1 ile 30 arası toplam 471 sonuç

Konu: Beklenen An Geldi => Fm2009-2010 Güncelleştirmesi V2

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by tubilicino View Post
    upload bitince ilk sayfada gozukecek mi yoksa olduysa indirelim emegine saglık
    Upload işlemi bittiğinde ben güncellemeyi yeni konu olarak foruma sunucam ondan sonra forum yöneticilerinin forumun hesabına yükledikten sonra konu onaylanıp açılacak sizlerde ordan yararlanabileceksiniz.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by erh_tun View Post
    Merhaba bir sorunum var. 2. versiyonda açtığım oyunumu başka bir bilgisayarda oynamak istiyorum. Oyunu sıfırdan kurdum. Resmi yamayı da kurdum. Yani herşey diğer bilgisayardaki gibi aynı. Daha sonra sizin yayınladığınız v2 yi de "Belgelerim -> Sports Interactive -> Football Manager 2009 -> db" içine kopyaladım. Daha sonra diğer bilgisayardaki kayıtlı oyunumu da gerekli yere kopyaladım. Buraya kadar herşey tamam. Fakat oyunu açarken aşağıdaki resimdeki gibi bir hata alıyorum. Burada oyunun oluşturulduğu veritabanı dosyasının bulunamadığını ve normal veritabanı ile devam edileceğini yazıyor. Yani güncellenen veritabanını görmüyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim.

Eğer oyunun kurulduğu veritabanıyla belgelerime atmış olduğun veritabanı uyuşuyosa böyle bir sorun vermemesi lazım ama sende uyuştuğunu söylüosun tam olarak yardımcı olabileceğim birşey maalesef yok bu durumda.
    Fakat uyarıda "tamam" butonuna bastığında oyunu açması gerektiğini biliorum.
    Sende ne oluo?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by thierryhenry View Post
    Defoe kardeş sana çok teşekkür ederim.Gerçekten çok çalışmış olmalısın çünkü kolay değil.Ben data editörden yapmaya çalıştım ama zor insan bıkıyor.Arkadaşlar emeğe saygı gösterelim yapılamayan transferleri de aetık kendimiz yapalım...
    Eyvallah güzel yorumun için. Sizlerden beklediğim tek şey sadece emeğe saygı ki onuda çoğu kişi gösteriyor. Arada istisnalar çıksada keyfimizi bozamıyolar çünkü emeğin ne demek oluğunu bilmeyen onlar.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by burakonair View Post
    evet thierryhenry e katılıyorum gerçekten çok zor iş başardı defoe şimdiden emeğine sağlık kardeşim teşekkürler
    Saolasın...
    Last edited by *(DEFOE)* : 02.Eylül.2009 at 05:20 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri