Sayfa 6 / 9 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 248 sonuç

Konu: Tarih Burada Yazılıyor..!!{Man.City-Türkiye} (3sezon-11 Kupa)

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Gercekten cok iyi bir sezon gecirmişsin. Özellikle biraz daha kendini sıksan gol rekorunu kırabilirdin..
    Çok sağol gerçekten=) Ya Avrupa maçları oncesi sonrası oyuncuları dinlendirdiğim için bazı maçlar 1 0 filan bitti o yuzden kıramadık

Marquinhos, Carlos Eduardo , Keirrison gibi oyunculara buyuk klupler kancayı taktı ama daha en az 1 sene daha klupte tutmayı dusunuyorum bu oyuncuları

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by doru_mann View Post
    Marquinhos, Carlos Eduardo , Keirrison gibi oyunculara buyuk klupler kancayı taktı ama daha en az 1 sene daha klupte tutmayı dusunuyorum bu oyuncuları
    Hocam aldıgını 2-3 kayına satarsın artık

Bizim için en önemli sıralama açıklandı

İlk 21 deyiz çok mutluyuz simdilik
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Rekor butce

Last edited by doru_mann : 28.Ağustos.2009 at 16:12 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

abi sen hangi versiyonda oynuyodun ?
    bu nedir 38.5 milyon pound bütçe nası verirler yaaa

Quote Originally Posted by erebosss View Post
    abi sen hangi versiyonda oynuyodun ?
    bu nedir 38.5 milyon pound bütçe nası verirler yaaa
    hem sadece sampiyonlar liginden 20 mn u geçk para geldi 10 milyon da geçen seneden harcamadığım para vardı
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Sağlam bi sağ açık önereblirmisiniz beyler
    Last edited by doru_mann : 28.Ağustos.2009 at 16:34 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

allah allah bende beşiktaşın açlıktan nefesi kokuyo

Quote Originally Posted by erebosss View Post
    allah allah bende beşiktaşın açlıktan nefesi kokuyo
    ahahahahaÇ baslarda benim de oleydi kardeşim de sonradan aldığım adamları 4 5 katına satınca arttı para bayaa

Beşiktaş Naki'yi Bitirdi

Geleceğin yıldızlarından biri olarak gösterilen gurbetçi golcumuz Deniz Naki bir suredir Leverkusen 2 takımında forma giyiyordu. 2.takımda olmaktan hosnut olamadığı net bir şekilde belli olan Deniz geçen sene sonunda kontratını yenilemeye yanasmadı. Bir çok kulubun pesinde olduğu oyuncu Beşiktaş kulubunu seçti.Beşiktaş kulubunden yapılan açıklamaya gore oyuncu haftalık 4.300 bin pound alıcak.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Deniz Nakiyi ilk 11 de oynatırsan süper bir oyuncu olabilir
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    Osmancık/ÇORUM

sağa santonu alabilirsin sağda açıkta full çekio ayrıca balotellide fenere gelio bjk ye de gelr herlde

Beşiktaş tan ayrılabilirim beyler bu sene İngiltere ligi cazip geliyor daha çok bakalım teklif olursa
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Evet ilk teklif beklediğim gibi Manchester City den geldi

Last edited by doru_mann : 29.Ağustos.2009 at 14:13 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Malesef gine tatile çıkamk zorunda kaldım ama geri donudm artık devam edicem kariyere

Öncelikle Beşiktaş ta kalmaya karar verdim çunku daha yapcaıağım işler bitmedi. Birazdan ssler sizinle olucak

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Transfer

Öncelikle çok iyi bir butçe ile girdik transfer sezonuna ama takımda hiç bir yabancıdan vazgeçemedim.Skjelbred sakatlanınca çok sıkıntı çektiğim AMC pozisyonuna çok iyi bir takviye yaptım.Fiyatı aldatmasın çoğunluğu taksit ile bir sağ kanat aradım ama kulubuyle anlastığım adamlar gelmek istemedi.Bende o alanda Serdar Özkan,Ekrem Dağ zaman zmaan da Henri Saivet ten yararlanmayı en azından bu senelik uygun gordum

Hazırlık Dönemi

Hazırlık döneminde antrenman sistemimizde değişikliğe gitmek zorunda kaldık. Çünku geride bıraktığımız 2 yılda çok fazla sakatlık yasıyorduk ve bu da asırı sıkıntı yaratıyordu.Yeni bi antrenman programının bunu duzelteceğini umarak yeni sezona girdik.

