NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
Hocam son dk'lar bomba olmus 90+'larda gol yemen kotu olmus saglık olsun![]()
Sağlık olsun hocam..Zaten sana siftah olarak 1 puan yakışmaz , kendi evimizde 3 puanla başlayacaksın kısmetse![]()
Maç sunumun süper olmuş, Liverpool maçında ise Hırvatistan sendromu yaşamışsın.![]()
Ligde ilk 2 maçından mağlubiyetle ayrılan Gabi Huri'nin takımı bu kez Carling Lig Kupası 2.tur maçına çıktı. Tek maç üzerinden eleme usulüyle oynanan karşılaşmada 3.tura yükselme mücadelesi veren kaplanlar, penaltı atışları sonucunda elendiler..
Karşılaşma boyunca adeta tek kale oynamalarına ve 15 gol pozisyonu üretmelerine karşın bir anlık dalgınlık sonucu yedikleri golle yenik duruma düşen Hull takımı beraberliği uzatmanın ikinci dakikasında Goossens'in serbest vuruştan attığı muhteşem golle buldular.
89.dakikada Hull formasıyla ilk maçına çıkan Brezilyalı Keirrison sakatlanınca 3 değişiklik hakkını kullanmış olan konuk ekip 10 kişi kaldı. Uzatmaların 104.dakikasında ise ev sahibi ekipten Thompson'ın kırmızı kart görmesiyle sahadaki oyuncu sayısı dengelenirken 120.dakikaya kadar gol kovalayan Hull bir çok net fırsattan yararlanamadı ve maç penaltı atışlarına kaldı.
Penaltılarda ev sahibi ekip 5 penaltıdan birini kaçırırken, konuk ekipte Geovanni ile Giannakopoulos'un kaçırdıkları penaltılar tura maloldu.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
3.HAFTA
Sezonun ilk 3 maçında galibiyetle tanışamayan kaplanlar kendi sahalarında Fulham'ı konuk ediyorlar.
Last edited by Walter Sakana : 25.Ağustos.2009 at 08:35 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Maç sunumları harika hocamEmeğinin hakkını umarım alırsın bu sezon ligde
Şanssız başlamışız ama toparlanacağız
Evet arkadaşlar bugünlük yayınımız bu kadarUmarım beğenmişsinizdir.
Ekran görüntülerini hazırlamak bir hayli zaman aldığından yorumlarınıza cevap yazamadım kusura bakmayın. Yorum yazan tüm arkadaşlarıma bir kez daha teşekkür ediyorum, sayenizde bende kariyerden büyük keyif alarak ilerliyorum...Sağolun, iyi sabahlar herkese.
İyi sabahlar abi , hazır derbiden 3 puanı koparmışken güzel uyunur şimdi![]()
Hull'u taa CM 03-04 deyken, tabi o zamanlar tanınmazken hull, ya lig2 yada conference liginde tam hatırlayamıycam almıştım ve premier lige kadar çıkarmıştım.Ardından her sene neredeyse gerçek hayatta da bir lig yükseldiler ve ben hep onları takip ettim.Onun için bu takıma özel bi sempatim vardır.Sunuma ne desem boş
Klasik herkezin dediği gibi mükemmel bi sunum
Premier Lig çok zor bi lig
Birden başarı beklemek haksızlık olur.Ama bu takımı bi yerlere getirebileceğine inanıyorum.Takip etmesek olmaz
Başarılar...
Last edited by Lim10 : 25.Ağustos.2009 at 13:36
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Takibi keyifli bir kariyer oluyor, Liverpool maçı klasik oyunun favoriye hediyesi olmuş. Zamanla taktiğini oturtup daha iyi sonuçlar alırsın.
abi liverpool maci oyunun buyuk takimlara ne kadar torpil gosterdiginin bi kaniti olmus ama olsun bu baslangica ragmen inancimiz tam![]()
Bunlar futbolda olan şeyler, taraftar zaten takımın mücadele etmesini, sahada keyif vermesini istiyor.Sonuçlar da zamanla gelecektir.
"YÜCE ATATÜRK"
Evet, FM/CM serilerinde yönettiğimiz takımlara karşı genelde böyle bir sempatimiz oluşuyor ister istemez. FM2009'u aldığımdan bu yana ilk kez bu ligde oynuyorum, dediğin gibi ilk başlarda zorlayacağı kesin. Ancak birçok tecrübeli FM oyuncusunun bildiği gibi oyunda belli bir süreden sonra başarısız olmak çok düşük bir ihtimal aslında. Yani bir şekilde ikinci üçüncü sezondan sonra büyük bir çoğunluğumuz şampiyonluğa ambargo koyuyor. Bu bütün serilerde aynıydı. Şimdi tek zorlaşan ilk sezon. Ben bu sefer oyunun daha zorlu ve zevkli geçmesi adına transferlerde Marquinhos gibi yıldızlar yerine Lewandowski tarzı belli bir düzeydeki yetenekleri takıma katıp oyunun zorluğunu bir nebze kendim ayarlamış olacağım. Böylece heyecanın daha uzun süreli düşmeden devam edeceği bir kariyer olmasını amaçlıyorum.
