Sayfa 176 / 896 İlkİlk ... 76126166174175176177178186226276676 ... SonSon
5,251 ile 5,280 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

ronaldo için kaç sene beklediğini biliyorsundur
    Ronaldo için kaç sene bekledi biliyoruz ama verdiğin örnekle bu tamamen alakasız. Ronaldo zaten gelişmiş bir oyuncu. Real in beklediği felan yoktu. Man U diretti satmadı Reale kalsa hemen alırdı ama ancak bu yıla parayı bastırıp aldılar.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

yine yalanlama yok..

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

"Yine Fanatik Gazetesi bu asılsız haberinde"
    burası asılsız olması için yeterli değil galiba ?

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

cümlenin devamını okumuyorsun sanırım..
    Fanatik Gazetesi bu asılsız haberinde Gökçek Vederson'un da bu transferde takas olarak kullanılacağını ileri sürmüştür.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Gökçek Vederson'un da derken ekleme yapıyor yani hem transferi hem de Vederson'u yalanlıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Sercan´la ilgilenmiyoruz‚ gundemimizde yok vb. ifadeler yok en azından.Bence Vederson'u takasta düşünmüyoruz o yüzden bu yalanlamalar..Yada benim resmi siteye güvenim yok..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Ben de bugün bi tv kanalında izledim, Fenerbahçe'nin sadece vederson ve pazartesi imzalama olayını yalanladığı söylendi ve transferin bu hafta içi gerçekleşebileceği söylendi..
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Konu her tarafa uzayabilir oyun hamuru gibi mübarek. Neyse internette resmi sitenin oyuncu aldık haberi hariç resmi gayriresmi hiç bir haberine inanmayacan.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by attiilla View Post
    1-yetenekli olan heryerde forma giyemiyor derken sakatlıkları(serhat akın) ve gece yaşantısını(adriano) kastettim.yeterli açıklayamamışım orayı.
    2-abi anlatamadım herhalde alex ve sercanın toplam golleri 30u geçer dedim ben
    3-ama kulüp o mevkiye fark yaratacak genç oyuncu alıyor fark yaratması lazım.o zaman transferleri yanlış yapıyorlar.
    4-abi zaten biz istediğimiz oyuncuları aldık.şu anda anadolu kulübündeki hangi genç oyuncular galatasaraya gelmek istemiyorki.istemek başka gitmek başka şeyler.
    5-
    Çok basit bir mantıkla söyleyebilirim ki bir çok oyuncu gelmek istemiyor Galatasaray'a anadoludan. Tamam galatasaray çok iyi bir takım oluşturdu ama fenerbahçe'ninde kadrosu yabana atılacak cinsten değil dikkatini çekerim. Kaldı ki genç futbolcular genelde beşiktaşı tercih ediyor günümüzde. Gözlemlerim o yönde.

Ayrıca Türkiye'de koşmuyor denilen alex istatistikleri alt üst etti. O zayıf bedenine maç başı 1 asist veya 1 gol sığdırabildi kariyer açısından. Bunu kim yapabilir? ben bir futbolcu olsam ne Alex'in yanında oynamak ondan azda olsa mental birşeyler kapmak için Fenerbahçe'yi tercih ederdim.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

ben bir futbolcu olsam ne Alex'in yanında oynamak ondan azda olsa mental birşeyler kapmak için Fenerbahçe'yi tercih ederdim.
    Kaldıki Alex kadar iyi servis yapan kaç adam var ligde. Sercan için iyi bir seçenek olabilir Alex faktörü..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Çok basit bir mantıkla söyleyebilirim ki bir çok oyuncu gelmek istemiyor Galatasaray'a anadoludan. Tamam galatasaray çok iyi bir takım oluşturdu ama fenerbahçe'ninde kadrosu yabana atılacak cinsten değil dikkatini çekerim. Kaldı ki genç futbolcular genelde beşiktaşı tercih ediyor günümüzde. Gözlemlerim o yönde.

Ayrıca Türkiye'de koşmuyor denilen alex istatistikleri alt üst etti. O zayıf bedenine maç başı 1 asist veya 1 gol sığdırabildi kariyer açısından. Bunu kim yapabilir? ben bir futbolcu olsam ne Alex'in yanında oynamak ondan azda olsa mental birşeyler kapmak için Fenerbahçe'yi tercih ederdim.
    Galatasarayaa gelmek istemeyecek oyuncu yok anadoluda Eren. Farkındaysan 2 3 sezondurr hiç yerli piyasasından adam almıyoruz biz. Çünkü fiyatlar o kadar uçuk ki görüşmeye bile gerek kalmıyor. ee bizimde maddi durumumuz ortada. Yabancı agırlıklı takım olmadıgımız için Bjk ve Fb gibi illa yerli oyuncu alma gereksinimimiz yok. Keza yerlilerimizde cok kaliteli. 7 milyonaa Elano almak verken 6-7 milyon verip niye yerli bir oyuncu alalım ki?

