Degerli yorumlarınız için tesekkürler. Cevap yazmadım. Cünkü kariyere kapıldım gittim. Birazdan İnter deplasmanı var. Sizce 4-4-2 mi cıkayım yoksa forvetlerden birini orta sahaya mı cekeyim?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Şampiyon PSV?![]()
Degerli yorumlarınız için tesekkürler. Cevap yazmadım. Cünkü kariyere kapıldım gittim. Birazdan İnter deplasmanı var. Sizce 4-4-2 mi cıkayım yoksa forvetlerden birini orta sahaya mı cekeyim?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Şampiyon PSV?![]()
Last edited by GeorgeWeah : 26.Ağustos.2009 at 22:45 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
TariboWest
Çok özür dilerim Ümit abi bu kadar çok PSV ile maç yaparsan insanın aklı karışıyor![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Yok özüre gerek yokÖnemli degil
![]()
TariboWest
Önemli olmaz olurmu abi klübüne hakaret ettim bunu bir Meksika ziyareti ile unutabiliriz olmadı ben Hollanda'ya geleyim virüs getirirsem karışmam![]()
4-5-1 oynarsan dm koyarsan zaten mağlubiyeti kabul etmiş olucaksın, sürekli onlar saldıracakbence 3 MC AMR AML FC oynat
Zaten FM'de İbra'yı durdurmanın mümkünatı yok penaltıdan atar yine atar![]()
hocam klasık Fm vakası sen yıne ıyısın bana bır kere +3 verdi 99.dk gol yedım![]()
Lig artık kesin gibi zaten Hernanes ve Nilmar süper oyuncular bi takımı ikisi sırtlar![]()
Lig macından sonra İnter macı var. Bütün oyuncuları dinlendirecegim. O macta ofans oynayacagım. Zaten kaybedecek birseyim yok. Allah ne verdiyse hücum edecegim..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Fatih lig kesin gibi de İnter maglubiyeti cok koydu bana. Berabere bitirsem daha umutlu olacaktım. Adamlar 1 gol atınca benim 3 atmam lazım..
Last edited by GeorgeWeah : 26.Ağustos.2009 at 23:20 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
TariboWest
Ümit Kontrollü Oyna Derim Full Ofans Oynarsan Gol Yiyip Turu Verebilirsin
Umarım Elersin İnteri![]()
Şampiyoooooon![]()
Last edited by GeorgeWeah : 27.Ağustos.2009 at 00:21 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
TariboWest
hadi ha gayret eleyeceksin Ümit.
3ü bulalım bu fmnin ne yapacağı belli olmaz![]()
Ah Be Ümit Bu Olmadı Ya
3 3 3 olsun çıkarması güç olsunHadi 3 gelsin
Ve 90 dakika sonunda baska gol olmayınca Feyenoord deplasman golü kuralıyla kupaya veda etti.
Mactan sonra Avrupa ve Dünya basınında sadece Feyenoord vardı. Su baslık ise ilgincti:
Mac sonunda bir acıklama yapan Feyenoord hocası tabiki de üzgünüz. Ama olmayınca olmuyor. Oyuncularımı canı gönülden tebrik ediyorum. Muhtesem bir futbol ve mücadele örnegi gösterdiler. Bu saatten sonra lige ve Hollanda kupasına konsantre olup 2 kupayı taraftarımıza hediye etmek istiyoruz diye konustu.
TariboWest
hocam saglık olsun ıyı oynamıssın
Eredivisie 31-32. Hafta
İnter macının moral bozuklugunu ligde yasadık. Oyuncularım adeta dagıldı. Ama sampiyon olmayı basardık..
1999 dan beri sampiyon olmayan Feyenoord sonunda seytanın bacagını kırdı.
Yönetim ve Taraftar Görüşleri
Sampiyonluk kutlamalarında fazla görünmeyen ve keyifsiz oldugu gözlenen Feyenoord hocasının takımdan ayrılacak mı soruları gündeme geldi. Fakat bir iddaaya göre Ümit Boğanın Avrupa Liginden elendikleri için üzgün oldugu bildirildi...
TariboWest
Tberikler şampiyon olmuşsun
Tebrikler Ümitcim![]()
Tebrikler Ümit abi bu sene duble yaptın seneye triple isteriz ŞL'yi de alırsın sen![]()
tebrıkler hocam
Eredivisie 33-34. Hafta
Puan Durumu
Ligin en cok gol atan takımı ve en az gol yiyen takımıyız. Avrupa macları ve kupa macları ile gol sayımız 100 ü geciyor.
Wijnaldum yılın genc oyuncusu secildi.
Stadyum calısmaları da basladı.
![]()
TariboWest
Baya büyüyor stad ee bu da para demek.