofansif anlamda iyi olsada defansif anlamda sıkıntılar var abi.Gerçi ligde az gol yemiş Beşiktaş.Başarılı olacağını düşünüyorum abi Beşiktaş'ta.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Evet beyler yorumlarınıza tesekkür ediyorum. Besiktas ve Türkiyem ile yola devam ediyoruz. İstifa etmekten vazgectim.
TariboWest
ümit abi Beşiktaşta basarılar
Ümit Boğalı Beşiktaş Cok Kötü Basladı!!!
TSL 11-12-13. HAFTA
İşimiz gercekten cok zor. Takımdaki herkes gitmek istiyor. Mecburen devre arasını beklemeden Engin Baytar,Güiza ve Winston Parksın sözlesmesini fesh ettim. Delgado 6m eurodan önerildi. Trabzon,Hoffenheim ve Shakahtarın teklifleri kabul edildi. Yakında gidecegi takım belli olur. Transferler bitince koyacagım.
TariboWest
Abi çok kotu olmus toparlanman lazm
Last edited by GeorgeWeah : 21.Ağustos.2009 at 18:33 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
TariboWest
Normaldir abi bu başlangıç.Sonuçta bir enkaz aldın giden teknik direktörden.Savunmaya takviye yaparsan iyi olur abi.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?