1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: "G.Saray'ı mahkemeye verseydim..."

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by sananes View Post
    futbolcuyla maç başına bedel ödemeyi baz alan bir sözleşme yaparsan ancak böyle konuşabilirsin
    Ozaman 5 yıllık sözleşme imzalasaydık senelik 1.5m € alsaydı sürekli yatsaydı dahamıo hayırlı olurdu? Kendisini galatasaraya vermiş bir insanın bunları söylemesi hiç hoş değildir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    Ozaman 5 yıllık sözleşme imzalasaydık senelik 1.5m € alsaydı sürekli yatsaydı dahamıo hayırlı olurdu? Kendisini galatasaraya vermiş bir insanın bunları söylemesi hiç hoş değildir.
    benim söylediklerimle 5 yıllık sözleşme yapsaydık cümlesinin ne alakası var ki kendi takımımada edu basına açıklama yaptığı için kızıyorum mesela.Söylemek istediğim bi mukavele yapmışsın o oyuncu sözleşme sonuna kadar senin oyuncun olarak takımında kalmıs;bu şartlarda o oyuncunun parasını eksiksiz bir şekilde ödemek zorundasın ama oyuncu uzlaşalım diye bekliyorum diyo yani alacaklarının belki 1/3üne bile uzlaşacak senin takımınla ilk kezde söylemedi param kaldı diye klübum uygun bi şekilde efsane ismiyle anlasması gerek.Bu sayede klüpte hasanda prestij kaybetmez
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Mesaj Yetkileri