Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kariyer sizce nasıl devam etmeli ?

Voters
55. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş ile devam etmeliyim

25 45.45%
  • Artık başka bir takıma geçmenin zamanı geldi

21 38.18%
  • Kariyeri tamamen sonlandırmalıyım

9 16.36%
Sayfa 15 / 25 İlkİlk ... 51314151617 ... SonSon
421 ile 450 arası toplam 750 sonuç

Konu: Beşiktaş 6. Sezon ... Yeni kadro tek hedef

Genç oyunculardan kurulu bir takımla çıktığımız maçta , pilot takım Güngören Belediyespor'u zorlanmadan geçip Süper Lig'de namağlup liderliğimizi sürdürdük..

Nesil
    2007
    Yer
    İzmit

Yürrü be

Quote Originally Posted by tugycan View Post
    Yürrü be
    Sırada Manu maçı var , sizi yavaş yavaş havaya sokmak için böle güzel sunum yaptım Güngören maçını

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Manu macında bir tahminim var. Mactan sonra acıklayacagım.
    TariboWest

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Hocam bıkmadın mı bjk'den

Quote Originally Posted by steal View Post
    Hocam bıkmadın mı bjk'den
    Bilmem sizce kariyeri bitirmenin veya takım değiştirmenin zamanı geldi mi ?

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

bir toparlanmışsın pir toparlanmışsın

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Last edited by erebosss : 28.Ağustos.2009 at 04:25 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

hocam m.utd olmamıs saglık olsun

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Var ya usta bana inanmayacaksın. Moral bozmayayım diye yazmadım. Kalbimden 2-1 ya da 3-1 gecmişti. Cünkü deplasmanda da iyiydi Manu. Üzülme sen 2. olarak cık..
    TariboWest

Malesef deplasmanda Manu gibi takımdan kaleci asistiyle gol yerseniz puan almanız bir hayli zorlaşıyor
    Erken gelen gollerle 2-0 geriye düşmemize rağmen oyun disiplininden kopmadık ve en büyük silahımız olan kornerden bir gol bularak 2. devreye moralli başladık..
    Fakat takımın bütün hatlarıyla hücum etmemize rağmen bir türlü müthiş 6'lı savunmayı delemedik..Manu hızlı hücumlarla farkı arttırmak istedi fakat orta sahaya kadar çıkan savunmamız Rooney'i fazlaca ofsayta düşürüp bu girişimleri başlamadan bitirdi..
    Takım adına göze çarpan eksiklik Diakhate'nin konsantrasyon zaafıydı..
    Teselli olarak ise takımın bu zor deplasmanda oyunu kontrol eden taraf olmasıydı..

Grupta son puan durumu aşağıdaki gibi..Evimizde Partizan'ı yendikten sonra gruptan çıkmamız garanti gibi..Tabii ki Shaktar deplasmanından da kesinlikle galibiyet bekliyorum..

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by RIDVAN TLM View Post
    bir toparlanmışsın pir toparlanmışsın
    Evet hocam bu sezon özellikle TSL'ye çok etkili bir giriş yaptık diyebiliriz

Quote Originally Posted by steal View Post
    hocam m.utd olmamıs saglık olsun
    Evet hocam ben en azından İnönü'de iyi bir futbol oynayarak galip gelmek isterdim..
    Açıkçası iki maçta da Manu defansif olarak çok üstündü..

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Var ya usta bana inanmayacaksın. Moral bozmayayım diye yazmadım. Kalbimden 2-1 ya da 3-1 gecmişti. Cünkü deplasmanda da iyiydi Manu. Üzülme sen 2. olarak cık..
    Evet kardeşim malesef İnönü'de galibiyeti onlar haketmişti..Ama bizde sanırım Old Trafford'da rahat maç izlemek isteyen İngiliz'lere 3.5 yaşatabildik
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    5. MAÇLAR :
    Beşiktaş - Partizan
    Manu - Shaktar

6.MAÇLAR :
    Partizan - Manu
    Shaktar - Beşiktaş

Gruptan çıkma ihtimalimi %99 olarak görüyorum
    Last edited by erebosss : 28.Ağustos.2009 at 04:39 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    London

Hocam Gruptan Rahat Çıkarsın Shaktar Deplasmanından 1 Puan Bile Gelse Geçen Sene Yarım Kalan Hesabıda Tamamla Hocam

Quote Originally Posted by FreeStyLR View Post
    Hocam Gruptan Rahat Çıkarsın Shaktar Deplasmanından 1 Puan Bile Gelse Geçen Sene Yarım Kalan Hesabıda Tamamla Hocam
    Kardeşim vallahi gördüğüm kadarıyla Shaktar öyle müthiş aman aman bi takım değil.Partizan galibiyeti bizi 2. tura taşıyacaktır sanırım

Geçen seneden yarım kalan hesaba gelince , benim kariyerdeki ilk amacım devamlı genç futbolcular yetiştirip onları üst seviyelere çıkarmak..Bu yüzden geçen seneki hesap , geçen seneki kadronundur.O kadrodan şu an çok önemli isimleri gönderdik , yerine yeni bi jenerasyon kurduk şu an

