Evet, FM/CM serilerinde yönettiğimiz takımlara karşı genelde böyle bir sempatimiz oluşuyor ister istemez. FM2009'u aldığımdan bu yana ilk kez bu ligde oynuyorum, dediğin gibi ilk başlarda zorlayacağı kesin. Ancak birçok tecrübeli FM oyuncusunun bildiği gibi oyunda belli bir süreden sonra başarısız olmak çok düşük bir ihtimal aslında. Yani bir şekilde ikinci üçüncü sezondan sonra büyük bir çoğunluğumuz şampiyonluğa ambargo koyuyor. Bu bütün serilerde aynıydı. Şimdi tek zorlaşan ilk sezon. Ben bu sefer oyunun daha zorlu ve zevkli geçmesi adına transferlerde Marquinhos gibi yıldızlar yerine Lewandowski tarzı belli bir düzeydeki yetenekleri takıma katıp oyunun zorluğunu bir nebze kendim ayarlamış olacağım. Böylece heyecanın daha uzun süreli düşmeden devam edeceği bir kariyer olmasını amaçlıyorum.
Yorumların içinde teşekkür ederim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Böyle düşünmenize sevindimtabi ki benim için öncelikli olarak sizlerin keyif alması önemli.
Liverpool maçına gelince dediğin gibi FM harcadı biziama olsun.
Taktik olarak zaten 3-4-1-2 gibi uçuk bir taktikle oynatıyorum. Bu taktiği İskenderun kariyerimde kullanmıştım. Haftalar ilerledikçe takım canavar gibi oynamaya başlıyor, birazdan ekleyeceğim ekran görüntülerinden anlarsın zaten. İngiltere'deki futbol anlayışını değiştireceğiz
Normalde yeni bir takıml başladığımda bu tür taktikleri hemen oturtmaya çalışmam ancak yaptığım taktik cidden çok etkili. Bu yüzden takımın hep bu sistemle oynayıp iyice benimsemesini istiyorum. Bu açıdan da ilk başlardaki puan kayıplarını göze aldım zaten.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Teşekkürler, umarım mahçup etmem sizi![]()