CaD0 : Off off.. İnanılmaz zaman harcıyor olmalısın.. Göze çok hoş gelen bir kariyer sunumu.. Bekliyoruz maçları..
Burdaki yorumları okuyunca fazlasıyla değiyor o zamana sayenizde... Maçlar biraz yavaş ilerleyecek ama söyleyim

Oghuse : Abi kaplanlar diyince biran için sevinip Adanaspor sandım, yine de başarılar...
Teşekkürler kardeşim, birgün Adanaspor kariyeri de açarız belki bakalım....

sakaryaligocmen : Başarılar dilerim.Hull City güzel seçim anlatım her zaman ki gibi harika
Teşekkür ederim, bence de güzel seçim Daha önce yazdığım gibi sempati duyduğum bir takım.

nannar : Transferler çok sağlam da keşke zuculini'yi de alsaydın orta alana defansif olarak... dğer bölgeler fena değil ama beklerde sıkıntı çıkabilir ... ochirosii sol kanatta müthiş işler yapacaktır... Zaten forvet için aldıgın 2 oyuncu da harika... başarılar dileriz yeni sezon için....
Zuculini daha önce hep listeme aldığım bir oyuncuydu da bu kez aklımdan uçmuş hocam, iyi olurdu aslında. Gerçi 9.0.1'de her zaman iyi çıkmıyor ama oyunu açar açmaz bakacam belki ara transferde alırız. Ochirosii'yi ilk kez aldım bakalım namını çok duymuştuk Aynı şekilde Keirrison'uda ilk kez deneyeceğim inşallah faydalı olur.

ahmetokur29 : transferler cok guzel taraftar maclari buyuk bir heyecanla bekliyor
Az kaldı kardeşim

Ümit : Transferler güzel abi. Kariyer anlatımı ise süper gidiyor
Bak transferleri senin için biran önce koydum, beğenmene sevindim Sağol

King_Theoden : Güzel giriş umarım kariyerdeki başarıda sunum kadar keyif verici olur senin adına. Ellerine sağlık
Yorumun için teşekkürler, inşallah dediğin gibi devamıda güzel olur.

ShevAnil : Başarılar, takip ederken zevk alıcağımız aşikar.

Birde bu Dean Windass'da ne tip varmış abi
Hugo : O Windass 40 yaşında falandı yanlış hatırlamıyorsam
Ümit : Windass hapishaneden kacmıs sanki
Evet Windass 39 yaşında reserves takımında ama baktım hala canavar gibi adam. Zaten klübün ikonlarından biri. İlk başta bu adamın ne işi var takımda demiştim sonra özelliklerini inceleyince hala iş yapar dedim. Hazırlık maçlarında oynattım canavar gibi maşallah Lİg başlarken 2 ay sakatlandı, iyileşsin şans verecem bol bol...

blackwhiter : Hocam defansif orta saha için Eduardo costa yı düşünebilirsin boşta ama çalışma izni çıkar mı bilmiyorum.Bu arada anlatım harika...
Bildiğim ancak aklıma gelmeyen oyunculardan biride o. Gerçi 40 küsür kez milli olmuş Appiah'a çıkmayan çalışma izni ona hiç çıkmaz ama bakarım Teşekkürler

welet1905 : Müthiş bir sunum Görsellik kadar ligin de iyi olacağına şüphem yok Transferler harika özellikle Keirrison. Başarılar dilerim...
Teşekkür ederim. Dediğim gibi Keirrison'u ilk kez aldım. İnşallah beklentimi karşılar.