İşte bu galibiyet ilac gibi geldi![]()
Beşiktaş ile devam etmeliyim
Artık başka bir takıma geçmenin zamanı geldi
Kariyeri tamamen sonlandırmalıyım
İşte bu galibiyet ilac gibi geldi![]()
TariboWest
Evet abi vallahi ne yalan söliyim 3-4 tane yerim diye bekliyodum son 5 maçtır öyle bi uğursuzluk varki üstümde..Ama sanırım yaptığım hamleler de güzel sonuç verdi , ilaç gibi geldi gerçekten de
Bu arada söylemezsem haksızlık olur , Eren ve İsmail sol kanatta Hamit Altıntop'u resmen süpürdü![]()
Girdiğimiz sayısız gol pozisyonunda kaleciyi geçmeyi başaramayınca duran top organizasyonunda Linderoth cezayı kesti..Kazansak liderdik , şu an 2 puan geriden takip ediyoruz Galatasaray'ı
![]()
valenciayı elemen süper olmuş ...galatasaray senden her türlü puan alıyo![]()
Güzel gidiyor ama Galatasaray'ı yenmen gerekirdi.Olsun artık deplasmanda öcünü alırsın.
Galibiyet Süper olmus
Burası İNÖNÜ , Burdan Çıkış Yok !!
Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final - İlk Maç
Not : Arkadaşlar dün gece internet inanılmaz yavaştı , sitelerin hiçbiri açılmıyordu.Bu yüzden arada yaptığım 3-5 maçın ekran görüntülerini ekleyemedim.Evimizin alt katında dükkanımız var orada çalışıyorum , şimdilik HSV galibiyetini eklemek istedim diğerlerini gece eklerim![]()
Bakmamıstm kolay kura çekmişsn kardesm rahat elersin![]()
Hocam yarı finaldeki rakibimizi bekleyelim![]()
Last edited by erebosss : 25.Ağustos.2009 at 05:15 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
hocam skorlar guzel son macta galıbıyet alsaydın daha iyi olurdu![]()
Batugol döktürmüş yine.Yarı-Finalde kim çıkacak merak ediyorum.
ya arkadaşlar çıldırmak üzereyim..
şu an google ve turksportal hariç hiçbir site açılmıyo birazdan kırıcam bilgisayarı çok az kaldı :S
TTNET de sorun varmış kimse giremiyo şuan![]()
Hocam resimleri ekliyemiyorsan skorları yaz sonra toplu olarak eklersin![]()
"eveeeeeeeeeeeet , demek ki neymiş ...? İnönü'de hırlayan kedileri , evinde kartal kaparmış "![]()
böle maç mı olur ya 6 gol attım elenir miyim diye hesap yapıyodum bi ara![]()
Hocam R.madridi eler B.münihle eslesır onu eler sampıyon olursun![]()
Gs macı süper olmus. Ayrıca bu kadar gelmişken ŞL den vazgecemezsinKupayı bekliyorum
![]()
TariboWest
Vallahi Real 2 senedir gruplarda 4 maçı da kazandı
bu sefer şansımız pek yaver gitmicek gibi gelior![]()
Madrid'te kimmiş ya![]()