Malesef deplasmanda Manu gibi takımdan kaleci asistiyle gol yerseniz puan almanız bir hayli zorlaşıyor![]()
Erken gelen gollerle 2-0 geriye düşmemize rağmen oyun disiplininden kopmadık ve en büyük silahımız olan kornerden bir gol bularak 2. devreye moralli başladık..
Fakat takımın bütün hatlarıyla hücum etmemize rağmen bir türlü müthiş 6'lı savunmayı delemedik..Manu hızlı hücumlarla farkı arttırmak istedi fakat orta sahaya kadar çıkan savunmamız Rooney'i fazlaca ofsayta düşürüp bu girişimleri başlamadan bitirdi..
Takım adına göze çarpan eksiklik Diakhate'nin konsantrasyon zaafıydı..
Teselli olarak ise takımın bu zor deplasmanda oyunu kontrol eden taraf olmasıydı..
Grupta son puan durumu aşağıdaki gibi..Evimizde Partizan'ı yendikten sonra gruptan çıkmamız garanti gibi..Tabii ki Shaktar deplasmanından da kesinlikle galibiyet bekliyorum..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Evet hocam bu sezon özellikle TSL'ye çok etkili bir giriş yaptık diyebiliriz
Evet hocam ben en azından İnönü'de iyi bir futbol oynayarak galip gelmek isterdim..
Açıkçası iki maçta da Manu defansif olarak çok üstündü..
Evet kardeşim malesef İnönü'de galibiyeti onlar haketmişti..Ama bizde sanırım Old Trafford'da rahat maç izlemek isteyen İngiliz'lere 3.5 yaşatabildik
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
5. MAÇLAR :
Beşiktaş - Partizan
Manu - Shaktar
6.MAÇLAR :
Partizan - Manu
Shaktar - Beşiktaş
Gruptan çıkma ihtimalimi %99 olarak görüyorum![]()