Ligin en çok berabere kalan iki takımının mücadelesinde sonuç şaşırtıcı olmadı![]()
![]()
Nazmi çok kaçırdı Gökhan daha iyi pozisyonlara girdi, Nazmi'yi yetiştirmek adına verdiğimiz kredi dolmak üzere.
Son 4 haftaya girilirken puan durumu :
![]()
Ligin en çok berabere kalan iki takımının mücadelesinde sonuç şaşırtıcı olmadı![]()
![]()
Nazmi çok kaçırdı Gökhan daha iyi pozisyonlara girdi, Nazmi'yi yetiştirmek adına verdiğimiz kredi dolmak üzere.
Son 4 haftaya girilirken puan durumu :
![]()
Hocam son skorlar hep beraberlik ama olsun onemli olan bir ust kategoriye cıkmak sende buna cok yakınsın![]()
Çok teşekkürler abisi. Temkinli oynuyoruz sakata gelmeyelim diye. Bakalım şimdi logo paketini yükledim kaldığım yerden devam ederim.
Hedefi tutturduk gibi ama daha 4 maç belli olmaz fakat 3. ile arayı açtık mı tamamdır![]()
![]()
Kırşehir karşısında üstünlüğümüzü koruyamadık. Bunda takımın temel taşlarından Evren Ve Fatih'in 1 aydan fazla sürecek sakatlıkları ve iyi oyuncularımızdan Mustafa Gürel'in asisti yaptıktan sonra sakatlanması büyük etkendi.Bakalım bir çözüm yolu bulacağız. Son 3 hafta puan durumu biz 31 Maltepe 30 Mersin İ.Y. 29 şeklinde.Bakalım sonuç ne olacak.
![]()
Gidişat iyi abi. Bank asya da görmek istiyoruz seni![]()
TariboWest
Çok teşekkür ederim Ümitcim.Umarım öyle olur![]()
![]()
Sahamızda rakibimize 1.76 bize ise 4.50 oran verilen maçta 4 eksik 1 cezalı ile sahaya çıktık ve 1 puanı son dakika golü ile aldık. 5. sakatımızı da vermemiz üzücü Murat'ın formu ise sevindirici oldu, sürekli atıyor şu sıralar.
Son 2 hafta işler iyice kızıştı. Biz 32, Maltepe 30,Mersin 30, Konya Şeker 29,Telekom 28. İlk 2'ye 5 aday![]()
![]()
Beraberliklerin takımı oldun çıktın Kaan abiBu taraftar artık galibiyet istiyor.
![]()
Anılcım galibiyet en gerekli zamanda geldi![]()
![]()
Oğuz Çetin'in takımı Maltepespor deplasmanından beraberlik isterken 5 eksikle, galibiyetle döndük.Son 20 dakikada yaptığımız müthiş savunma ve kalemizde gördüğümüz sağlı sollu kornerler görülmeye değerdi
![]()
![]()
Şu anda biz 35 Mersin 33 Maltepe 30 Konya Şeker 30 durumunda.Yani son maç öncesi ilk 2'yi garantiledik.İç sahada Beykoz'la oynayacağımız maç sadece bir formaliteden ibaret.
Formalite maçında kendimizi çok zorlamayıp klasik skorumuzu aldık Beykoz karşısında![]()
![]()
Beykoz maçı ,lig puan durumu ve yükselme grubundaki rakiplerimiz :
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bugünlük bu kadar ,bu gece yeniden devam edeceğim. Maltepe'nin 18 hafta ilk 2'den düşmeyip son 2 haftada çökmesi dramatik oldu![]()
Last edited by Melekovic : 25.Ağustos.2009 at 17:42 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Kankacım şova kaldığın yerden devam ediyorsun. Federasyona gidip 2 puanlı sisteme dönmelerini söyleyeceğim senin için daha iyi olur![]()
Yükselme grubunda da ilk 2'ye girersin diye düşünüyorum. Başarılar.
"YÜCE ATATÜRK"
Ben zaten hala daha 3 puanlı sisteme geçemedim kankacım![]()
![]()
Çok teşekkür ederim Serkancım, bakalım abisi ne olacak ama şansıma yükselme grubundaki diğer 9 takım gelebilecek iyilere göre biraz daha düşük kapasitede
Bu arada dün yabancı serverlar çalışmadığından yükle sitesinden yüklemiştim SS'leri. Bazıları gözükmüyor. Eğer öyle devam ederse akşam tinyden güncellerim.