Besiktası tercih ettikleri konusuna katılıyorum, çünkü Besiktas güzel paralar veriyor. Bu sene yapılan transferler haricinde daha önce yapılan Okan Koç, İlhan Mansız, Toroman transferleri falan diger rakiplerine göre daha yüksek para verdigi içinn oldu. İlhan Mansız ile biz anlasmıştık, Ali Dürüst bunu acıklamıştı; fakat daha sonra Besiktas daha iyi bir fiyat verince İlhan orayı istedi ve Bjk yönetimi bizden rica etti bizde üstünde durmadık cekildik aradan.

Faktörleri saymaya başlarsak Galatasaray içinde bircok faktör var. Rijkaard faktörü en basitinden. Her oyuncuya sans veriyor. Gecen sene 2 elin parmakları kadar mac oynamayan Aydın bu sene her mac oynadı neredeyse. Defanss hattında her mac farklı adamlar oynuyor. Degişmeyen tek oyuncu Arda şuanda. Onun haricinde herkes sırası gelince oynuyor. Bunu göz önünde bulundurursak Rijkaard faktörü çok önemli. Fenerbahcede Alexin önünde oynayacak, Galatasarayda Arda, Elano Keita, Kewell vs. Herkes kendince bircok faktör koyabilir ortaya. Bende olsam hiç düşünmeden Galatasarayı tercih ederim mesela.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Haklısın, Galatasaray'ın kanatları çok kuvvetli Fakat Sercan Yıldırım daha çok düz koşu yapani teknik, hızlı ve arkadan atılan paslarda etkili olabilecek bir oyuncu bana göre. Yani Kanattan açılacak ortalarda çok etkili olabileceğini düşünmüyorum. Alex gibi tam arkasından destekleyecek bir faktör "Sercan" için daha uygun olur gibi.

Ama Galatasaray'dada Rijkaard gibi bir hocanın olması gelişimi açısından çok büyük rol oynar. Her iki takımdada iş yapabilir..

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LinGoLn_10 View Post
    Gökçek Vederson'un da derken ekleme yapıyor yani hem transferi hem de Vederson'u yalanlıyor.
    Transferi yalanlamıyor.
    Mesele de burada zaten, hep yapılır bu.
    Bence Sercan konusunda çok yakınız transferi bitirmeye.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Sercan Yıldırım daha çok düz koşu yapani teknik, hızlı ve arkadan atılan paslarda etkili olabilecek bir oyuncu bana göre. Yani Kanattan açılacak ortalarda çok etkili olabileceğini düşünmüyorum.

Çok yanılıyorsun.. Sercan'ın kafayla attığı goller diğer gollerine oranla daha fazla.
    Sentugo.

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Haklısın, Galatasaray'ın kanatları çok kuvvetli Fakat Sercan Yıldırım daha çok düz koşu yapani teknik, hızlı ve arkadan atılan paslarda etkili olabilecek bir oyuncu bana göre. Yani Kanattan açılacak ortalarda çok etkili olabileceğini düşünmüyorum. Alex gibi tam arkasından destekleyecek bir faktör "Sercan" için daha uygun olur gibi.

Ama Galatasaray'dada Rijkaard gibi bir hocanın olması gelişimi açısından çok büyük rol oynar. Her iki takımdada iş yapabilir..
    futbol analizini çok beğeniyorum.bu fanatikçe yorumlara aynen devam
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Ben çok komiğim evet şu ronaldo konusuna bir açıklık istiyorum ama lütfen neden beklediler söylermisin ? kulübü satmadığı için mi yoksa serkanın dediği gibi gelişmesini mi beklediler Ronaldo 'nun ???

Ronaldo konusunda konuşmasaydın keşke , futbol bilginin ne kadar zayıf olduğunu ortaya çıkarmasaydın ..