Yorumların içinde teşekkür ederim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Böyle düşünmenize sevindimtabi ki benim için öncelikli olarak sizlerin keyif alması önemli.
Liverpool maçına gelince dediğin gibi FM harcadı biziama olsun.
Taktik olarak zaten 3-4-1-2 gibi uçuk bir taktikle oynatıyorum. Bu taktiği İskenderun kariyerimde kullanmıştım. Haftalar ilerledikçe takım canavar gibi oynamaya başlıyor, birazdan ekleyeceğim ekran görüntülerinden anlarsın zaten. İngiltere'deki futbol anlayışını değiştireceğiz
Normalde yeni bir takıml başladığımda bu tür taktikleri hemen oturtmaya çalışmam ancak yaptığım taktik cidden çok etkili. Bu yüzden takımın hep bu sistemle oynayıp iyice benimsemesini istiyorum. Bu açıdan da ilk başlardaki puan kayıplarını göze aldım zaten.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Teşekkürler, umarım mahçup etmem sizi![]()
Last edited by Walter Sakana : 25.Ağustos.2009 at 16:38 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Hocam olmadı şimdi. "Sir" ünvanı almış bir hocamız olarak hiç oyuncu tavsiyesi falan yazmamışsın
Dile kolay 15-16 sezonluk bir İngiltere tecrübesi var, sıkıştığımda kapını çalarım söyleyim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
PLAYER OF THE MONTH - AUGUST
Premier Ligde Ağustos ayının oyuncusu açıklandı.
Chelsea'nin Portekiz'li yıldızı DECO 3 maçlık performansı ile Ağustos ayının en başarılı oyuncusu seçildi. 2. sırayı Blackburn'ün golcüsü Roque Santa Cruz alırken Arsenal'den Emmanuel Adebayor ise 3. oldu.
YOUNG PLAYER OF THE MONTH - AUGUST
Ağustos ayının en başarılı genç oyuncusu ise Manchester City'nin başarılı savunma oyuncusu MICAH RICHARDS oldu. West Ham'dan Mark Noble ikinci, Bolton'dan Fabrice Muamba ise üçüncü oldular.
Last edited by Walter Sakana : 25.Ağustos.2009 at 16:50 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
.
4. HAFTA
Son maçında Fulham'ı 1-0 mağlup ederek sezonun ilk galibiyetini alan Hull City ligin 4.maçında West Bromwich Albion deplasmanına çıkıyor.
Takımın Brezilya'lı genç yıldızı Keirrison sakatlığı geçmediği için bu maçta da forma giyemeyecek. Kaptan Ian Ashbee'de kırmızı kart cezası sebebiyle oynayamayacak olan bir diğer isim.
West Bromwich cephesinde ise moraller yüksek. Lige iyi bir başlangıç yapan ve ilk 3 hafta sonunda 6.sırada bulunan ev sahibi ekip kendi seyircisi önünde kazanmak istiyor.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Last edited by Walter Sakana : 25.Ağustos.2009 at 16:59 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
5. HAFTA
İlk 4 maçında 1 galibiyet 1 beraberlik ve 2 yenilgi alan Kaplanlar şampiyonluk adaylarından Arsenal'i ağırlıyor. Konuk ekibin mutlak favori gösterildiği oldukça zorlu bir sınava çıkacak olan Gabi Huri'nin takımı sürpriz peşinde.
2 galibiyet 1 beraberlik ve 1 yenilgi alarak lige başlayan Arsenal ise galibiyetten başka bir şey düşünmüyor. Birbirinden etkili yıldızları kadrosunda bulunduran "topçular" iyi bir futbol sergileyerek 3 puanı almak istiyor.
Lige alışma dönemi, bu beraberlik normaldir. Oyuncu tavsiyesi yapmaya gerek yok, sahaya çıkan 11 benim için yeterlidir, isimleri önemli değil.
Sen zaten en iyi verim alacağın takımı kurmuşsun. Başarıları beklemek de bize kalmış.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
903 yamasını yüklersen bu kadar son dakika golü yemezsin benden söylemesi
Bu arada anlatımın gerçekten muhteşem okudukça zevk alıyorum.
Hep son dakikalarda yediğin gollerle yıkılmışsın ama ileride daha iyi olacaktır..
