Sayfa 16 / 33 İlkİlk ... 6141516171826 ... SonSon
451 ile 480 arası toplam 983 sonuç

Konu: CL Şampiyonu Zeytinburnuspor A ve B Takımı 6. Sezon/ Gana Dünya Kupası Macerası

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kadromuzu Pablo De Muner,Koray Avcı ve geçen sene Bank Asya'nın korkulu rüyası Sakaryalı genç Bora Aktuğ ile güçlendirdik.Artık transfer sona erdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Helal osssun

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

İşte budur menajer dediğin böyle olacak! helal olsun usta!
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Yörü be

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by webcagri View Post
    Helal osssun
    Quote Originally Posted by Nerzhull View Post
    İşte budur menajer dediğin böyle olacak! helal olsun usta!
    Yörü be
    Verin gazı verin gazı Fatih Terim'e döndüreceksiniz beni şişip şişip duracağım sonra .D

Ligin açılış maçında ilk yarıdaki oyunu görünce bu lige veda ederiz diyordum ama ikinci yarı takımı tanıyamadım , bizler inandık olayına girdiler resmen arkada 5.700 seyirci ile 2-1 galibiz açılış maçında mutluyuz.Umarım bu aldığımız son puanlar değildir

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Baba büyüksün

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Kayseriye karşı daha ilk maçtan bu kadar üstün oynamak usta işi
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

İddaa'cılar Kaan Baba faktörünü de hesaplasın .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Baba büyüksün
    Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Kayseriye karşı daha ilk maçtan bu kadar üstün oynamak usta işi
    Quote Originally Posted by Notts County96 View Post
    İddaa'cılar Kaan Baba faktörünü de hesaplasın .
    Çok teşekkürler canım kardeşlerim.

Gençler deplasmanında golü yedik beraberlik golünü bulduk sonra yenik duruma düştük ama yenik duruma düşmeden önce 1 ve sonrasında 2 olmak üzere Semih 3 çizgiden top çıkardı attığı golü affettirdi.Sağlık olun

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Hayırlısı

Nesil
    2007
    Yer
    .

Gençlerbirliği puan kaybedilecek takım mı yahu ))
    Yakıştıramadım bu sonucu abi sana ))
    Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tamamen eşit bir maç olmuş.Maçın hakkı beraberlik olmasına rağmen Gençler kazanmış.Sağlık olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by GReeN BeReT View Post
    Öyle deme küçümsemeyin Gençlerimi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hayırlısı
    Quote Originally Posted by GReeN BeReT View Post
    Tamamen eşit bir maç olmuş.Maçın hakkı beraberlik olmasına rağmen Gençler kazanmış.Sağlık olsun.
    Öyle deme küçümsemeyin Gençlerimi
    İki numaralı yorumu yapan tosbağaya bi lafım yok Teşekkürler canım kardeşlerim olur böyle vakalar

Ankara maçında olduğu gibi 2-0 öne geçtik farka giderken önce Senecky coştu sonra biri ofsayttan olmak üzere 10 dakika kala serbest vuruştan golü yedik ve maç 2-2 berabere bitti. Maç sonunda ofsayttan atılan gole federasyon sessiz kaldı ama olan bizim puancıklara oldu

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Yine şanssızlık.Bu şanssızlıklar olmasa iddia ediyorum sene sonunda ilk 3te yer alırsın abi.

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

ağbi baktılar bu yeni takım ligi domine edecek, baştan önlem almaya başlamışlar
    daha bende uyanamadılar olaya, şoku atlatamadılar bikaç hafta sonra banada köstek olmaya başlarlar
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Kaan abi bu arada Baba Hamdi -Horozlu- avatarını geri istiyoruz .

