Avusturya yolcusuyuz.
Avusturya yolcusuyuz.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Tulusta gitti.![]()
Galatasaray Avusturya yolcusu
Sturm Graz geldi GS'ye
Stum son rakip..
Galatasaray
D.Bükreş
Panathinaikos
Strum Graz
Galatasaray için de Fenerbahçe için yazdıklarım geçerli. Bu grubu lider tamamlamalı. Yunan takımı olması gerilimi arttırsa da motivasyonu da arttıracaktır.
2 takımımız da grupları geçer diye düşünüyorum.
"YÜCE ATATÜRK"
Temsilcilerimiz gruplarında en kötü 2.sırayı alıp gruptan çıkmalılar.
Pana bizi Yunanistan'da çok zorlar.Diğerlerini rahat almamız lazım.Fenerbahçe ise belki Twente'de zorlanır...
Gordon Schildenfeldîn takımı geldi Gs'ye..![]()
Yunan severiz. GSde FBde iyi kura cekti.
İki takımımız da iyi kura çektiler ve bence ikiside guruplarını lider tamamlayarak bir üst tura çıkacaklar.
Bir Dost
Hellbells
son yıllarda ilk defa bire kuradan hiç korkmuyorum galatasaray cok şanssız olsa bile gruplarda en azından 11 puan alır ki bütün maçlarını kazancak güçte
Twente geçen sezonu 2. sırada tamamladı..Ajax ve PSV 'nin önünde bitirdiler ligi..Hocaları çok kaliteli bir isim Steve McLaren..Ayrıca bu senede lige iyi başladılar..Fenerbahçe ile gruptan çıkmasını beklediğim takım..Steau 1.Torbadan girdiği grupta ancak 2.lik mücadelesi yapabilir..
Ben F.Bahçe'nin en az 13-14 ( TwenteSteau
Sheriff
), G.Saray'ın da en az 14-15 paun ( Pana
Bükreş
Salzburg
) toplayabileceğini hatta toplayacağını düşünüyorum
![]()
İki ekibimiz de lider çıkabilir, keşke bize Steaua veya Hamburg gelseydi...
Ben gruptan 1. çıkarız diye düşünüyorum Kadıköy'de 9 puan alıp deplasmanlarda en az 1 maç kaybetsek bile lider olup çıkarız.
Galatasaray da aynı şekilde evinde 9 puan alır ve deplasmanda Yunanistan da yenilebilir ve 1. olarak çıkarlar..
İyi kuralardı.Fenerbahçe biraz daha şanslıydı..Yunanistan deplasmanı zor olacaktır.Orda 3 puan alırsak büyük bir ihtimalle lider tamamlarız grubu.İki temsilmiz de gruptan çıkar.Lider olabilseler de olamasalar da.
2 gundur takımlarımız ballı kuralar çekti![]()
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
bu kurada bani en çok üzen şey 4 romen takımı olması romen takımları kadar olamamışız hele nerdeyse her maçta yendiğimiz avusturya takımları 2 takımla katılıyor Gerçekten yazık
1. Fenerbahçe
2. Twente
3. S.Bükreş
4. Sherif
SıraLaması oLur bizim grupta.Çok güzeL ve koLay bir kura çektik takımLar hakkında tek tek yorum yapacak oLursam ;
Twente bence bizim takımımızLa uzakdan yakından aLakası oLmayan bir takım.HoLLanda Ligi bana göre kaLitesiz bir Lig o yüzden takımLarıda aLt seviyede.Fakat yıLdız oyuncuLar bu takımLarda en azından ÜlkeseL anLamda.
2 maçda 6 puan en kötü ihtimaL 4 puan aLırız diye düşünüyorum.
S.Bükreş Romanya'nın takımı az çok tanıyoruz bu takımda Fenerbahçemiz'in yanında pekde varLık gösterebiLecek bir takım değiL..Eminimki oyuncuLar 2 maçıda ciddiye aLırLarsa 6 puanda buradan çıkar..
Sheriff grubun zayıf haLkası..BöyLe takımLarı daha öncedende gördük bir anda parLayabiLiyorLar..Ama pekde sanmıyorum bu takımın öyLe bir kapasitesinin oLduğunu.Eğer bu takımda ciddiye aLınarak oynananırsa 6 puanda buradan geLir..
Benim tahminLerim bu ve bu gruptan 13 - 18 puan arası bir puanLa çıkarız
Yukarıda yazdıkLarım Avrupa maçLarını önemseyen bir takım için yazıLmıştır.CanLa başLa mücadeLe edecek bir takım bu gruptan çok çok rahat çıkar![]()
@ EreN ; Tamam orası öyLe ama çekineceğimiz bir takım değiL .. meseLa atıyorum bir CheLsea takımı Türkiye Liginden bir takımLa oynarken çekiniyormu hiç kendimizi kandırmayaLım hayır bizimde onLardan çekinmememiz Lazım ..
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Fikstürler de önemli tabiki Şampiyonlar ligi gibi mi olacak acaba? Ev,deplasman,deplasman,ev,deplasman,ev
twente olmasaydı iyiydi yinede tabi genel olarak iyi gruplar cektik lider cıkacaktır 2 takımımızda
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Panat'ın şuanki teknik direktörü Henk Ten Cate, Barcelona'da Rijkaard'ın yardımcılığını yapmış
Ayrıca geçen sene Pana Şampiyonlar Ligi'nde İnter'in,Werder Bremen'in önünde grubunu 10 puanla lider tamamlamıştı.
iki takımdanda en kötü 13 puan bekliyorum.
Djibril Cisse Panathinaikos'a transfer olmuştu bu sezon yanlış hatırlamıyorsam.Onu tutarsak duran top falan hariç gol yemeyiz.Yalnız çok hızlı bir oyuncu.Servet ve Gökhan Zan nasıl tutucak onu bilmiyorum.Umarım en iyi şekilde üstesinden gelirler.