Lig TV Son DK:
Fenerbahcenin sözlesmesini feshettiği Edu: "Benimle kimse konuşmadı, git hakkını fifada ara dediler. Başkan görüşme talebimi kabul etmedi, yinede Fenerbahceyi cok seviyorum." dedi.
Lig TV Son DK:
Fenerbahcenin sözlesmesini feshettiği Edu: "Benimle kimse konuşmadı, git hakkını fifada ara dediler. Başkan görüşme talebimi kabul etmedi, yinede Fenerbahceyi cok seviyorum." dedi.
Edu'nun 1 senelik sözleşmesi kalmıştı ve alacağını vererek sözleşmeyi fesh edebiliyor kulüp. Aykut Kocaman'ın açıklamaları zaten gönderileceğini gösteriyordu. FIFA'da hakkını ara diye Fenerbahçe mi söylemiş? Eğer hakkı kaldıysa aramasından doğal bir şey de olamaz zaten.
"YÜCE ATATÜRK"
Havaalanından geliyorum. Edu'yla toplu röportajın yanısıra telegol için özel röportaj yaptık.
Aykut kocaman, Edu antremana çıkacakken onu durdurup, bugün çıkabilirsin ama yarından itibaren bizimle çalışmayacaksın. Bir hakkın kaldıysa fifaya gidebilirsin demiş.
Aziz yıldırım paso antremanlara gelip oyunculara ne yapmaları gerektiğini söylermiş. daha bir sürü şey var da artık onu da pazar günü telegolde izlersiniz.
Aykut Kocaman ayrılacağını söylemiş işte. Hakkının kaldığını da sanmıyorum.
Ve takımdan gönderilen oyuncular, konuşmalarına artık alıştım, sırf bu nedenle Hooijdonk'un bende oluşturduğu sevginin bile azalmasını sağlamıştı gittikten sonra konuşarak. O nedenle takımdan gönderilip de, şöyle şöyle yapıyorlardı, bunu yapmıyorlardı, burası böyleydi ama ben Fenerbahçe'yi çok seviyorum, Aziz Yıldırım çok iyi başkan diye lafını bitirenleri artık takmıyorum.
"YÜCE ATATÜRK"
Sözleşmesinde özel bir madde yoksa hakkı vardır.
Bir oyuncunun sözleşmesinde kalan parasını ödeyip serbest bırakma hakkının olduğunu biliyorum kulüplerin yoksa yanılıyormuyum ? aynı zamanda biz bu adamı transfer döneminde serbest bıraktık sezon devam ederken de yollamadık kendine kulüp bulması zorlaşsın ama yabancı oyuncusun kontenjan dolduruyorsun hemde yeri doldurulmayacak bir oyuncu değilsin , ve büyük hedefler koyulmuş bir zamanda 3-4 ay en az sakatsın bu takım seni bekleyemezdi Edu kusura bakmayacaksın paran ödenmediyse istediğin kadar konuş , ama profesyonel bir futbolcuysan bunlar normal herkesin başına gelebilecek şeyler
Bildiğim kadarıyla Edu'nun sözleşmesi sene sonu bitiyordu. Fenerbahçe Edu ile muhtemelen yıllık alacağının yarısı gibi bir bedel karşılığında anlaştı ve sözleşme feshedildi. Edu açısından baktığımızda 1 sene oynasaydı parasının tamamını alacaktı ama şimdi hiç oynamadan parasının yarısını ve bonservisini alıyor. Maddi yönden Edu da zor durumda bırakılmamıştır. Keşke böyle bir sakatlık olmasaydı ama olmuşla ölmüşe çare yok. Fenerbahçe'nin Edu'nun dönüşünü bekleyecek durumu yoktu ve mecburen sözleşme feshedildi. Fesih konusunda Fenerbahçe hukukçularının herhangi bir yanlış yapacağını sanmıyorum.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Edu olayı değilde Tuncay transferi olursa eğer çok saçma olur. Tuncay gibi bir futbolcu yedek kalmaz ancak gelirse nerde kimin yerinde oynayacak önemli olan. Genel görüş sanırsam Roberto Carlos'un yeri olacaktır ama Santos'un savunmada ne kadar etkili olacağıda ayrı bir tartışma konusu..
