Originally Posted by
THEFM
Eğerki çıkamazsak, o zaman bir daha UeFA ya gitmeye gerek yok. Bu ligi kazanmak yada ilerki turlara gitmek büyük prestik getirir. Artı puan getirecek. Bu maçları önemseyip ülke puanına katkı yaparsak yarın birgün CL'ye girerkene 10. torbadan girmeyiz. En azından 2. torbaya girebiliriz. Bence bu hedefimiz lig UEFA önemli değil tavırları bizim gibi kulübe yakışmaz. Sananda ülkemizde her takım 2-3 seneye bir Avrupa Kupası alıyorda artık almaktan sıkılmış sanacak. Bunlar bir taraftar olarak beni üzüyor. Acilen 2 kulvardada başarı istiyorum. Fenerbahçeysen 2 kulvardada başarılı olursun. Üstelik o kadar para döküp kadronu genişlettiysen.
Geçende Sergen çıkmış Final hayal diyor. Finale ulaşmak ise amaç hayal değil ama bana göre şuanki tavırlardan anladığım kadarıylada hayal. Ama güçsüz olduğumuz için değil takımın kupayı umursamaması yüzünden. En fazla gruptan çıkar 1 yada 2 tur ileri gidebiliriz. Oda en iyi ihtimal. Ben bunu anlıyorum Daum'un açıklamalarından. Belki gruptan 2. bile çıkabiliriz.