İlk iki atakta 2-0 öne geçen Kayseri , Kasım ayında alışık olmadığı buzlu zemin ve soğuk havada performansını arttıramayan takımımız karşısında skoru korumak için 10 kişi ile sahasına kapandı..Beşiktaş sürekli dikine agresif oynamaya çalıştıkça , genç futbolcularının basit hatalarıyla temposunu ve ritmini bir türlü bulamadı..Albaek 3 defansif orta saha içinde varlık gösteremezken , Busquets geriden oyun kurmakta oldukça etkili fakat yalnız göründü..Erkan Zengin oldukça formsuz ve dağınıktı..Forvet hattında geçen seneden bu yana uyumlu bir çift olarak dikkat çeken Audel ve Altidore ise Kayseri'de kayıpları oynadılar..İki forvet oyunda kaldıkları süre içerisinde toplam 14 hava topu mücadelesinden yalnızca 2 tanesinde başarılı olabildiler..Sol açıkta Aydın ve arkasında İsmail uyumlu bir görüntü sergilerken , aynı oranda iş bitirici hamleleri yapmaktan uzaktılar..Beşiktaş adına en kahredici olay , 90+1 de Eren'in ceza sahası içinden çektiği şutun direğe takılmasıydı..Bu tip puan kayıpları doğal fakat deplasmanda daha bitirici işler yapmamız gerektiği de aşikar..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Malesef rekorumuzu egale edemedik (48 maç yenilmemezlik)
    Last edited by erebosss : 28.Ağustos.2009 at 05:38 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

24 mac iyi seri yapmıssın usta. CL de sen bi üst tura cıkacaksın. Buna inanıyorum ben..
    TariboWest

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    24 mac iyi seri yapmıssın usta. CL de sen bi üst tura cıkacaksın. Buna inanıyorum ben..
    Sağol kardeşim , son şampiyon olduğum sezon da 42-43 maç gibi bi seri yapmıştım ama yine kıramamıştım rekoru
    Ne rekormuş arkadaş yaa
    Şampiyonlar Ligi'nde şimdi öncelikli hedefimiz Parti Parti Partizan'a bizim 8-0'lık rekoru kırdırmak

Arka arkaya alınan 2 mağlubiyetle Beşiktaş menejeri Hüseyin ÜNAL adeta çılgına döndü..

İki maçta da daha iyi olan tarafın kesinlikle kendileri olduğunu belirten tecrübeli teknik adam : " Manchester United'ın malesef zihnimizde yarattığımız haline yenildik..90 dakika boyunca oyunu kontrol eden ve sürekli gol isteyen takım bizdik fakat modern futbol diye ancak 10 kişi savunmayı yapmayı becerebilen Manchester 3 puanı aldı..Kayseri deplasmanında da aynı durum geçerliydi..30. dakikadan sonra bırakın şutu , pozisyonu Kayserispor orta sahasından topu çıkaramadı..Ama yinede 3 puanı onlar aldı..Açıkçası İnönü'yü ve pozitif futbolumuzu çok özledik..2 gündür sinirden uyku bile uyuyamadım." diye konuştu

Kardeşim zaten o 48 maçlık rekor butun maçlarda lig içerisinde değil ben 70 e yakın maçtır yenilmıyorum ligde ama hala rekor değişmedi çunku CL de yenildğim oluyodu arada yani o rekora çok daha

o rekoru kıran has beşiktaş'lı büyüklerimin buradan tekrar ellerinden öpüyorum yaaaaa
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Last edited by erebosss : 28.Ağustos.2009 at 17:45 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    İzmit

Toparlanalım hocam

KARTAL HAMSİ AVINDA !!!!!!

Beşiktaş'ta yüzler gülüyor..Arka arkaya aldıkları iki farklı galibiyetle kendine güvenleri tazelenmiş olan futbolcular dün antremanda adeta etrafa neşe saçtılar..Kötü dönemi atlattıklarını ve bir daha da yaşamak istemediklerini belirten yıldız oyuncu Altidore : " Trabzon maçında çektiğim şutlarda hep aklımda taraftarı sevindirmek vardı..Bu şekilde motive oldukça daha da sert vurdum..Ben vurdukça tribünler coştu , inanılmaz mutluyum " diye konuştu...

Bıyık altından keyifli keyifli gülen Hüseyin ÜNAL ise çok net konuştu :
    " ARTIK GÖZÜMÜZÜ TAMAMEN KATİL YALAKASI PARTİZAN'A DİKTİK !! "

BEŞİKTAŞ USUL USUL PARTİZAN'I BEKLİYOR ..

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Hadi usta su Partizanı da 5 le de bi bayram edelim
    TariboWest

5 Mi ??? 5 Yetmez Onlara

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

hocam bızım bıletlere unutmadın dımı partızan macı ıcın gıdısat guzel TS macı 10numara olmus

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Usta nerde kaldı bu Partizan macı
    TariboWest

Bence avrupaya gitmediğimz senelerden olmustur o rekor abiD:

geliyor kardeşim deplasmanda sivas maçı var , ondan sonra Partizan geliyor İnönü'ye...Herkeşleri bekliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Hocam trabzon Macında Küllerinden Dogmussun adeta.
    Partizanıda Rahat Elersin.
    Ssyi Bekliyorum
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

BEŞİKTAŞ FORMUNUN ZİRVESİNDE...

MAÇIN ADAMI : AYDIN KARABULUT

Sağ kanattan önce Wijnaldum , daha sonra da Rıdvan'ın arka direğe kestiği harika ortaları takipçiliği ve soğukkanlılığıyla gole çeviren Beşiktaş'ın yetiştirdiği önemli yeteneklerden olan Aydın , Sivas 4 Eylül Stadı'nı donduran isimdi..

Sivasspor-Beşiktaş / Geniş Özet'i Bilgisayarınıza indirmek için tıklayın.

Tbrkelr Kardeşim Trabzon Olmamış Ama

Sayfa 15 / 25 İlkİlk ... 51314151617 ... SonSon

Mesaj Yetkileri