tam saydım beş maçlık galibiyet serisi yakalamışsın. İlk yarı güzel btmiş. R. Madrid ile sana kolay gelsin. Maç zorlu geçecektir![]()
tam saydım beş maçlık galibiyet serisi yakalamışsın. İlk yarı güzel btmiş. R. Madrid ile sana kolay gelsin. Maç zorlu geçecektir![]()
turgut ligde fırtına gibi esmişin yamadrid e gelince dicek bişeyim yok şans diliyorum sana
![]()
real'i elersin gibime geliyor kadıköyde 2-3 atarsan deplsmanda da beraberlik ...
Umarim Real'i elersin.
reaL'i elemelisin fenomen !
magirus Kale haberi ne güzelmiş yahu
Başarılar.Sağol
Zor olucak. Kadıköy'de taraftarlarımızla bir olup avantajlı bir skorla gitmek istiyoruz Madrid'eÜmit Güzel devam ediyoruz Turgut. Real macları zor olacak. İnsallah eleriz.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İnşallah geçicez Madrid'iTHEFM tam saydım beş maçlık galibiyet serisi yakalamışsın. İlk yarı güzel btmiş. R. Madrid ile sana kolay gelsin. Maç zorlu geçecektir![]()
Estim ligdeahmetokur29 turgut ligde fırtına gibi esmişin yamadrid e gelince dicek bişeyim yok şans diliyorum sana
![]()
Sağol abi şans dilediğin için
Bakalım...Mesajlar real'i elersin gibime geliyor kadıköyde 2-3 atarsan deplsmanda da beraberlik ...
UmarımMaliKaya Umarim Real'i elersin.
Tabi kardeşimKristal reaL'i elemelisin fenomen !![]()
Sen iste
![]()
Last edited by tugycan : 29.Ağustos.2009 at 18:38 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
SS Geliyormu kardeşim?![]()
Turkcell Süper Lig
İkinci yarıda yaptığımız taktiksel değişiklikler maçı bize getirdi.
Turkcell Süper Lig
Dev derbide güle oynaya
Turkcell Süper Lig
Akar gider Fenerbahçemiz
Turkcell Süper Lig
Yine galibiyet
Ve büyük maç geldi çattı.
Real Madrid mi?
Fenerbahçemiz mi?
başarılar yeneceğine inanıyorum
Şampiyonlar Ligi 2.Tur İlk Maç
3-0 geriye düştük.. Taraftarımız bir dakika bile susmadı. Bizi hep desteklediler. Hernanes ilk golümüzü attı. Daha sonra ataklarımızın ardı arkası kesilmedi. Jo vurdu Casillas baktı. Sıra Nilmar'daydı. İlk yarı 3-3 bitti. İkinci yarıya da fırtına gibi girdik.
Dakikalar 51'i gösterdiğinde sahnede Calderon vardı. Ataklarımız devam etti. Ancak 4'ü 5'i bulamadık. Tur Madrid'te !
Bizi izlemeye devam edin...
hobbba yenersin madrid i
Real Madrid maçı şahane olmuş kardeşim diğer maçlarda çok iyi ama GS maçı dışında
vay be madridi geriden gelip yenmek guzel olmus helal olsunturu gecersin insallah
![]()
hocam madrid macı guzel olmus tebrikler
Yendik hocamlappino hobbba yenersin madrid i
Sağol kardeşimcrane1994 Real Madrid maçı şahane olmuş kardeşim diğer maçlarda çok iyi ama GS maçı dışında
Zor abi işimiz bayaahmetokur29 vay be madridi geriden gelip yenmek guzel olmus helal olsunturu gecersin insallah
![]()
Sağol hocamsteal hocam madrid macı guzel olmus tebrikler![]()
Off lige bak CL'ye bak. Süpersin. Bir destan yazmışsın CL'de. Ama Madrid'i deplasmanda yenmek zor. Bir beraberlik alırsan turu geçersin. Başarılar. Yalnız ligde 4 ten aşağı atmıyon![]()
Çok zor hocam yaTHEFM Off lige bak CL'ye bak. Süpersin. Bir destan yazmışsın CL'de. Ama Madrid'i deplasmanda yenmek zor. Bir beraberlik alırsan turu geçersin. Başarılar. Yalnız ligde 4 ten aşağı atmıyon![]()
Bakalım
![]()
İlk başta bi baktım ligde 4- 4 -4 sonra CL ye geldi bi baktım oda 4 aha turu geçmiş diyecektim 3 tane yemişinİnşallah geçersin. Ama Madrid bırakmayacaktır orada. Dikkat et.
![]()
Oyunu açtım. İlk maç Madrid'leTHEFM İlk başta bi baktım ligde 4- 4 -4 sonra CL ye geldi bi baktım oda 4 aha turu geçmiş diyecektim 3 tane yemişinİnşallah geçersin. Ama Madrid bırakmayacaktır orada. Dikkat et.
![]()
![]()
hadi hocam ss'ler nerde![]()
az sabır hocam![]()
Valla Barnebauda seni Düşünemiyorum Kardesim.Allah Sonunu İyi Etsin.
![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Dakika ve Skor alalım![]()
Korkuyorum başlamayaNette takılıyodum
Hemen başlıyorum sizin için
![]()
GOL OLUR! niye bilmiyorum yazıları küçültüyolar hepsi büyük olunca![]()
![]()
Dk 17 2-0 Real Madrid önde
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
dk 20 3-0 oldu... ve artık tatile alalım zaman kaybı...
Last edited by tugycan : 30.Ağustos.2009 at 07:09 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
şimdiden geçmiş olsun diyelim6-7 olmuştur heralde 20. dakikada 3-0 olduysa
![]()
Geçen maç da 3 olmamış mıydı3 gol kurtarırdı keşke bırakmasaydın :S