1 ile 30 arası toplam 819 sonuç

Konu: The Tigers Revolution

Threaded View

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    Hull'u taa CM 03-04 deyken, tabi o zamanlar tanınmazken hull, ya lig2 yada conference liginde tam hatırlayamıycam almıştım ve premier lige kadar çıkarmıştım.Ardından her sene neredeyse gerçek hayatta da bir lig yükseldiler ve ben hep onları takip ettim.Onun için bu takıma özel bi sempatim vardır.Sunuma ne desem boş Klasik herkezin dediği gibi mükemmel bi sunumPremier Lig çok zor bi ligBirden başarı beklemek haksızlık olur.Ama bu takımı bi yerlere getirebileceğine inanıyorum.Takip etmesek olmazBaşarılar...
    Evet, FM/CM serilerinde yönettiğimiz takımlara karşı genelde böyle bir sempatimiz oluşuyor ister istemez. FM2009'u aldığımdan bu yana ilk kez bu ligde oynuyorum, dediğin gibi ilk başlarda zorlayacağı kesin. Ancak birçok tecrübeli FM oyuncusunun bildiği gibi oyunda belli bir süreden sonra başarısız olmak çok düşük bir ihtimal aslında. Yani bir şekilde ikinci üçüncü sezondan sonra büyük bir çoğunluğumuz şampiyonluğa ambargo koyuyor. Bu bütün serilerde aynıydı. Şimdi tek zorlaşan ilk sezon. Ben bu sefer oyunun daha zorlu ve zevkli geçmesi adına transferlerde Marquinhos gibi yıldızlar yerine Lewandowski tarzı belli bir düzeydeki yetenekleri takıma katıp oyunun zorluğunu bir nebze kendim ayarlamış olacağım. Böylece heyecanın daha uzun süreli düşmeden devam edeceği bir kariyer olmasını amaçlıyorum.

Yorumların içinde teşekkür ederim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by King_Theoden View Post
    Takibi keyifli bir kariyer oluyor, Liverpool maçı klasik oyunun favoriye hediyesi olmuş. Zamanla taktiğini oturtup daha iyi sonuçlar alırsın.
    Böyle düşünmenize sevindim tabi ki benim için öncelikli olarak sizlerin keyif alması önemli.

Liverpool maçına gelince dediğin gibi FM harcadı bizi ama olsun.

Taktik olarak zaten 3-4-1-2 gibi uçuk bir taktikle oynatıyorum. Bu taktiği İskenderun kariyerimde kullanmıştım. Haftalar ilerledikçe takım canavar gibi oynamaya başlıyor, birazdan ekleyeceğim ekran görüntülerinden anlarsın zaten. İngiltere'deki futbol anlayışını değiştireceğiz

Normalde yeni bir takıml başladığımda bu tür taktikleri hemen oturtmaya çalışmam ancak yaptığım taktik cidden çok etkili. Bu yüzden takımın hep bu sistemle oynayıp iyice benimsemesini istiyorum. Bu açıdan da ilk başlardaki puan kayıplarını göze aldım zaten.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by ahmetokur29 View Post
    abi liverpool maci oyunun buyuk takimlara ne kadar torpil gosterdiginin bi kaniti olmus ama olsun bu baslangica ragmen inancimiz tam
    Teşekkürler, umarım mahçup etmem sizi
    Last edited by Walter Sakana : 25.Ağustos.2009 at 16:38 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Mesaj Yetkileri