Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
11. You may not vote on this poll
  • Manisaspor

6 54.55%
  • Beraberlik

2 18.18%
  • Trabzonspor

3 27.27%
1 ile 21 arası toplam 21 sonuç

Konu: Manisaspor - Trabzonspor [TSL 3. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Trabzonspor'u tebrik ediyorum, kiralık gönderdiği oyuncuya oynayamaz maddesi koydurmamış. En sevmediğim şey kiralama olayında bu madde benim.

Ersun Yanal'ın gönderilmesi hataydı bence. Ersun Yanal'ın kurduğu takıma bu sene yapılacak 2-3 transfer ile çok iyi durumda olabilirlerdi.

Dün çoğunlukla bu maçı izledim, oyuncularda istek yok, geçen seneki Fenerbahçe gibi durumları. Çok durarak oynuyorlar, forvetler zaten çok kötü. Engin bir şeyler yapıyor gözüküyor ama ayağında çok top tutması artıları eksiye çevirebiliyor.

Bir de şans yok takımda. Trabzonspor biraz şanslı olsa, 3 maçta da, bu 3 maçı da kaybetmeyebilirdi.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Trabzonspor'u tebrik ediyorum, kiralık gönderdiği oyuncuya oynayamaz maddesi koydurmamış. En sevmediğim şey kiralama olayında bu madde benim.
    Bu maddeyi Galatasaray ve Beşiktaş çok oyuncuda kullanmıştı. Hatta bir ara Suat Usta için olay çıkmıştı falan. Gerek yok bence. Kadroda düşünmüyosan adam oynasın sana karşı kendini göstersin.

Isaac formu gözden kaçmasın. Geçen hafta ne kadar Serkan'ın pozisyon almasında hatada olsa çok güzel gol attı. Bu hafta yine araya girerek güzel bitirdi. Takımı Isaac üzerine oynatıyolar hep onu kaçırıyolar sürekli. İlerleyen haftalarda bu oyun tarzı çözülecektir. Hocanın yeni planlar üüretmesi lazım.

Broos hemen gideceğini sanmıyorum. Çokta şanssız takım Trabzon. Engin daha maçın başında direğe takılmasa fark olurdu maç.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Bu maddeyi Galatasaray ve Beşiktaş çok oyuncuda kullanmıştı. Hatta bir ara Suat Usta için olay çıkmıştı falan. Gerek yok bence. Kadroda düşünmüyosan adam oynasın sana karşı kendini göstersin.

Isaac formu gözden kaçmasın. Geçen hafta ne kadar Serkan'ın pozisyon almasında hatada olsa çok güzel gol attı. Bu hafta yine araya girerek güzel bitirdi. Takımı Isaac üzerine oynatıyolar hep onu kaçırıyolar sürekli. İlerleyen haftalarda bu oyun tarzı çözülecektir. Hocanın yeni planlar üüretmesi lazım.

Broos hemen gideceğini sanmıyorum. Çokta şanssız takım Trabzon. Engin daha maçın başında direğe takılmasa fark olurdu maç.
    Sözleşmeye bu maddeyi koymak hakkın o zaman karsı kulüp kabul etmesin , Allah Allah bundan normal şeymi var yahu koymassan maddeyi sana karsı harika oynar gol atar vsvs.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Mesaj Yetkileri