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Abi ne aralık TSL ye cıktın. Basarılar..
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

İşte dostum seninle aramızdaki en büyük fark bu Sen amatör ruhunla debelenip zar zor puan alırsın ben ise işi masada hallederim Şimdi o yaptığın dahiyane taktiklerin yanına biraz da lobi çabasına gir önüne çıkanı yık Emeğini çaldırma Amansız ol ! pardon yanlış smiley. Amansız ol Tamam şimdi oldu.
    Haydi kankacım göreyim seni

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yine şanssızlık.Bu şanssızlıklar olmasa iddia ediyorum sene sonunda ilk 3te yer alırsın abi.
    Valla Yunuscum zaten ilk sezon çok beklentimiz yok ama giderek artan formumuz ileride gelecek serilere işaret. İyi oynuyoruz ama şu an masabaşı oyunlarına geliyoruz

Quote Originally Posted by Nerzhull View Post
    ağbi baktılar bu yeni takım ligi domine edecek, baştan önlem almaya başlamışlar
    daha bende uyanamadılar olaya, şoku atlatamadılar bikaç hafta sonra banada köstek olmaya başlarlar
    Aman abisi federasyonu şimdiden kafaya al Fener maçında da aynısını yaptılar bana

Quote Originally Posted by Notts County96 View Post
    Kaan abi bu arada Baba Hamdi -Horozlu- avatarını geri istiyoruz .
    Valla kayboldu o abisi.Eskide kalan varsa bana mesaj at koyarım

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Abi ne aralık TSL ye cıktın. Basarılar..
    Kestirme yol varmış biraz verdim arpalık çıktım abisi ,Denizli bile dedi sen ne zaman benim önüme geçtin diye

4. Hafta maçında Fenerbahçe deplasmanındaydık.Çok da iyi oynadık.İlk yarı özellikle Volkan coştu ve bir topumuz bir diregin içine vurup aynı çizgide gidip diger direge vurup dışarı çıktı,böyle bir görüntüyü ilk kez gördüm ,şanssızlığın böylesi İkinci yarı 65. ve 69. dakikalarda ofsayttan yediğimiz goller sahneye çıktı.Maç sonu ben bağırmaktan federasyon da sessiz kalmaktan bıkmadı. 2-1'e getirdik ama son dakikada kaleciyi geçen top direğe çarpınca bu zorlu deplasmandan şanssız bir mağlubiyet aldık sağlık olsun Fikstürümüz çok kötü.Fener deplasmanının ardından Konya deplasmanı kupa,Denizli Deplasmanı Ve galatasaray iç saha. Sonra rahatlayabiliriz Kupayı es geçip Denizli maçına konsantre olabilirim.Kupaya yedek takımı çıkarıp çıkarmama konusunda henüz karar vermedim.Ama yolumuz iyi

Gece kaldığımız yerden devam

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by King_Theoden View Post
    İşte dostum seninle aramızdaki en büyük fark bu Sen amatör ruhunla debelenip zar zor puan alırsın ben ise işi masada hallederim Şimdi o yaptığın dahiyane taktiklerin yanına biraz da lobi çabasına gir önüne çıkanı yık Emeğini çaldırma Amansız ol ! pardon yanlış smiley. Amansız ol Tamam şimdi oldu.
    Haydi kankacım göreyim seni
    Denizliyi yeneriz kankacım da çıkış haftamızı GS maçı sonrasına diye belirledik. Ama GS maçında sürpriz olur mu bu oyunu gördükten sonra bilemem,her ne kadar içimden olmasın geçsede

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Abi bu kadar iyi futbol oynayıp sonuca gidememen tamamen takım kalitesinden.İlerisi için,oynanan futbol ümit veriyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Abi transferler isabetli. İyi para kazandırmışsın, son 3 maç biraz durgun bir takım var gibi. Seri galibiyetlere başlarsın diye bekliyorum artık

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Abi bu kadar iyi futbol oynayıp sonuca gidememen tamamen takım kalitesinden.İlerisi için,oynanan futbol ümit veriyor.
    İyi futbol oynayıp düşmeyelim de abisi. Ama sanmıyorum,sadece kalitesi belli ama lige alışması gereken 4-5 genç var.ilerleyen haftalarda çok daha iyi olurlar.

