Bak tartışmaya girmek istemem. Ama futbolla alakam olmadığını ima etmişsin fakat sanıyorsam Sarp'ın bursaspor'da çok sıradan bir futbol oynadığını zannediyorsun. Şimdi Sarp'ın oynadığı futbol iyi ben ona bir şey demiyorum. Alacak tabi iyi oynayanı. Bakıyoruz daha ligdeki 2-3 maç oynandı uefa elemelerindede tobol netanya tallin vs. bu maçlarda bir oyuncunun bukadar gelişim gösterdiğine inanmıyorum. Hemde gelişimini görmek için en az bir ilk yarının bitmesi gerekli. bir derbi oynamalı. Bir büyük maça çıkmalı. Andre Dos Santos'ta alasını gösterdi o zaman gelişimin ama öyle değil.Daha büyük maçlar oynamadı. Süreklilik nasıl bilemiyoruz. Gelişim bunların hepsini içine alan bir kavram. Yarın Santos un yada Sarp'ın sürekli olacağını bilmiyoruz. Bence bunun adı gelişim değil. En baştaki mesajda söylenmiş kaliteli oyuncuların arasında performansı daha çok göze çarpıyor. Milli takımda hakediyor oynamalı ama Terim hakedene zamanında vermeli formayı.
Ben Tekke gibi bir klas golcünün Türkiye milli takımında oynamasını isterdim. Ama almıyor. Oda çok süper performans göstermesine rağmen alınmıyor. Kadıköy de bize attığı bir gol vardı ta köşeye gitmişti o golü hiç unutmuyorum. Adam çok akıllı oynuyor. Eminim şu an Trabzon'da Gökhan ünal ın yerinde o olsaydı toulouse yi elemişlerdi. Gökhan Fransada bir gol kaçırdıki akıllara zarar..
Neyse tartışmaya son veriyorum. Sen cevabını yazabilirsin. Okuyacağım.