1 ile 30 arası toplam 471 sonuç

Konu: Beklenen An Geldi => Fm2009-2010 Güncelleştirmesi V2

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İsTaNBuL-BaKıRKöY

espanyol'un futbolcusu daniel jorque'yi datadan kaldırcaksın dimi biliyosun öldü ???

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by cntz87 View Post
    espanyol'un futbolcusu daniel jorque'yi datadan kaldırcaksın dimi biliyosun öldü ???
    Arkadaşım hayatını kaybetmiş biri için sadece oyunun parçası gibi davranma oda bir insan dün vardı bugun yok. Unutmaki herkez ölümü tadıcak senin arkandan böyle denmesini ister miydin?
    Bir ölü nün arkasından daha saygılı bir şekilde bahsetmen gerekirdi.

Nesil
    2006
    Yer
    İsTaNBuL-BaKıRKöY

Quote Originally Posted by Cmert View Post
    Arkadaşım hayatını kaybetmiş biri için sadece oyunun parçası gibi davranma oda bir insan dün vardı bugun yok. Unutmaki herkez ölümü tadıcak senin arkandan böyle denmesini ister miydin?
    Bir ölü nün arkasından daha saygılı bir şekilde bahsetmen gerekirdi.

ben saygısızlık yaptığımı düşümüyorum kardeşim öldü kelimesi yanlışsa ö.dilerim vefat ettidiyim ama arkasından konuşmadım konuşmamda zaten sonuçta oyun hakkında konuşuyoruz ve data olup olmyacağını sordum okdar yine yanlış anlaşıldysam k.bkma ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by cntz87 View Post
    Bİliyorum kaldırdım datadan.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by mustafad1903 View Post
    defoe kardesım yamayı kesın olarak hangı tarıhte yayınlayacaksın bır de türk kuluplerın tanınırlığıyla ve transfer butcelerını degıstrımedın dımı bunlarla oynayınca oyunun zevkı bıraz kacıyo da
    yama bu akşam 7 de foruma sunucam. Türkiye' de sivas ın tanınırlığını gerçeğe uygun düzeyde arttırdım. Transfer bütçelerinide transfer gelir-giderlerine göre güncelledim.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by kkkmmm View Post
    son yama ne zaman
    7de foruma sunucam, forum yöneticilerinden yardımcı olmalarını isteyip en kısa sürede forumda yayınlanmasını sağlıycam.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by burakonair View Post
    bu arada roma nın teknik direktörü luciano spalletti istifa etti ve ranieri nin gelebileceği söyleniyor ayrıca yamayı sabırsızlıkla bekliyoruz
    Saolasın bilgilendirdiğin için yansıttım bu gelişmeyi güncellemeye.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by erhanksk View Post
    hocam lutfen bıraz lıg kalıtesını arttır. bızım lıgımız daha kalıtelı.
    ben bır galatasaray'lıyım ama mesela gokhan gonul cok kotu oyunda. daha gercekcı yapıver bı zahmet ayrıca baros da kotu oyunda. ve lutfen su lıncoln e 1sene oynamama cezası ver
    Lig tanınırlıklarıyla herhangi bir oynama yapmadım. Daha önceki versiyonlarda hiçbir oyuncunun özelliğiyle oynama yapmamıştım fakat son güncellemede 7 oyuncunun potensiyelleri max:6 min:3 puan arttırımına gittim. Güncellemenin tanıtımında oyuncular belirtilecektir.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Quantin View Post
    Yama için son 2-3 saat
    Bütün hazırlıklarımı tamamladım
    Kafamdaki on bir filan hazır
    Şimdiden emeklerin için sağol diyor ve merakla bekliyorum.
    Vay be sen baya bi hazırlanmışsın.
    Hangi takımı alıcaksın peki?
    Last edited by *(DEFOE)* : 01.Eylül.2009 at 19:48 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Quote Originally Posted by *(DEFOE)* View Post

Vay be sen baya bi hazırlanmışsın.
    Hangi takımı alıcaksın peki?
    Galatasarayı düşünüyorum Rijkaarda yazık olacak ama neeskens felan var yeter
    Taktiği felan da hazırladım 2-3 tane 4-3-3 4-5-1 tarzı taktikler total futbol yaşasın )

Mesaj Yetkileri