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Abi transferler isabetli. İyi para kazandırmışsın, son 3 maç biraz durgun bir takım var gibi. Seri galibiyetlere başlarsın diye bekliyorum artık
    O kadar seyirciyi stadda görünce korktular abisi, 500 kişi ortalamalardan iç sahada 6000 dış saada 40.000 kişiler,kolay değil tabi Bence çok iyi duruma geçeceğiz gibi gözüküyor oyun durumuna bakınca eğer şu 3 maçı iyi şekilde atlatırsak.

Senin takımda tekerleme gibi abisi,boşuna HJK diye kısaltmamışlar

Bu arada boşuna açıklama yapmıyolarmış büyük takımların böyle kazanmaya ihtiyacı yok zaten diye, federasyon eziyor bizi,buldular gariban takımı

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Abi sen sadece rakipleri değil hakemleri, Federasyonlarıda yenmeye çalışıyorsun. Yani sen şuanda çaylak konumunda oluyorsun onlara göre.

Benim takımın adı hoş. He JE KA

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Hocam rica etsem Alex Teixeria'nın profilini koyabilir misin? ve daha önceden hiç aldın mı nasıl bir oyuncu ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Abi sen sadece rakipleri değil hakemleri, Federasyonlarıda yenmeye çalışıyorsun. Yani sen şuanda çaylak konumunda oluyorsun onlara göre.

Benim takımın adı hoş. He JE KA
    Evet abisi sıralanış güzel

Hocam rica etsem Alex Teixeria'nın profilini koyabilir misin? ve daha önceden hiç aldın mı nasıl bir oyuncu ?
    Abisi 3. sezondayım adamın profili aldatıcı olabilir buraya koysam bile.Bence bir sürü kişi onu kullandı kariyerlerinde.Onun görüntüsü ile ilgili bir sürü SS var. Daha faydalı olur ilk sezonlara bakarsan.

Şeytan Üçgeni tabir ettiğimiz üçgenin ilk köşesinde Konyasporla kupa maçımız vardı. Takımı riske atmamak adına yedek ağırlıklı kadro ile sahaya çıktık Morales skoru belirledi ve üzerine yattık

İkinci köşe Denizlispor deplasmanıydı. 1-0 olsun bizim olsun derken Yılmaz Vural'ın açıklama yapıp sizi ezeceğiz demesini,sabrımızı taşırdı,Yılmaz yapma bunu dedik O motivasyonla sahaya çıkan takımımız deplasmandaki en farklı galibiyetini aldık,bunu gören Ozzy bir süre bu kariyere girmez sanırsam Ne yapayım kardeş kulube Yılmaz Vural getirilir mi teknik direktör olarak abisi

Üçgenin en önemli köşesi Galatasaray maçıydı, kim kazansa üzülmeyeceğimiz bir karşılaşma. Maça oyuncularımız titrek başladı ve Galatasaray güzel hücumlarla ilk yarıyı 2-0 önde bitirdi. Soyunma odasında çıt çıkmıyor, herkes bu maç en az 5 olur diyordu, sadece çıkın oynayın onlara yenilseniz bile pes etmeyeceğinizi gösterin dedim,aşırı gazı yükledim yani ve tarihte ender olabilecek bir galibiyete imza attık,çok sevinçliyiz,45 dakikada 2-0'dan 3-2'ye,Gerçekleri tarih yazar tarihi de Zeytinburnu

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ilhan da maç sonunda yıkama yağlama çekip menejerimin devre arası konuşması bu sonucu getirdi dedi
    Last edited by Melekovic : 01.Eylül.2009 at 23:22 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Kaan abicim Denizliye gelmeni tasvip etmiyorum taş çok burada .

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İsmimi değiştirip tanık koruma programı altına gireceğim abisi zaten

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Galatasaray Maçı Çok Güzel Olmuş Ya iyi Gidiyorsun Kaan Abi

Sayfa 16 / 33 İlkİlk ... 6141516171826 ... SonSon