Last edited by doru_mann : 02.Eylül.2009 at 21:30 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Süper Kupa

Gelenek bozulmadı süper kupaya alıskın olan Kartal çok rahat bir oyunla farklı kazanması gereken maçı 1-0 bitirerek kupaya uzandı
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Şampiyonlar Ligi Grubum

1)Barcelona
    2)Leverkusen
    3)Beşiktaş
    4)Brondby

Bu grubun Barcelona dan sonraki en iyi takımıyız Leverkusen i rahat geçeceğime inanıyorum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    1.Hafta

2.Hafta

3.Hafta

İlk 3 hafta çok pozisyona girip az gol attık fener maçında talihsizlik sonucu kazanamadık ama takım alıstıkca daha çok gol atacağmızdan suphem yok
    Last edited by doru_mann : 02.Eylül.2009 at 21:47 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Şampiyonlar Ligi

Rakip Dunya devi barcelona ydı gerçekten çok iyi mucadele ettik puan alabilrdik ama adamların en kotu oyuncusu bile uzaktan fuze gibi vuruyo 2 uzaktan sut ile yenildik

4.Hafta

5.Hafta

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Şampiyonlar Ligi

6.Hafta

7.Hafta

Last edited by doru_mann : 02.Eylül.2009 at 22:09 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Şampiyonlar Ligi

Kzanamamız gerkeen ve de hakettiğimi bir maçtı fakat sanslı olan taraf leverkusendi

8.Hafta

Turkiye Kupası

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ligde çok baskayız

Last edited by doru_mann : 03.Eylül.2009 at 13:38 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

9.Hafta

Şampiyonlar Ligi

10.Hafta

Beyler yorum yokmu ya kotu deyin berbat deyin bişey deyin

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Vukcevic'e verdiğin para tam bir fiyasko desem ayıp olmaz umarım

Quote Originally Posted by webcagri View Post
    Vukcevic'e verdiğin para tam bir fiyasko desem ayıp olmaz umarım
    Yok kardeş ayıp olurmu=) 10 mn pesn gerisi 24 ay taksitle ki aldığı parayı geri galibiyetlerle veriyor simdiye kadar

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Vukcevic'i bende her oyunumda alıyorum ve şu zamana kadar verdiğim en büyük miktar 7,5 m Euro.O da 24 ay taksitle.Sen ne var ne yok dökmüşsün adama
    Neyse hayırlı olsun.
    Ligte de güzel gidiyorsun.Başarılar

Quote Originally Posted by webcagri View Post
    Vukcevic'i bende her oyunumda alıyorum ve şu zamana kadar verdiğim en büyük miktar 7,5 m Euro.O da 24 ay taksitle.Sen ne var ne yok dökmüşsün adama
    Neyse hayırlı olsun.
    Ligte de güzel gidiyorsun.Başarılar
    Adamın değeri 18 di alırken zaten kardeşim 3.senedeyim
    Zaten 80 e yaklastık yenilmeme rekorunda 100 ü gorcez inşallah saolasın kardeşim

Beşiktaş ın yıldız oyuncuları devlerin kıskacında!!

Marquinhos,Schneiderlin,Carlos Eduardo,Henri Saivet,Skjelbred,Nuri Şahin gibi muthiş yetenekli ve genç oyunculara sahip olan Beşiktaş ta sular durulmuyor.Bu oyuncuların sezon içinde kafalarının karıstırıldığını soyleyen Celepoğlu oyuncularının tekliflerin hepsini reddederek kulube ve bana olan bağımlılıklarını gosterdikleri için hepsiyle gurur duyuyorum ama bu kuluplerin yaptıkları fair play ruhunaa sığmıyor seklinde konustu

11.Hafta

Şampiyonlar Ligi

Rakip gine Barcelonaydı evimizde iyi bir oyunla en kotu ihtimal beraberlik parolasıyl a çıktık ama Barcelonayı oyunumuzla da skorlada ezdik taraftar çıldırdı

12.Hafta

13.Hafta

14.Hafta

Artık boyle maçlara derbi demeye bin sahit ister

Şampiyonlar Ligi

İşte Grup Tablomuz

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    15.Hafta

16.Hafta

Turkiye Kupası

Rekor ustune rekor!!

Last edited by doru_mann : 04.Eylül.2009 at 16:13 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

hocam gidisat guzel ama artık takım degıstırsen iyi olur

Quote Originally Posted by steal View Post
    hocam gidisat guzel ama artık takım degıstırsen iyi olur
    Şampiyonlar Ligi ni alalım hocam bu sene oyle değiştircem.d

Beyler kariyeri kapatmalımıyım sizce ?

Quote Originally Posted by doru_mann View Post
    Beyler kariyeri kapatmalımıyım sizce ?
    Hayır bence çok eğlenceli ve başarılı bir kariyer oluyor.Asla kapatmamalısın

Quote Originally Posted by okan444555 View Post
    Hayır bence çok eğlenceli ve başarılı bir kariyer oluyor.Asla kapatmamalısın
    Çok sağol kardeşim. Basarı var baya 2 senede 1 UEFA 1 Uefa super kupa 2 Lig 2 turkiye kupası 2 Turkiye super kupası birde sampiyonşlar ligi yarı finali oynadım ama hiç ilgi yok

Turkiye Kupası

Sadece bir gol yiyip butun maçları kazandık çok da koaly olmayan gruptan rahatlıkla çıktık

Sayfa 6 / 9 İlkİlk ... 45678 ... SonSon

Mesaj Yetkileri