Yükselme grubuna yükselmen güzel olmuş. Bu taraftar senden Bank Asya bekliyor Kaan abi![]()
Eralpcim kulup kasada para yok dedi ama olsun takımda kim girse diğerini aratmıyor , neden acaba abisi?![]()
![]()
2 kiralık oyuncu ile görüşeceğiz bakalım eğer katabilirsek katacağız katamazsak aynen devam aynı kadroyla. Çıkarız gibi gözüküyor eğer çok aşırı bir sakatlık olmazsa abisi.Ballı bir yükselme grubuna düştük![]()
![]()
Kaan abi, Emre Çolak, Alpaslan Erdem, Serkan Kurtuluş, Cem Sultan, Semih Kaya gibi isimleri kiralıyabilirsin. Bence destekleyen klüp bulmalısın belkide galatasaray gelir![]()
Başta takım denemesi yaparken 34 kişide tuttum abisi. Onların içinden elene elene 2 genç oynuyor zaten arada ama daha fazlası çıkmadı.Onlarında birisi daha ziyade hani 5-6 kişi sakatlanırsa oynayacak yedek gibi. Ama bir kez daha bakacağım, her zaman gözden kaçan bir cehver olabilir![]()
![]()
Onlar baktım çoktan kiralamışlar Anılcım ama bir oyuncuya gözüm ilişti forvet ,ismini unuttum eğer verirler se kadroma katacağım. Yaptığım kontrolde defans oyuncuları birbiriyle oynamaktan hoşlanıyor. Yeni birisi gelse daha iyi olabilir ama uyumu da bozabilir. Bekler ve ortasaha bu lig için istediğim düzeyde top oynamaları açısından iyi zaten.Umit ve Ender de oyun kuruculuk işini iyi götürüyolar. Murat sakatlanmasa arada belki daha da çok gol atardı. Murat'ın yanında oynayan İlhan ve Nazmi de sıkıntı var ,çok fazla kaçırıyolar. O yüzden yapılacak kiralık transferler 2. forvet tipi oynayabilecek biri ve Murat'ı destekleyecek sakatlık durumunda diye bir santrafor olacak ve transferi kapatacağız tabi o kiralıkları bize verirlerse şayet![]()
![]()
![]()
Kaan abi Yukselme grubu bana kolay geldi biraz. Sen çıkarsın kariyeri boş bırakma![]()
Tamamdır abisi bırakmam![]()
![]()
Bu arada son maçımızda taraftarımızda artık stada geleceğini gösterdi mi acaba? Çünkü en fazla 500 kişiye oynuyorduk , son maçta 2200 küsür seyirci vardı , umarım bu taraftar bolluğu yükselme grubunda da devam eder,gaza çok ihtiyacımız var çünkü![]()
![]()
İlk kez taraftar sesinden top sesini duyamadım, daha önceki maçlarda hep top sesi duyuluyordu seyirci sesini bile bastırıyordu
![]()
![]()
Yükselme Grubundan Rahat Çıkarsın Bence Kaan Abi
Sen bir fenomensin Kaan abi.. Taraftarın beklentisi büyük.![]()
Çok teşekkür ederim Buğracım. Acıyı forvet hattında çekiyoruz bu sefer abisi ama olsun beklere gol attırmaya başladık artık![]()
![]()
Aslında taraftarın stada gelmesi iyi mi kötü mü abisi bilemiyorum,eskiden az kişi varken efeleniyoduk ne güzel ,şimdi stad böyle dolarsa ,talihsizlik eseri bir de fark yersek bunlar beni parça parça ederler![]()
![]()
![]()
Bi şey olmaz sen içini ferah tut.![]()
Tabi abisi,adı Zeytinburnu diye sahaya sadece zeytin atarlar değil mi?![]()
![]()
Hem besleyici hem de ekonomik açıdan beni rahatlatır
![]()
![]()
![]()
Kaan abi msn adresini mi değiştirdin yoksun msnde?Ayrıca 1.bitirdiğin için tebrik ederim abi darısı Yükselme Grubuna![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
[email protected] abisi![]()
Tamamdır ekledim Kaan abi.Bende diğer adres @gmail.com vardı.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Ortak kariyerden dolayı çok maç yapamadım. Biraz da oyuncu aradım ama özellikle ilk maçta bana gelen tek oyuncu Abdulkadir Kayalı ile bir kaç sonradan girdiğinde çok beğendiğim oyuncuları ilk 11'de başlatınca Dardanel deplasmanında bize pahalıya mal oluyordu, ilk yarı pozisyonumuz bile yoktu 2. yarı eskiler girince açıldık,takım o kadar kaynaşmış ki herkes sırasını bilsin modundalar![]()
![]()
İlk 3 maçtan 7 puan topladık bayağı iyi. İstediğimiz forvet tipleri bize gelmedi, 180 Euro haftalıkla kimse kiraya vermek istemiyor, pilot kulup olmak istedik teklif edile edile Altay ve Erciyes edilince yok kalsın biz böyle iyiyiz dedik![]()
![]()
İlk 3 maçın SS'leri şu şekilde gelişti, sabah işe gitmeden bir maç daha yapar eklerim.
3 mac 7 puan güzel abi. Devamını bekliyoruz![]()
TariboWest