Genç oyunculardan kurulu bir takımla çıktığımız maçta , pilot takım Güngören Belediyespor'u zorlanmadan geçip Süper Lig'de namağlup liderliğimizi sürdürdük..
Beşiktaş ile devam etmeliyim
Artık başka bir takıma geçmenin zamanı geldi
Kariyeri tamamen sonlandırmalıyım
Genç oyunculardan kurulu bir takımla çıktığımız maçta , pilot takım Güngören Belediyespor'u zorlanmadan geçip Süper Lig'de namağlup liderliğimizi sürdürdük..
Yürrü be![]()
Manu macında bir tahminim var. Mactan sonra acıklayacagım.![]()
TariboWest
Hocam bıkmadın mı bjk'den![]()
bir toparlanmışsın pir toparlanmışsın![]()
hocam m.utd olmamıs saglık olsun
Var ya usta bana inanmayacaksın. Moral bozmayayım diye yazmadım. Kalbimden 2-1 ya da 3-1 gecmişti. Cünkü deplasmanda da iyiydi Manu. Üzülme sen 2. olarak cık..
TariboWest
Malesef deplasmanda Manu gibi takımdan kaleci asistiyle gol yerseniz puan almanız bir hayli zorlaşıyor![]()
Erken gelen gollerle 2-0 geriye düşmemize rağmen oyun disiplininden kopmadık ve en büyük silahımız olan kornerden bir gol bularak 2. devreye moralli başladık..
Fakat takımın bütün hatlarıyla hücum etmemize rağmen bir türlü müthiş 6'lı savunmayı delemedik..Manu hızlı hücumlarla farkı arttırmak istedi fakat orta sahaya kadar çıkan savunmamız Rooney'i fazlaca ofsayta düşürüp bu girişimleri başlamadan bitirdi..
Takım adına göze çarpan eksiklik Diakhate'nin konsantrasyon zaafıydı..
Teselli olarak ise takımın bu zor deplasmanda oyunu kontrol eden taraf olmasıydı..
Grupta son puan durumu aşağıdaki gibi..Evimizde Partizan'ı yendikten sonra gruptan çıkmamız garanti gibi..Tabii ki Shaktar deplasmanından da kesinlikle galibiyet bekliyorum..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Evet hocam bu sezon özellikle TSL'ye çok etkili bir giriş yaptık diyebiliriz
Evet hocam ben en azından İnönü'de iyi bir futbol oynayarak galip gelmek isterdim..
Açıkçası iki maçta da Manu defansif olarak çok üstündü..
Evet kardeşim malesef İnönü'de galibiyeti onlar haketmişti..Ama bizde sanırım Old Trafford'da rahat maç izlemek isteyen İngiliz'lere 3.5 yaşatabildik
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
5. MAÇLAR :
Beşiktaş - Partizan
Manu - Shaktar
6.MAÇLAR :
Partizan - Manu
Shaktar - Beşiktaş
Gruptan çıkma ihtimalimi %99 olarak görüyorum![]()
Last edited by erebosss : 28.Ağustos.2009 at 04:39 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Hocam Gruptan Rahat Çıkarsın Shaktar Deplasmanından 1 Puan Bile GelseGeçen Sene Yarım Kalan Hesabıda Tamamla Hocam
![]()
Kardeşim vallahi gördüğüm kadarıyla Shaktar öyle müthiş aman aman bi takım değil.Partizan galibiyeti bizi 2. tura taşıyacaktır sanırım
Geçen seneden yarım kalan hesaba gelince , benim kariyerdeki ilk amacım devamlı genç futbolcular yetiştirip onları üst seviyelere çıkarmak..Bu yüzden geçen seneki hesap , geçen seneki kadronundur.O kadrodan şu an çok önemli isimleri gönderdik , yerine yeni bi jenerasyon kurduk şu an![]()
İlk iki atakta 2-0 öne geçen Kayseri , Kasım ayında alışık olmadığı buzlu zemin ve soğuk havada performansını arttıramayan takımımız karşısında skoru korumak için 10 kişi ile sahasına kapandı..Beşiktaş sürekli dikine agresif oynamaya çalıştıkça , genç futbolcularının basit hatalarıyla temposunu ve ritmini bir türlü bulamadı..Albaek 3 defansif orta saha içinde varlık gösteremezken , Busquets geriden oyun kurmakta oldukça etkili fakat yalnız göründü..Erkan Zengin oldukça formsuz ve dağınıktı..Forvet hattında geçen seneden bu yana uyumlu bir çift olarak dikkat çeken Audel ve Altidore ise Kayseri'de kayıpları oynadılar..İki forvet oyunda kaldıkları süre içerisinde toplam 14 hava topu mücadelesinden yalnızca 2 tanesinde başarılı olabildiler..Sol açıkta Aydın ve arkasında İsmail uyumlu bir görüntü sergilerken , aynı oranda iş bitirici hamleleri yapmaktan uzaktılar..Beşiktaş adına en kahredici olay , 90+1 de Eren'in ceza sahası içinden çektiği şutun direğe takılmasıydı..Bu tip puan kayıpları doğal fakat deplasmanda daha bitirici işler yapmamız gerektiği de aşikar..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Malesef rekorumuzu egale edemedik (48 maç yenilmemezlik)
![]()
Last edited by erebosss : 28.Ağustos.2009 at 05:38 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
24 mac iyi seri yapmıssın usta. CL de sen bi üst tura cıkacaksın. Buna inanıyorum ben..
