Quote Originally Posted by Vieri View Post
Test ediyorum oldukça kullanıcı dostu bir arayüz, gitmek istediğin noktaya tek tıkla hızla gidebiliyorsun ilk başta 5dk neyin ne olduğunu anlamak için yetiyor.. Bu şekliyle bana daha kullanışlı geldi.

Bu sene oyunun daha fazla geliştirilmesi değil, oyunda rastlanan hataların ayıklanması, bunlarıda yaparken kullanıcılardan gelen geribildirimlerin dikkate alınması amaçlanmış.. Tabi bu hiç yenilik eklenmeyecek anlamı taşımıyor ve 3B maç moturunun geliştirilmesi, taktik ekranına yapılan yenilikler vb.. yenilikleri oyuna yansıtacak.

CM'yi şu aşamada Türkiye'de Türkçe dil desteği çok cazip gösteriyor, 2005 yılından bu yana İngilizce olan bu oyunların satış rakamlarına bakacak olursakta İngilitere'de CM, FM'nin çok altında olduğu için FM yapımcıları CM'yi ciddi bir rakip olarak göremiyor, ana dili İngilizce olan İngilizler ki bu oyunların anavatanı olan İngiltere'de bile CM'ye yeterli ilgiyi göstermezken FM tavan yapıyorsa arada ciddi kalite farkını bizde rahatlıkla görebiliriz.

Bu zamana kadar her iki oyun içinde ortak nokta, ikisininde İngilizce olarak oynandığı ve ikisinin arasında kalite farkını çok rahat anlamamızdı. Şimdi CM'ye Türkçe dil seçeneği eklenmesi çok güzel bir olay fakat oynanabilirlik olarak ne getirecek benim çok beklentim yok.

Oynanabilirlik ve veritabanı yapısı olarak FM'nin bu konuda liderliğini koruyacağını, CM'nin bu eklentileri ile pazara etkisini inceleyeceğini ve önümüzdeki yıl (2011) oyuna Türkçe dil desteğini ekleyebileceğini ön görüyorum..

yani diyorsun ki bu sene fm nin üstüne pek bir şey koymadılar biraz cilaladılar zaten olmaması gereken hataları 1 senede anca düzelttiler yeni database le önümüze bir oyun sürdüler...yanlış mı anladım?