denizlispor maçıda harika ben diyim bu sene şampiyonuz![]()
denizlispor maçıda harika ben diyim bu sene şampiyonuz![]()
Denizli Maçı Güzel Olmuş![]()
Abi süper sonuclar devam ediyor. 2 senede TSL ye cıkaracan Zeytinburnusporu![]()
TariboWest
Teşekkürler Yunuscum içim cız etti ama yendik![]()
![]()
Ne yapalım abisi çanta dedim anlamadılar yenmek zorunda kaldık malum kasada para yok,artık deplasman maçında çantayı verirler![]()
![]()
4. haftada liderliğe oturduk abisi umarım hiç inmeyiz![]()
![]()
Teşekkürler Buğracım. Ozzy gelsin diye buraya diğer maçta asistanı çıkarayım bari![]()
![]()
Yanlışlıkla bu sene çıkmayalım da abisi.Takım süper oynuyor![]()
![]()
Bu arada not düşeyim biraz sinirli oynuyoruz bu sene, bu seferde maç garanti giderken Hakan Albayrak atıldı.Neyse gençtir dedik kulağını çektik![]()
![]()
Güngören deplasmanından şen döndük![]()
![]()
Arkadaşlar gitti,suyumu yemimi verdiler şimdi yorgun hissetmediğim vakitlerde oynamaya devam edeceğim![]()
![]()
çok iyi gidiyoruz maşallah
Oyun olarak iyi gidiyoruz abisi şu an .Bir de alışma dönemini hızlı atlatırsak tamam olur. Şu an serseri mayın gibiler![]()
![]()
Kasımpaşa karşısında çok iyi oynadığımız maçta bir türlü skora yansıtamadık ve gördüğüm kadarıyla 40 metreden serbest vuruştan kalecimiz içeri aldı,sağlık olsun![]()
![]()
Olur böyle vakalar.Bunlar seni durduramaz Kaan abi telafi edersin![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Kaan abi senden daha iyi sonuçlar beklerdim yakışmamış)
Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....
Yunuscum ligin favorilerinden gösterilen Gaziantep Belediye'yi evimizde perişan ettik ,takım uyumu sağlandı ama önce rakip golü atan Morales'i sakatladı 6-7 hafta yok ardından Morales'in yerine giren Nazmi gol attı ,çok geçmeden ona da tekme attılar 2 hafta da o yok ,kısacası bakalım zor günler bizi bekliyor elimizde 2. lig golcüsü Murat ve Cem Sultan kaldı![]()
![]()
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hadi ordan tosbağa![]()
![]()
![]()
Last edited by Melekovic : 28.Ağustos.2009 at 01:33 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Bol gollü galibiyetler de başladı abi artık rakip tanımazsın![]()
Abisi Tatangalar ile yaptığımız maçta sakat forvetlerimizin yokluğunda 2 kere geriye düştük ama maçı bırakmadık 3. 'yü de atıyoduk son saniyede ama kaleciyi geçen top direğe carptı defansa carptı dışarı çıktı![]()
![]()
Hedefimizde ilerliyoruz.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu arada bariz penaltımızı yemişler ,federasyonun yüzü kızardı![]()
![]()
![]()
Last edited by Melekovic : 28.Ağustos.2009 at 02:11 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Kaan abi sen yemlemi çalışıyodun yahu.BUGHUNTER mişsin kaç korner golü buldun
.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Yok abisi serbest vuruş organizasyonundan sadece bir golümüz var korner yok![]()
![]()
Karşıyaka maçı bizim için çok güzel başladı ,net bir skorla galip geldik ama Karşıyaka o kadar şutu ne zaman çekti,özetlerde göstermedi de![]()
![]()
Abi puan durumunu kaçıncı haftada göreceğiz herhalde ilk 3tesindir![]()
Cok iyi gidiyorsun abi. 2 sene derken gecen seneyle beraber demiştim![]()
TariboWest
10. haftada abisi.
Şimdi yorumsuz bir deplasman.Yine son dakikalarda geri geldiğimiz için sevinçliyiz.
Zor deplasmandan 1 puan iyidir abi..
TariboWest
Abi sitedekilerin verdiği gazla 0.lık bekliyoruz![]()
hocam sonuclar guzel ılerisi aydınlık![]()
Şamda kayısı igbi bi şey abisi![]()
![]()
Evet abisi ligden atılırım bu gidişle![]()
![]()
Çok teşekkürler abisi.![]()
![]()
Son maçta kornerden atma dediğim Traore son dakikada 40 metreden vurdu herkes şaşırdı ve 3 puanı aldık.
![]()
![]()
Geyik arası bir maç yapabildim ve puan durumu :
Helal olsun Kaan abi bu ligi 2.bitirip Türkcell Süper Lig'e çıkacaksın bence abi![]()
Hala 1. olamamışsın abi bu ne rezalet yahu![]()
Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....
Kaan abi Sİgames yapımcıLarı görmesin, sansür koyarLar kariyerine vaLLa. NasıL oLsa adamLar bu başarıLarı eLde edemiyorLar. KıskanmasınLar sonra![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Oyunlarını o yüzden bana incelettirmezler minik kankacım, ya da silah zoruyla evet bu simülasyon dedirtirler o ayrı![]()
![]()
Çanakkale deplasmanına Milli maçlar arasında sebepsiz yere 1-2 hafta sakatlanan 5 oyuncudan yoksun gittik ama bu halde 1 puanla dönmemiz bizi Denizli'nin 3 puan ardında 2. liğe yerleştirdi ,kardayız yani![]()
![]()
Ucuz yırtmışsın.. Bu sene ligte kalırsan seneye kesin düşersin.![]()
Kanka , sonuçlar güzel 2. sıraya kurulmuşuz ama bizi şampiyonluktan başkası kesmez ona göreSen zeytin kralısın Horozun altına az yağ gök kaysın aşağı
![]()
Hacettepe maçında sakat oyuncular ve haftaiçi maçı olması sebebiyle çok da iyi oynamadık.Maçın özeti Özden tuttu Ender iğne deliğinden geçirip müthiş bir gol attı![]()
![]()
Bu Ender bi araLar Bursasporda oynayan Ender mi Kaan abi.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...