Hocam guney amerikadan yıldızları toplamısın ochirosii potansıyelı var o'shea iyidir tecrube katar![]()
Hocam guney amerikadan yıldızları toplamısın ochirosii potansıyelı var o'shea iyidir tecrube katar![]()
Hayırlı olsun hocam transferlerBize çok şey katacağına inanıyorum
![]()
Süper Transferler Olmus Kardesim Bu Sene Kupa Bekliyoruz
Kaleyi sağlama almışız![]()
Lewandowski'nin sezonu kapattığını düşünürsek bir forvet daha gerekiyor.
hocam son 2 transferde saglam olmus tebrikler![]()
abi valla tırnaklarımı yedim ligi baştan sona okurken
ama bence uefa daha iyi olmuş , 3. uefa kupasını da sen alırsın belli mi olur![]()
Avrupa Ligi 4. Tur 1. Mac
İlk resmi macımızda gol olduk yagdık. Futbolcularım sanki senelerdir top oynamamıscasına saldırdılar..
Avrupa Ligi 4. Tur 2. Mac
Turu garantilediğimiz için hazır olmayan yedek oyuncularıma sans tanıdım. fiziksel olarak oyundan düstükleri için etkili olamadık. Fakat gruplara kaldık..
HOLLANDA EREDİVİSİE BASLIYOR!!!
Eredivisie 1. Hafta
İlk lig macımızda 3 gollü bir galibiyet aldık. Hernanesin gol atması bizi sevindirdi. Kurdugumuz bu takımla ligde cok farklı galibiyetler alabilecegimizi düsünüyorum.
Bu gecelik de bu kadar.. Öglen görüsmek üzere..
TariboWest
Hocam 2 mac gol sov yapmıssın![]()
Baştan sona okudum kariyeri. Çok keyifli, heyecan dolu ve gerçek bir kariyer olmuş. BU sene şampiyon olacağına eminim![]()
Transferler çok iyi gerçekten.Kadronun kalitesi 2 katı artmış bana göre.Bu sene şampiyonluk gelirFM nin azizliğini yaşamayan varmı ya?
10 maçta 3 gol yiyip 10 galibiyetle gidiyosunuz, ne kadroda ne taktikte bi değişikliğe gitmeksizin, sonraki 10 maçta 15 gol yiyip, sadece 4 galibiyet alıyosunuz.Sabrımı zorluyor bazen bu oyun
NeYse başarılar
![]()
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Kadroyu güçlendirmişsin, bu sene şampiyonluğa ulaşıp avrupa için çalışmalara devam edersin artık. Başarılar.
"YÜCE ATATÜRK"
Baya sağlam bir kadro kurmuşsun Ümit abi ve ligdeki ilk maça da harika bir giriş yapmışsın tebrikler.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Şampiyonluk kaçınılmaz hocam![]()
Artık bu sene kesin şampiyonsun..
Evet Murat. Allah nazardan saklasın. Cok iyi oynuyoruz.
Sagol abi. Sizin gibi abilerimizden bunları duymak beni daha da heveslendiriyor
Sagol kardesim. FM den gecen sene cok cektim. Resmen beni sampiyon yapmamak için ugrastılar
Sagol Serkan. Bu sene Avrupa Liginde de iddaalıyız. İns 3. UEFA kupasını da getiririz Feyenoorda
Sagol Yunus. Kadromuz kaliteli. FM izin verirse basarılı olmak istiyorum
İnsallah kardesim. Zaten kadromuz lig standartlarının üstünde. Ben daha cok Avrupa kupasını istiyorum
Oyunu acıyorum. Ssler en yakın zamanda sizlerle olacak..
TariboWest
Bekliyoruz ssleri.
TransferLer iyi oLmuş Ümit.Bu sene atarsın Ligin tozunu =)
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
hocam biraz daha iyi olmalıyız![]()
Avrupa Ligi Grubumuz Belli Oldu!!!
Eredivisie 2. Hafta
Cok üstün oynadıgımız macta Ajaxı 2-1 maglup ettik. Kalinic kaldıgı yerden devam ediyor..
Avrupa Ligi Grup 1. Mac
Pek fazla söze gerek yok. İlk yarı cok iyi bir Köln vardı. 2. yarıda Makaayı oyuna sokmamızla biraz hareketlendik. 2. yarı tek kale oynadık. Ama bir türlü öne gecemedik..
TariboWest
Ligde iyisin fakat Uefa da iyi başlayamamışsın Ümit abi ama bu gruptan çıkacağına inanıyorum.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Yarı final oynarsan 2.sezon için beklentileri az çok karşılamış olursun.. Ligte zaten iyisin..
Razvan Süper Başlamış Ümit
Hollanda Kupası 2. Tur.
Eredivisie 3. Hafta
Rakibimizi yine 3ledik. Böyle giderse 3 ü ugurlu sayım kabul edecegim
Avrupa Ligi Grup 2. Mac
Zayıf rakibimizi adeta ezdik. Yine 3-0 kazandık..
Eredivisie 4. Hafta
Willem deplasmanından da 3 puanla döndük. Takım cok istikrarlı gidiyor. Her mac 3-0 kazanıyoruz
Eredivisie 5. Hafta
Seri Bozuldu!!!
Kazandık ama 1-0
Simdi Sevilla macımız var. Evimizde oynuyoruz ama kazanamayacagız. Cünkü forvetlerimin hepsi sakat. Lewandowski,Kalinic,Makaay,Kerzhakov ve Nilmar forma giyemeyecekler. Forvette Biseswar ve Erasmusa görev vermeyi düsünüyorum.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ben de cıkacagıma inanıyorum YunusBir de su sakatlıklar olmasa. Forvet kalmadı
Yarı final oynarsam kupayı alırım zaten CagdasO kadar gidebilecegimizi sanmıyorum. En fazla ceyrek final görürüz gibi..
Gercekten muhtesem oynuyor. Nazar degmesin![]()
Last edited by GeorgeWeah : 25.Ağustos.2009 at 21:48 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
TariboWest
Güzel gidiyorsun Ümit.
transferler kaliteli yeni sezon inşallah başarı gelir.