Lugano gitseydi sanırım Edu kalacaktı. Edu'yu göndermek iyi olur ama ileride bir sorun çıkmayacak şekilde gönderilmeliydi..
ayrıca tuncay geldiginde carlos yedek bırakılır mantığınıda anlamıyorum bence carlos sadece zaman zaman rotasyon gereği yedek bırakılmalıdır kötü oynamıyo bu yıl hatta iyi oynuyo hücumlara destek veriyo gökhan gönülün verdiği destekler konuşuluyo hep ama carlosta hemen hemen gökhan kadar çıkabiliyo ileri
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Fenerbahçe yönetimi sözleşmesi devam eden bir oyuncunun para vermeden kovulmayacağını, sonuçlarını iyi bilir. Çünkü bu tip meselelerle daha önce karşılaşmış Fenerbahçe hukukçuları var.Ben yönetimin böyle bir risk alacağını sanmıyorum. İşin içinde başka birşey olmalı. Yarın konuyla ilgili bir açıklama gelir diye tahmin ediyorum. Zaten açıklama gelmese de yabancı oyuncular eğer hakları varsa sonuna kadar arar ve eninde sonunda Edu şikayetçi olursa dava ve sonuçları basına yansıyacaktır. O zaman daha net bilgi sahibi olabiliriz.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Benim anladığım kadarıyla fb yönetimi Edu ile anlaşmak istedi Edu buna fazla yanaşmadı yanaşamayınca yıllık alacağını verip anlaşmayı fesh ettiler Edu buna bozuldu görüşmek istemiş başkanla, başkanda büyük ihtimalle Edu ya bozulduğu için görüşmedi olayın bundan ibaret olduğunu düşünüyorum diğer türlü saçma olurdu
Türkiye’ye gelecek mi gelmeyecek mi tartışmalarıyla transfer sürecinin sürekli gündeminde olan Tuncay Şanlı’nın durumu nihayet belli oldu. Tuncay, Primeir Lig’de kaldı.
Milli futbolcunun temsil haklarını elinde bulunduran Hakan Özlü ile transfer sürecinde yer alan Murat Kuş, Tuncay’ın kesin olarak İngiltere’de kaldığını söylediler.
Aralarından Birmingham City’nin de bulunduğu üç takımla görüşmelerde son aşamaya geldiklerini vurgulayan ikili, “Tuncay’ın, Premier Lig’deki yeni takımına öğleden sonra imzayı atacağını söylediler.
*Gelişmeler Radyospor ve Radyospor.com'da olacak!
Özgür Sancar / Radyospor.com
Tuncay gelmeyecekse bu takıma 1 forvet şart. Bakalım son günlerde bir gelişme olacak mı?
"YÜCE ATATÜRK"
Haberin yalan olduğunu sanıyorum...
Dünde LigTVde "18'in içinden" programında Turgay Bayındır'dı sanırım adamın adıO Tuncayın EPL de kalacagını söylemişti.
He evet o![]()
Adamın askerlik sorunu var. Gelmez.
Hayır Kiralık geldiğinde bedelli askerlik hakkını kaybediyor. Çok yerde tartışıldı sonunda yetkili biri bunu söyledi. Tuncay kulüp bulamazsa son çare Fenerbahçeye gelecek. Öncelik yurtdışından gelecek her türlü teklifte çünkü askerliğini bedelli olarak yapmak istiyor.
Taraftarı ateşLeyecek bir oyuncu oLacakdır Tuncay ama şu faktörde var kimi keserek kadroda kendine yer buLacak ?
Takımda sezon başından beri en iyi top oynayan Kazım'ın mı ? SoL kanatta BreziLya Milli takımında'da oynayan Santps'un mu ? Eski günLerdeki performans'ın üstüne çıkan Emre'nin mi ? Yoksa Takımda kesiLdiği anda kıyamet kopacağını biLdiğimiz Alex'in mi ? YedekLere bakınca zaten Mehmet Topuz ve Özer Hurmacı bu takımda 11'i zorLayabiLecek oyuncuLar..
Tuncay geLirse bence çok gereksiz oLacak.Eğer sezon başında Santos geLmeden aLınsaydı tamam ama şuanda sadece Şov amaçLı bi transfer oLur.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Milli futbolcu olduğu için askerliğini 38 yaşında yapacak. Ama 3 sene yurt dışında aralıksız çalışırsa bedelli yapma hakkı kazanıyor.
Tuncay takıma gelsin de, nerede oynayacağına Daum karar versin. Yabancı sınırı nedeniyle de en mantıklı seçim Carlos'un kulübeye geçmesi gibi duruyor. Lugano-Bilica ikilisini bozmayacak diye düşünüyorum.
"YÜCE ATATÜRK"
Tuncay gelsinde yer bulunur