Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kariyer sizce nasıl devam etmeli ?

Voters
55. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş ile devam etmeliyim

25 45.45%
  • Artık başka bir takıma geçmenin zamanı geldi

21 38.18%
  • Kariyeri tamamen sonlandırmalıyım

9 16.36%
1 ile 30 arası toplam 750 sonuç

Konu: Beşiktaş 6. Sezon ... Yeni kadro tek hedef

Threaded View

Malesef deplasmanda Manu gibi takımdan kaleci asistiyle gol yerseniz puan almanız bir hayli zorlaşıyor
    Erken gelen gollerle 2-0 geriye düşmemize rağmen oyun disiplininden kopmadık ve en büyük silahımız olan kornerden bir gol bularak 2. devreye moralli başladık..
    Fakat takımın bütün hatlarıyla hücum etmemize rağmen bir türlü müthiş 6'lı savunmayı delemedik..Manu hızlı hücumlarla farkı arttırmak istedi fakat orta sahaya kadar çıkan savunmamız Rooney'i fazlaca ofsayta düşürüp bu girişimleri başlamadan bitirdi..
    Takım adına göze çarpan eksiklik Diakhate'nin konsantrasyon zaafıydı..
    Teselli olarak ise takımın bu zor deplasmanda oyunu kontrol eden taraf olmasıydı..

Grupta son puan durumu aşağıdaki gibi..Evimizde Partizan'ı yendikten sonra gruptan çıkmamız garanti gibi..Tabii ki Shaktar deplasmanından da kesinlikle galibiyet bekliyorum..

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by RIDVAN TLM View Post
    bir toparlanmışsın pir toparlanmışsın
    Evet hocam bu sezon özellikle TSL'ye çok etkili bir giriş yaptık diyebiliriz

Quote Originally Posted by steal View Post
    hocam m.utd olmamıs saglık olsun
    Evet hocam ben en azından İnönü'de iyi bir futbol oynayarak galip gelmek isterdim..
    Açıkçası iki maçta da Manu defansif olarak çok üstündü..

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Var ya usta bana inanmayacaksın. Moral bozmayayım diye yazmadım. Kalbimden 2-1 ya da 3-1 gecmişti. Cünkü deplasmanda da iyiydi Manu. Üzülme sen 2. olarak cık..
    Evet kardeşim malesef İnönü'de galibiyeti onlar haketmişti..Ama bizde sanırım Old Trafford'da rahat maç izlemek isteyen İngiliz'lere 3.5 yaşatabildik
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    5. MAÇLAR :
    Beşiktaş - Partizan
    Manu - Shaktar

6.MAÇLAR :
    Partizan - Manu
    Shaktar - Beşiktaş

Gruptan çıkma ihtimalimi %99 olarak görüyorum
    Last edited by erebosss : 28.Ağustos.2009 at 04:39 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri