Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?
- Voters
- 28. You may not vote on this poll
-
Diyarbakırspor
-
Beraberlik
-
Fenerbahçe
-
22.Ağustos.2009, 19:05
2-0 gibi önemli bir deplasman galibiyetinin ardından bile Kadıköy'deki Sion maçı zor olacak diyen teknik patron Daum bu tip maçlarda da gerekli konsantrasyonu sağlar. Aslında Daum da çok iyi biliyor ki Sion deplasmanında alınan 2-0'lık skorla gruplara kaldık ama sırf rakip küçümsenebilir diye hep bu şekilde açıklamalar yapıyor. Özellikle son yıllarda 4 büyükler arasında yapılan maçlarda en çok puanı toplayan Fenerbahçe'ye diğer büyüklerden topladığı puanların çok katkısı olması gerekirken Anadolu takımlarına kaybedilen puanlar nedeniyle sezon sonu arzu edilen puanlara ulaşılamıyor. Yani şampiyonluğun yolu sadece derbiler değil, Anadolu takımlarına puan kaptırmamaktan geçiyor.
Deivid yerine Semih oynarsa bizim adımıza daha rahat bir maç olur. İki kadro arasında büyük fark var. Bu kadro farkının skora etki etmemesi için ya Fenerbahçe'nin maçı küçümsemesi gerekir. - ki Fenerbahçe'nin maçı yukarıdaki nedenlerden dolayı küçümseyeceğini sanmıyorum - Ya da oyuncularımız geçen sene birçok maçta gördüğümüz gibi bitse de gitsek havasında maça çıkmalılar. Bu ihtimalin de olduğunu düşünmüyorum. Rahat bir galibiyet bekliyorum.
Mesaj Yetkileri