1 ile 30 arası toplam 47 sonuç

Konu: Fm 2009 En İyi Antrenman(Kanıtlarıyla)

Hybrid View

teşekkürler yorumsuz ilk defa başlayan birisi olarak schedulesi belgelerimden oyunun kayıtlı dosyasında olması gereken dizine attım şimdi oyuna girip çıkarmayı deneyeceğim umarım yapabilirim teşekkür ederim şimdiden.

Quote Originally Posted by tr26 View Post
    bütün programların(forvet kaleci orta saha bek...) resimlerini koyarmısın? bende ordan bakarak kendim oluşturuyım.
    Bugün ekleyeceğim resimleri.

Quote Originally Posted by Cyberless View Post
    teşekkürler yorumsuz ilk defa başlayan birisi olarak schedulesi belgelerimden oyunun kayıtlı dosyasında olması gereken dizine attım şimdi oyuna girip çıkarmayı deneyeceğim umarım yapabilirim teşekkür ederim şimdiden.

İndirdiğin dosyayı buraya atman gerekiyor

C:\Documents and Settings\Caliskan\Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2009
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by tr26 View Post
    bütün programların(forvet kaleci orta saha bek...) resimlerini koyarmısın? bende ordan bakarak kendim oluşturuyım.

Diğer arkadaşa da söyledim zaten bugün eklerim resimleri.
    Last edited by yorumsuz1i : 01.Eylül.2009 at 15:48 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

YUKARDA ANTRENMAN PROGRAMINDA NUMARALAR VAR.AŞAĞIDAKİ SS'YE BAKARAK OYUNCUNUZU NERDE OYNATIYORSANIZ ONA GÖRE ATAYIN.

Mesaj Yetkileri