ne güzel demişler ; biliyorsan konuş örnek alsınlar , bilmiyorsan sus ...
    ne ima ediyorsun,nedir bu çekememezlik,görüşlerimi belirttim ben sana uyar uymaz benim futbol bilgime laf edemezsin.şu mübarek ayda kalbini kırmak istemiyorum.
    Last edited by attiilla : 30.Ağustos.2009 at 06:09 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ben fanatik değilim bilen bilir. Sadece kendi görüşümdür. Bugünden itibaren savaş açtın ama ben savaşmıyorum kardeşim ben yokum sen yorumlarıma ve bana gıcık kapmaya devam et.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ayrıca o mesajdada belirttim:
    Last edited by SAİT71 : 30.Ağustos.2009 at 06:45 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by attiilla View Post
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

ne ima ediyorsun,nedir bu çekememezlik,görüşlerimi belirttim ben sana uyar uymaz benim futbol bilgime laf edemezsin.şu mübarek ayda kalbini kırmak istemiyorum.
    arkadaşım çekememezlik falan yok seni tanımam etmem neyini çekemiycem , ayrıca herkes kimin fanatiklik yaptığını burda görüyordur senin söyleyeceğin hiçbir kelime benim kalbimi kırmaz bu konuyu kapatalım futbol konuşalım ceza almak istiyorsan da kalbimi kırmayı deneyebilirsin benim için hava hoş =) ama sen cristiano ronaldonun transferi için söylediğinle benim gözümde futbol bilgini kanıtladın bu da benim görüşüm sonuçta burda görüşlerimizi yazıyoruz...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

İşi kişiselleştirmeye devam mı edeceksiniz yoksa FB transferlerini mi yorumlayacaksınız?

Bence bu mesajdan sonra transferleri konuşmaya devam edersiniz. Yoksa siz bilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Transferi yalanlamıyor.
    Mesele de burada zaten, hep yapılır bu.
    Bence Sercan konusunda çok yakınız transferi bitirmeye.
    Dediğim gibi, her tarafa yoğuralabilecek bir havası var haberin.

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Gs li arkadaşları anlamıyorum Sercan ı almak için önce parasını vereceksin yok orda ortam var burda yok bunlar nedir fener gençlere önem vermiyor öylemi volkan kaç yaşında, yedeği babacan,G.gönül 30 oldumu ya kazım Tuncay geldiğinde 28 miydi oyuncuya her zaman fırsat gelir değerlendirirse ne ala değerlendiremezse yapacak bişey yok iyi oyuncu iyi oyuncudur genç yada yaşlı bizde böyle bir ayrım yok .En çok kızdığımda orada öğrenecek kimse yok derken Türkiye ye gelmiş en kariyerli futbolcu olan r.carlos u ,istikrar abidesi olan tam bir profesyonel Alex i ,golcülüğünü herkese kabul ettirmiş güiza yı ,santos u,semih i,lugano yu ve en önemlisi bundan gelebilecek herhangi bir dünya yıldızı daha iki sezondur iyi adamlar alıyorusunuz yarın ne olacağı belli değil bizde dünde yıldızlar vardı yarında olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by murat taşlı View Post
    en önemlisi bundan gelebilecek herhangi bir dünya yıldızı daha iki sezondur iyi adamlar alıyorusunuz yarın ne olacağı belli değil bizde dünde yıldızlar vardı yarında olacak.
    Maçı yıldızlar değil askerler kazandırır.Geçmiş yıldızların en büyüğü bizdeydi onu da ayrı bir hatırlatayım isterim. Benim formamı geçmişte yıldızlar giydi kupa kaldırdı, gelecekte başka yıldızlar giyip yine kaldıracak kupaları. Beğenmediğin adamlar Türkiye Ligi'nde en fazla şampiyon olan, en fazla Türkiye Kupası alan oyunculardır ve Avrupa'dan kupa getiren tek takımın oyuncularıdır. Sevmek zorunda değilsin, hatta saygı duymak zorunda bile değilsin, ama bunu burada bu şekilde ifade edemezsin...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Akıllı ve mantıklı düşünmek lazım. Sercan Fener'de oynamaz. Neden çünkü milyonlar verilmiş Guiza en kötü formunda dahi - Semih varken bile- ilk 11 de oynuyordu.. Daha Fener takımında Semih ilk 11'i giymiş değilken, nedir bu Sercan kavgası ?

Sercan Galatasaray'da oynayabilir çünkü anlaşma şu şekilde gerçekleşebilme ihtimali var.. Nonda artı para.. Gs'den Nonda giderse zaten tek forvet Baros kalıyor. Bu durumda Sercan hayda hayda oynar. (Yaser maser saymıyorum onları, Özgürcan'ı haycayan takım gerçi, gerçi Hakan Şükür varken Özgürcan kim di ki yani..) Ve Bursaspor'da gösterdiği performansı gösterme şansı çok yüksek..

Ki zaten Fenerbahçe kulübünden yalanmala geliyor siz hala inanmaya devam ediyorsunuz.. Kendi takımınız sözüne bile güveniniz yok mu kardeşim

Sercan bu sene Bursa'da kalır.

Saygı sevgi
    Sentugo.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Maçı yıldızlar değil askerler kazandırır.Geçmiş yıldızların en büyüğü bizdeydi onu da ayrı bir hatırlatayım isterim. Benim formamı geçmişte yıldızlar giydi kupa kaldırdı, gelecekte başka yıldızlar giyip yine kaldıracak kupaları. Beğenmediğin adamlar Türkiye Ligi'nde en fazla şampiyon olan, en fazla Türkiye Kupası alan oyunculardır ve Avrupa'dan kupa getiren tek takımın oyuncularıdır. Sevmek zorunda değilsin, hatta saygı duymak zorunda bile değilsin, ama bunu burada bu şekilde ifade edemezsin...
    Bir an yazdıklarını okuyunca arkadaşın Galatasaray'a küfür falan ettiğini sandım.Bu bir gerçek değil midir?Galatasaray iki senedir iyi adamlar alıyor bunu beğenmeyebilirdi.Daha önce yıldızlar,büyük oyuncular geldi elbet ama geçmişte kaldı onlar.Beğenmendiğin adamlar demişsin arkadaşın beğenmediği adamlar Carrusca,Bouzid,İnamoto falan bunlar mı UEFA kupası kaldırdı?Galatasaray hakkında kötü şey yazılmıyor bu forumda.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    Akıllı ve mantıklı düşünmek lazım. Sercan Fener'de oynamaz. Neden çünkü milyonlar verilmiş Guiza en kötü formunda dahi - Semih varken bile- ilk 11 de oynuyordu.. Daha Fener takımında Semih ilk 11'i giymiş değilken, nedir bu Sercan kavgası ?

Sercan Galatasaray'da oynayabilir çünkü anlaşma şu şekilde gerçekleşebilme ihtimali var.. Nonda artı para.. Gs'den Nonda giderse zaten tek forvet Baros kalıyor. Bu durumda Sercan hayda hayda oynar. (Yaser maser saymıyorum onları, Özgürcan'ı haycayan takım gerçi, gerçi Hakan Şükür varken Özgürcan kim di ki yani..) Ve Bursaspor'da gösterdiği performansı gösterme şansı çok yüksek..

Ki zaten Fenerbahçe kulübünden yalanmala geliyor siz hala inanmaya devam ediyorsunuz.. Kendi takımınız sözüne bile güveniniz yok mu kardeşim

Sercan bu sene Bursa'da kalır.

Saygı sevgi
    Fenerbahçe'de daha fazla oynar, 3. forvet yok, top taşıyacak forvet yok.
    Bursaspor'un Nonda'yı kabul edeceğini hiç sanmıyorum.

Yalanalama yok, anlatamıyorum ben hala.
    Galatasaray da aynı şeyi yaptı uzun zamandır, kimse bunu savunmadı.
    Basını yanıltmak için yapılır, Vederson'un kafasını karıştımayın demek istemişler.
    Teklif yok değil, teklif görüşme halinde zaten.

Niye Fenerbahçe'ye gelme ihtimalini göz önüne almamaya çalışıyorsunuz anlamıyorum.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    burada derken burası fenerbahçe transferleri burada gs liler fb de ilerleme kaydedemez geldiği gibi gider manasında yorum yaparlarsa ben her yerde fb yi savunurum bunada sen karışamazsın
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Fenerbahçe'de daha fazla oynar, 3. forvet yok, top taşıyacak forvet yok.
    Bursaspor'un Nonda'yı kabul edeceğini hiç sanmıyorum.

Yalanalama yok, anlatamıyorum ben hala.
    Galatasaray da aynı şeyi yaptı uzun zamandır, kimse bunu savunmadı.
    Basını yanıltmak için yapılır, Vederson'un kafasını karıştımayın demek istemişler.
    Teklif yok değil, teklif görüşme halinde zaten.

Niye Fenerbahçe'ye gelme ihtimalini göz önüne almamaya çalışıyorsunuz anlamıyorum.
    Aynen katılıyorum ben açıkca söylüyorum Sercan ı diğer takımların almasından korkuyorum alacaksa fener alsın diyorum arkadaşlarda fener in almasından çekiniyor heralde.
    Last edited by murat taşlı : 30.Ağustos.2009 at 18:35 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Takılmayın bu mevzuya en çok Bursa'da oynar. . .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    Takılmayın bu mevzuya en çok Bursa'da oynar. . .
    Bana da öyle geliyor ama inşallah bize gelir temennim bu

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Bana da öyle geliyor ama inşallah bize gelir temennim bu
    Hadi İNŞALLAH bekliyoruz Aziz başkan dan

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Bize gelmezse Türkiye'de kimseye gitmesin..

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by KaF KeF View Post
    Bize gelmezse Türkiye'de kimseye gitmesin..
    Zaten şuanda tüm kLüpLerin gayesi buya bize geLmesse kimseye gitmesin ortaLığı karıştıraLım
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Mesaj Yetkileri