Originally Posted by 
tugycan

Başarılar hocam 

Teşekkür ederim

Basın Toplantısı
Muhabir:1 yılın ardından Fenerbahçe'ye geri döndünüz.Geçen 1 yıl içinde yaşadıklarınızı özetler misiniz?

Jose:Arsenalde 1 yıl çalıştım oraya uyum sağlamakta zorlanmadım zira İngiltere daha öncede yaşamıştım.Ama oradayken bile aklımda hep Fenerbahçe vardı.Yuvama geri döndüğüm için çok mutluyum.

Muhabir:Yeni sezon bir hayli zor geçecek.Özellikle rakipleriniz Galatasaray Elano ve Keita Beşiktaş ise Nihat gibi önemli oyuncuları kadrosuna katıp güç kazandılar.Hedeflerinizden ve takımınızdan bahsedermisiniz?

Jose: Doğrusunu söylemek gerekirse rakiplerimiz iyi oyuncular alıp kadrolarını güçlendirdiler.
Bu sene oldukça kaliteli bir lig izleyeceğimizi düşünüyorum, çünkü sadece Fenerbahçe,Galatasaray,Beşiktaş değil diğer takımlarda iyi durumdalar
Hedeflerimize gelince;buraya gelmeden önce başkanımızla konuştuk.Öncelikli hedeflerimiz şampiyonluk ve türkiye kupası...
Avrupa da başarı herkes gibi benimde hayalim
Bu sezon 3 kulvarda yarışacağımız için geniş bir kadro kuracağız

Muhabir:Nasıl bir transfer politikası izlemeyi düşünüyorsunuz?

Jose:Öncelikle şunu söylemeliyim;ayrı kaldığım 1 yıllık dönemde de Fenerbahçe'nin maçlarını takip etme fırsatı buldum.Takımın eksiklerini ve oyuncuların performansları hakkında yeterince bilgim var.Eksik gördüğümüz yerlere kaliteli transferler yapmayı düşünüyoruz

Muhabir:Takım için düşündüğünüz isimler var mı?

Jose: Evet düşündüğümüz bir çok isim var.Ama bunları söyleyemem
Şunu söyleyebilirim ki büyük bir revizyon bizi bekliyor
Haketmeyen bu formayı giyemez
Evet düşündüğümüz bir çok isim var.Ama bunları söyleyemem
Şunu söyleyebilirim ki büyük bir revizyon bizi bekliyor
Haketmeyen bu formayı giyemez

Muhabir:Son olarak basında forvet arayışı içinde olduğunuz ve bu ismin Hasan Kabze olduğuna dair haberler çıktı.Bu konuda neler söyleyeceksiniz?

Jose:Bu soruya cevap vermeyeceğim

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Originally Posted by 
Ümit

Personelleri komple degiştir 

Hicbiri bişey bilmiyor oyunda 

Aynen.Keşke oyuna girmeden önce personel eklemeyi kapatsaydım