1 ile 30 arası toplam 65 sonuç

Konu: Avrupayı Dize Getiren Taktik!!

Hybrid View

5 Yıldır oynuyorum bu oyunu bu adam kimbilir bu sonuçlar için kaç kere save etmiştir oyunu

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by fmcix View Post
    5 Yıldır oynuyorum bu oyunu bu adam kimbilir bu sonuçlar için kaç kere save etmiştir oyunu
    Arkadaşım senin yayında bi taktiğin var mı acaba bakalım bu arkadaşınki gibi başarılı mı?demekki 5 yıllık oyun hayatında hiç bu kadar başarı elde edememişin ki inanamıyosun..
    Tebrikler kardeşim çokk iyi bi taktik..
    Sağ açık isteyen arkadaşa wijnaldum'u,deni naki'i,jack wilshere'ı,yada buononette'i alıp marquinhosu sağa çekip buo amc oynar keza matias fernadez, vukcevic ve dzagoev gibi

Wink

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Arkadaşım senin yayında bi taktiğin var mı acaba bakalım bu arkadaşınki gibi başarılı mı?demekki 5 yıllık oyun hayatında hiç bu kadar başarı elde edememişin ki inanamıyosun..
    Tebrikler kardeşim çokk iyi bi taktik..
    Sağ açık isteyen arkadaşa wijnaldum'u,deni naki'i,jack wilshere'ı,yada buononette'i alıp marquinhosu sağa çekip buo amc oynar keza matias fernadez, vukcevic ve dzagoev gibi
    açıklama için sağol arkadaş için yararlı olur.. sago demişya bazı insanlara karşı dayanmak en zor eylem
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by NightShadow View Post
    Acosta'yı kiraladım Kazım'ın yerine. Seleznyov'u satıp yerine Hulk'u aldım. Pejcinovic'i de satıp yerine Miranda'yı aldım. Yolumuza bu sezon devam ediyorduk ki; çöküşteki Roma'dan managerlik teklifi geldi. Kabul ettim bende =) Fenerin başına da Aykut Kocaman'ı getirdiler. Şu an 14. sıradaki Roma'yı şahlandırmaya gidiyorum Yakıcaz İtalya'yı da
    romayıda alırsın dünyanın bir numarası yaparsın güveniyorum sana
    Last edited by abstractmaster : 31.Ağustos.2009 at 18:07 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri