Beşiktaş [sakaryaligocmen]
Fenerbahçe [Notts County 96]
Galatasaray [CaD0]
Transfer yapmamız çok zor olacak.![]()
sayenizde kulüpler çok para kazanacak çünkü bazı kişileri hepiniz almak istiyorsunuzdur![]()
ya ben adam almak istesemde onlar bana gelmek istemiyor![]()
Hepinize başarılar dilerim...Favorim yok.Her sene karışık kuruşuk kazanın ligi işte yav![]()
Kulübümüzden Transfer..!
Beşiktaşımız iki yeni transfere imza attı.Orta sahaya Manisaspordan Sezer Öztürk'ü alan takımımız birde Jonny Magallon'a sözleşme imzalattı.
Manisaspordan alınan Sezer Beşiktaş'a gelmekten çok mutlu olduğunu dile getirdi.
Stoper mevkisinde Gökhan Zan ve İbrahim Toraman'ın satılmasının ardından o boşluğu Meksikalı oyuncu Jonny Magallon ile doldurduk.Chivas takımından gelen Magollo'nun yarın İstanbula gelip resmi sözleşmeyi imzalayacağı bildirildi.
Transferlermiz bu şekilde.İki stoperimizi sattık.3 tane yeni oyuncu aldık.Güzel oyuncular iyi işler yapıcağımıza inaniyorum.İhtiyaç olursa bir transfer daha yapabiliriz.
Hazırlık Kampı
Güzel bir kamp geçirdik.Güzel sonuçlar aldık.Fikstürümüzde zorlu ama bunun üstesinden gelebileceğimizi düşünüyorum.
UEFA Kupası 2.Tur 1.Maç
İlk maçımızda rahat bir maç oldu.İlk yarım saatte bulduğumuz gollerle 3-0 kazandık.
Teknik Adam Oğuzcan Özel asistanına bıraktığı hazırlık maçlarında şu skorlar alındı ;
Şampiyonlar Liginde ilk eleme turunda Dinamo Tiflis'i geçtik,2.Turda rakibimiz Slavia Prag ;
Mükemmel Bir Transfer Sezonu geçirdik,Alex,Gervinho,Zapater en çok güvendiğim transferlerim ;
Slavia Prag ile ilk maçımız ;
![]()
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Çağdaş'ın işi vardı ben ekliyorum.
Hazırlık Kampı ve Fikstür
Transferler
Şampiyonlar Ligi Ön Eleme 1.Maç
Fenerbahçe transferde baya hareketli günler geçirmiş. Beşiktaş nokta transferler yapmış. Sezonada iyi bir giriş yapmışsınız. Galatasaray'ımız Cardozo'yla gol konusunda sıkıntı çekmeyecektir.
Ozzy Bütün Sivası Toplamışsın Ya![]()
Favorim Galatasaray![]()
Favorim Galatasaray![]()
gönülden kazanmasını istediğim takım Beşiktaş. ama toramanı fb ye vermek iyi olmamıs. takım harmony düstümü taraftar kızdımı merak ettim??
YAhu bu kadar hızlı ilerlemeyin takip edemiyoruz![]()