Birazda olsa fayda sağlar![]()
Andre Dos Santos
Serkan Çalık süper.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Tamam yahu kızma.Serkan Çalık iyi olmuş![]()
Andre Dos Santos
İyi öyle olsun bakalım.Bekliyoruz yeni transferlerini![]()
Andre Dos Santos
Selçuk çok çok iyi transfer.Geriye kalan 2 oyuncuyu gerçekten çok merak ettim![]()
Andre Dos Santos
Turgut valla ben de diyecektim bomba transferler bunlar mı diye. Egerki diğer 2 transfer de Selcuk gibiyse bu sene sampiyon olman lazım. Yoksa bu taraftar seni oradan indirir![]()
TariboWest
Taraftar çıldırdı bekliyor![]()
Andre Dos Santos
Artık Bank Asya 1.Lig BaşLasın !!
Bu sezon'un en büyük 2 bombası sırada.
Beşiktaş'ın dev defansı Gökhan Zan Samsunspor'da.Uzun uğraşLar sonunda takımımıza kattığımız Gökhan Zan Bank Asya için üst düzey bir transfer aynı zamanda takımın defansını toparLayacak oyuncu.
Beşiktaş'ın goLcü oyuncusu Nobre Samsunspor'da.Gökhan'dan sonra takıma katıLan yıLdız goLcü Bank Asya için süper ötesi bir transfer forvete adeta iLaç gibi oLan bu süper goLcü takımımıza hayırLı uğurLu oLsun
Transfere noktayı koyduk.Artk Ligin başLamasını bekLiyoruz![]()
GörüşLeriniz ??
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Gercekten bomba transferler oldu Turgut. Bu kadroyla TSL de bile oynarsın![]()
TariboWest
TSL için bile süper kadro.Nağamağlupluk bekleniyor....
.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Off off kadroya bak bu iki oyuncu sadece seni Süper Lige çıkarır heralde![]()
Andre Dos Santos
Bu kadroyla mutlaka süper lige çıkman lazım Turgut abi.Bu adamları herhalde Haldun Üstünel gibi ikna yeteneğini kullanarak aldın![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
bu kadro CL bile aldırır yawArtık Süper Lig zamanı ...
Eski oyunLarımda TSL'de biLe zor getiriyordum bende aLınca şok oLdum
Yok ya arada sırada kaza oLurNamağLup çıksam süper oLur vaLLa
Ya bide bunLarmı yıLdız diyordun
VaLLa Yunus bende anLamadım .. Oyuncu bakarken gözüme çarptı ya tutarsa dedim baktım miktar gözüküyor bende pastım parayı tabi çok az bi miktar ama yetti yaniçakma oLabiLirLer diye kontroL biLe ettim
Çok çok iyi kadro kurduğumu düşünüyorumBu senede çıkamazsam tası tarağı topLayıp köyüme döneceğim
GERÇİ iLk defa SamsunsporLa çıkamadım ama neyse
Transferler bomba adaş![]()
İyi transferler ama bunları alacağına GiresuN'dan ALEX'İ alsaydın daha faydalı olurdu![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
MuhaSatmazlar tabi Giresunum benim
Zaten ALEX'İn Loyalty'i yüksekti baya.Kolay kolay gitmez.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bank Asya 1.Lig başLıyor !!
Samsunspor - Altay
Kayseri.Erciyesspor - Samsunspor
DardaneLspor - Samsunspor
Sezona bomba gibi transferLerLe girdik ve bu sene işin şakası yok .. Malum bu kadaro Bank Asya'nın üstünde değiL baya bi üstündeGeçen sene şanssız bir şekiLde çıkamadığımız Süper Lige bu sene ne pahasına oLursa oLsun çıkmaya söz verdik ve bu sözüde sezon sonunda gerçekLeştirmiş oLacağız.
Hedefimiz bu sene Ligi 1. oLarak bitirmek
Türkiye Kupasında grupLarı geçmek
Klubü maddi yönLerden geLiştirmek
3 maç 7 puan abi bence.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Bu kadroyla çok rahat çıkarsın süper lig'e bence.Hatta çıktıktan sonra hiç transfer yapmasan bile en kötü ihtimalle ligi orta sıralarda tamamlarsın.
Sezona galibiyetle başla devamı gelir Turgut.Bu ilk üç maçtanda heralde minimun 7 puan alırsın![]()
Andre Dos Santos