TariboWest
Arka arkaya alınan 2 mağlubiyetle Beşiktaş menejeri Hüseyin ÜNAL adeta çılgına döndü..
İki maçta da daha iyi olan tarafın kesinlikle kendileri olduğunu belirten tecrübeli teknik adam : " Manchester United'ın malesef zihnimizde yarattığımız haline yenildik..90 dakika boyunca oyunu kontrol eden ve sürekli gol isteyen takım bizdik fakat modern futbol diye ancak 10 kişi savunmayı yapmayı becerebilen Manchester 3 puanı aldı..Kayseri deplasmanında da aynı durum geçerliydi..30. dakikadan sonra bırakın şutu , pozisyonu Kayserispor orta sahasından topu çıkaramadı..Ama yinede 3 puanı onlar aldı..Açıkçası İnönü'yü ve pozitif futbolumuzu çok özledik..2 gündür sinirden uyku bile uyuyamadım." diye konuştu
Kardeşim zaten o 48 maçlık rekor butun maçlarda lig içerisinde değil ben 70 e yakın maçtır yenilmıyorum ligde ama hala rekor değişmedi çunku CL de yenildğim oluyodu arada yani o rekora çok daha![]()
o rekoru kıran has beşiktaş'lı büyüklerimin buradan tekrar ellerinden öpüyorum yaaaaa
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Last edited by erebosss : 28.Ağustos.2009 at 17:45 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Toparlanalım hocam![]()
KARTAL HAMSİ AVINDA !!!!!!
Beşiktaş'ta yüzler gülüyor..Arka arkaya aldıkları iki farklı galibiyetle kendine güvenleri tazelenmiş olan futbolcular dün antremanda adeta etrafa neşe saçtılar..Kötü dönemi atlattıklarını ve bir daha da yaşamak istemediklerini belirten yıldız oyuncu Altidore : " Trabzon maçında çektiğim şutlarda hep aklımda taraftarı sevindirmek vardı..Bu şekilde motive oldukça daha da sert vurdum..Ben vurdukça tribünler coştu , inanılmaz mutluyum " diye konuştu...
Bıyık altından keyifli keyifli gülen Hüseyin ÜNAL ise çok net konuştu :
" ARTIK GÖZÜMÜZÜ TAMAMEN KATİL YALAKASI PARTİZAN'A DİKTİK !! "
BEŞİKTAŞ USUL USUL PARTİZAN'I BEKLİYOR ..
Hadi usta su Partizanı da 5 le de bi bayram edelim![]()
TariboWest
5 Mi ??? 5 Yetmez Onlara
hocam bızım bıletlere unutmadın dımı partızan macı ıcın gıdısat guzel TS macı 10numara olmus![]()
Usta nerde kaldı bu Partizan macı![]()
TariboWest
Bence avrupaya gitmediğimz senelerden olmustur o rekor abiD:
geliyor kardeşim deplasmanda sivas maçı var , ondan sonra Partizan geliyor İnönü'ye...Herkeşleri bekliyorum![]()
Hocam trabzon Macında Küllerinden Dogmussun adeta.![]()
Partizanıda Rahat Elersin.![]()
Ssyi Bekliyorum
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Sağ kanattan önce Wijnaldum , daha sonra da Rıdvan'ın arka direğe kestiği harika ortaları takipçiliği ve soğukkanlılığıyla gole çeviren Beşiktaş'ın yetiştirdiği önemli yeteneklerden olan Aydın , Sivas 4 Eylül Stadı'nı donduran isimdi..
Sivasspor-Beşiktaş / Geniş Özet'i Bilgisayarınıza indirmek için tıklayın.
Tbrkelr Kardeşim Trabzon Olmamış Ama