İlk 5 Haftanın Değerlendirmesi:
İngiltere Premier Ligde 5 haftayı geride bıraktık.
Şampiyonluk adaylarından Chelsea, Man Utd ve Liverpool beklentileri karşılayan bir başlangıç yaparken Arsenal ise 7 puanlık bir kayıpla başladı.
Blackburn ile Newcastle lige çok iyi başladılar. Tek yenilgisini lider Chelsea karşısında alan Tugay Kerimoğlu'nun takımı Blackburn sürpriz bir çıkış yaparken ilk 5 maçını yenilgisiz tamamlayan Newcaste'da gücünü göstermiş oldu.
Sunderland'de beklentilerin üstünde bir performansla lige başladı. Alt sıralarda yer alması beklenen Roy Keane'nin takımı da ilk 5 haftayı yenilgisiz geçen ekiplerden oldu.
Sezona müthiş yatırımlarla ve büyük beklentilerle giren Man City ise ilk 3 maçını kaybederek başladığı ligde son 2 haftada da berabere kaldı ve henüz galibiyetle tanışamayarak hayal kırıklığı yarattı.
Ligde 15.'lik ile 20.'lik arasında yer alan takımlar Man City dışında sürpriz olmadı. Hull ile birlikte ligin en zayıf halkası olarak gösterilen Stoke City henüz puan alamadı ve Fulham ile birlikte ligin dibine demir attı.
Premier Ligde ilk 5 hafta sonunda oluşan puan durumu şu şekilde:
İlk 5 hafta sonunda ön plana çıkan oyuncular
Oyuncu istatistiklerine baktığımızda Newcastle'dan Obafemi Martins ile Blackburn'den Roque Santa Cruz sezona formda başlayan isimler oldular. İlk 5 haftada 5'er gol atan bu oyuncular hem gol hemde yıldız krallığı yarışında zirveye kuruldular.
Diğer yandan Martins'in takım arkadaşı Charles N'Zogbia ilk 5 maçta 5 asist yaparak dikkat çekti. 22 yaşındaki Kongo asıllı Fransız yıldız bir anlamda Martins'i gol krallığında zirveye taşıyan isim oldu.
Ligde şu ana kadar pas yüzdesi en yüksek oyuncu ise Liverpool'un Arjantin'li orta saha oyuncusu Javier Mascherano oldu. Dünyanın sayılı ön liberolarından olan yıldız oyuncu %87'lik bir ortalamayla bu alanda zirveye çıktı.
Bu sezon otoriteleri yanıltmak isteyen Hull City'nin başarılı savunma oyuncusu Paul McShane ise ligin en çok top kapan oyuncusu olarak sivrildi. Maç başına tam 10 top kapma ortalaması ile oynayan İrlanda'lı oyuncu ilk 5 haftada rakip forvetlere geçit vermedi.
Ah be abi ligin tepesinde olmak şimdi Liverpool ve Arsenal maçları olmasa![]()
6. HAFTA
Arsenal karşısında şanssız bir şekilde galibiyeti kaçıran Hull, ilk 5 hafta sonunda ligin yenilgisiz ekiplerinden olan Sunderland deplasmanına çıkıyor. Takımın şu ana kadarki en başarılı ismi olan savunma oyuncusu McShane, Sunderland'den kiralandığı için statü gereği bu karşılaşmada forma giyemeyecek. Ayrıca Hollandalı sol kanat oyuncusu Goossens'te sakatlığı sebebiyle oynayamayacak.
Ev sahibi ekipte ise Djibril Cisse, Kieran Richardson ve Nyron Nosworthy gibi 3 önemli isim sakatlıkları sebebiyle takımlarını yalnız bırakacaklar. Cisse'nin yokluğunda forvette Kuzey İrlanda milli takımı formasıyla 67 maçta 34 golü bulunan David Healy'nin forma giymesi bekleniyor.
Şansızlıklar peşimizi bırakmıyor hocam. Güveniyoruz sana...
Beraberlikler serisi devam ediyor. Artık 1 galibiyet sart abi![]()
TariboWest
PLAYER OF THE MONTH - SEPTEMBER
Eylül ayının en başarılı ismi Xabi Alonso seçildi.
Ayın genç oyuncusu ise Fabrice Muamba oldu
Ayın Menajeri Rafa Benitez
Premier lig heyecanı devam ediyor. Bizi izlemeye devam edin...
Keirrison hadi artık patlamanı gerçekleştir ..
Hocam Keirrison'un ülkeye ve takıma uyum sağlayamadığı söyleniyor.Sizde bu görüşü paylaşıyor musunuz ?
abi beraberlik takımı olarak gidiyorsun ama hem oynadığın takım hem oynadığın lig buna müsahit toparlayacağına inanıyorum